Ovečka usínáček Chicco

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1638
22.11.11 22:28

Ovečka usínáček Chicco

maminky přemýšlím o tomto dárku, ovečka usínáček
ale neviděla jsem ji naživo :-) a nevím ani jaká je ta melodie a ty světýlka
všude je jen pomálu informací
máte někdo tuto ovečku? a myslíte že se hodí pro 5 měsíční mimi? má moc ráda světýlka
děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5086
22.11.11 22:39

na ovečku jsem se koukala, ale nakone jsme vzali toho růžovýho panáčka… za mě by panáček mohl hrád dýl, hraje to tuším Mozarta cca 5 minut, hraje to opravdu potichounku, jen pro ouško v postýlce ;) dostala ho malá ke dvoum letům výměnou za kolotoč, protože ten na jaře nafasuje mladší sourozenec, tak aby jí to nebylo líto ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.11.11 23:12

Ahoj, my máme ovečku připravenou pod stromeček a je úžasná! nádherně svítí, když je tma…to velký modrý srdíčko, co má na břiše svítí a je to fakt moc pěkný…myslím, že se to bude líbít :palec:
A pro 5měs. mimi se to určo hodí…my máme 7 měs.
Melodie je příjemná, nemám ráda hračky co řvou a ty od Chicco jsou fakt jemný…nám to vyhovuje, nemám ráda takovej ten cirkus, jak všechno řve a ty dětičky si to dávají k uším, tak spoň neouhluchne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.11.11 23:13

oprava: aspoň neohluchne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
25.11.11 12:31
Dani22 píše:
oprava: aspoň neohluchne :D
´

OK SUPER DÍKY,
ještě prosba za kolik jsi ji pořídila? a na internetu? a dá se pustit pouze světýlko nebo jede jen světýlko a hudba současně? díky moc.
jo a jak dlouho hudba hraje , popř.svítí světýlko? díky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
3.12.11 23:31

Kupovala jsem ho normálně v obchodě, za 600kč.
Já to nemůžu už vyzkoušet, jestli jde světýlko samostatně… mám to už zabalené:-( zkusím zjistit a dám vědět:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.1.12 20:21

Taky jsem ovečku pořídila letos synovi k Vánocům, objednala jsem ji přes internet. Je vidět, že se mu líbí - vždy, když ji zapnu, tak se na ni směje, jen jsem zklamaná z délky té melodie, hraje to opravdu jen chvilku, sotva napočítám do deseti - melodie utichne a světýlko zhasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.1.12 21:32

tak to sme dvě…já ji taky koupila a máte ji zapnutou v poloze II.?
je tam poloha I - to je demo a pak poloha II. to by mělo hrát déle, snad dokud to nevypnete..ale nejsem si jistá, nám se hned pokazila,je na reklamaci, ani sme ji nestihli vyzkoušet ..zkuste to a dejte prosím vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.1.12 21:33

jinak by přece ten usínáček neměl smysl ne??? má to hrát a hrát…jinak to dítě nikdy u toho neusne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
8.1.12 22:11

Ano, to mě taky napadlo, že to je zapnuté jen v té poloze na vyzkoušení v obchodě, tak jsem vyndala ten hrací strojek a je to dané na polohu II. a hraje to takhle chvilku. Čekala jsem, že to bude hrát dokud neusne a jsem zklamaná. Ještě mě napadlo, jestli nejsou vybité baterie, tak to musím vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.1.12 09:44

ale to je právě ten důvod mojí reklamace…já to pouštěla v obchodě s prodavačkou a hrálo to pořád a dlouho!!!!! proto jsem ho koupila, ted to hraje snad kratší chvíli, než to demo..tak jsem to šla hned vrátit!!
je to divný co? ale paní mi to fakt vyndávala, já si říkala, že to nechci, když to hraje takovou chvíli a nešlo mi to dohlavy…pak to přepla na polohu II a hrálo to pořád a pořád, mám dokonce pocit že dokud sme to nevypli srdíčkem …
tak kde je problém???? že i vy byste měla vadný kus?? to nechápu..čekám na vyřízení reklamace…prodavačka mě v tom podporovala, jelikož majitelka moc vstřícná nebyla, ale prodavačka si to pamatovala také…i přítel, že to hrálo dlouho…tak bud je to nějáká výrobní chyba, nebo jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.1.12 09:45

měla poruchu sluchu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.12 12:04

No, tak to by mě teda taky zajímalo, kde je zakopanej pes, když píšete, že jste ji slyšela hrát dlouho. Já ji kupovala novou z mimibazaru, takže jsem neměla možnost ji vyzkoušet. To mě štve! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
9.1.12 14:30

Tak mi to nedalo a zkusila jsem ovečku nastavit na pozici I. a zjistila jsem, že ta hraje mnohem déle a sama se pak vypne. Nevím, proč jsem si myslela, že ta dvojka je ta hlavní hrací pozice. Přitom, když to přišlo, tak to na II. bylo zaplé, takže mě to mohlo napadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
9.1.12 17:44

protože v návodu je napsáno, že v pozici I je to demo a v pozici II hraje
O - vypnuto

tak je uvedeno v návodu a když sme to dali do pozice II tak to opravdu v prodejně déle a dlouho hrálo a opravdu mám pocit, že jsme to museli sami zase vypnout srdíčkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí