Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky chtěla jsem se zeptat na tuto Barbie máte někdo, využily to vaše holčičky? Chtěla bych ji koupit dcerce k vánocům předem díky.
Rezina píše:
je to pěkná hovadina znám lepší hračky k vánocům!
Jaké například
ráda se nechám inspirovat ![]()
Ahoj,panenku barbie s kamerou nemáme.Ale jak píše Rezina myslím že je to fakt blbost
.Je docela dost drahá a zvaž jak dlouho to bude tvoji dceru bavit.Pokud má ráda barbie tak kup jinou.Já dceři na Vánoce koupila taneční podložku,hry,knížku…Snad jsem ti aspon trochu pomohla ![]()
kreali píše:
Ahoj,panenku barbie s kamerou nemáme.Ale jak píše Rezina myslím že je to fakt blbost.Je docela dost drahá a zvaž jak dlouho to bude tvoji dceru bavit.Pokud má ráda barbie tak kup jinou.Já dceři na Vánoce koupila taneční podložku,hry,knížku…Snad jsem ti aspon trochu pomohla
Jakou taneční podložku jestli se můžu zeptat? ![]()
Těch podložek je víc.Ríká se jí i taneční koberec.Je s Hello Kytty,Hanna Montana.Já mám ze zlatých slev,bez jakého koliv motivu.Je oproti těm ostatním levnější
![]()
Určitě ji to bude bavit,je to dobrý i pro dospěláka.Dobře se na tom shazují kila navíc
![]()
kreali píše:
Určitě ji to bude bavit,je to dobrý i pro dospěláka.Dobře se na tom shazují kila navíc![]()
Tak to by mě zajímalo jak
prosím o návod ![]()
Každá je jiná.Ale např.na hudbu která tam je,nebo se připojí MP3,se musí šlápnout,nebo skákat na určitá políčka která blikají do rytmu hudby.U některých se dá rychlost přidávat,nebo ubrat.Je dobré se na tohle vše prodavačky zeptat.Nevím od kud jste,ale zajděte se mrknout do hračkářství HM studio hračky,tam ji mají přímo pod svojí značkou.A pokud se nepletu,tak by měla být vystavena na ukázku a na vyzkoušení ![]()