Tloušťka pěnového puzzle

360
21.11.11 10:26

tloušťka pěnového puzzle

Ahoj holky, prosím o radu ohledně pěnového puzzle (PP). Hledám na netu nějaké PP, které chci dát na dlažbu, aby měl prcek teplo na hraní.
Jaké máte zkušenosti vy - jaka tloušťka je ideální? Stačí i těch 10 mm nebo je to málo?
Díky za typy - budu moc ráda - zatím se v tom vůbec nevyznám :nevim:
A kde jste kupovaly vy tyto puzzle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
360
21.11.11 10:34

Jo a co se tyka rozmeru - nejlepsi je udajne co nejvetsi dilek - tzn. 30×30 cm.
Je to tak - jake mate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
21.11.11 10:45

My máme čtverce 30×30 tloušťky 15mm a je to plně dostačující. Máme parkety, taky je to docela chladná podlaha a ještě navíc hrozně tvrdá a jsem spokojená. Malej má teplo a když se práskne, tak se nebojím, že si rozbije hlavu, tlumí to dobře. Máme 24 čtverců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
21.11.11 11:11
Alena S. píše:
Ahoj holky, prosím o radu ohledně pěnového puzzle (PP). Hledám na netu nějaké PP, které chci dát na dlažbu, aby měl prcek teplo na hraní.
Jaké máte zkušenosti vy - jaka tloušťka je ideální? Stačí i těch 10 mm nebo je to málo?
Díky za typy - budu moc ráda - zatím se v tom vůbec nevyznám :nevim:
A kde jste kupovaly vy tyto puzzle?

tak já jsem koupila tloušťku 8 mm a stačí to, když si na to sednu, necítím chladno a to bydlíme v suterénu a máme plovoučku… koupila jsem si malé čtverce a to je na prd, malej mi to pořád rozebírá, takže ty bych už nebrala a koupila bych ty větší 30 cm…
kupovala jsem tady http://maly-genius.cz/
nedávno jsem si ještě pořizovala jeden koberec s velkými čtverci a do toho jsem už nechtěla investovat a tak jsem koupila bazarové za 100 kč 8 vekých čtverců… měla jsem štěstí, protože ten koberec vypadá jak nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.11.11 11:14
gabi.design píše:
My máme čtverce 30×30 tloušťky 15mm a je to plně dostačující. Máme parkety, taky je to docela chladná podlaha a ještě navíc hrozně tvrdá a jsem spokojená. Malej má teplo a když se práskne, tak se nebojím, že si rozbije hlavu, tlumí to dobře. Máme 24 čtverců.

ahojky,moc se mi libi ty vase ctverce,das prosim tip kde jsi koupila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
21.11.11 11:15

My mame 30×30 a tych 10mm a je to dost.
Inak minuly tyzden (mozno si esta stale) boli tieto penove puzzle v akcii v XXXLutz 26ks za 240Kc…ked nie su v akcii tak tam stoja 370Kc..to je stale dobra cena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.11.11 11:17

Doporučuju co nejméně „skládací“ vzory :-P

http://img4.rajce.idnes.cz/…mages/09.jpg

Máme 8mm tlusté a stačí, není na něm vůbec zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
21.11.11 11:19

pipet,mala je sikulaaaa :palec: jsi me rozesmala,diky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9263
21.11.11 11:24

pipet tak s tím souhlasím :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.11.11 11:25

Malý genius máme taky, tloušťku nevím, byly to ty tenčí. Stačí. Brala jsem čtverce bez vzorů. A dobře jsem udělala, i tyhle velký malá rozkládá, u těch se zvířátkama/číslama/písmenkama by mě to nebavilo pořád hledat:-) Genius je teda dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.11.11 11:26

Naše „Pepina“ Linda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
21.11.11 11:28

My jsme dostali poděděné, tak jsem nové už nekupovala, ale jinak bych fakt brala nějaké méně skládací, švagrová měla třeba jen jedno velké číslo uprostřed čtverce, nebo jsem viděla někde i jen čisté ty čtverce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
21.11.11 11:41

máme ty samé co Hofka a jsme spokojený. S těmi obrázky jsou hezký, ale nechtěla bych je pořád skládat. I když teď jsem někde viděla s tištěnými obrázky (silnice a myslím ještě nějaký zvířata). A jsme v baráku v přízemí a je tu děsná zima od podlahy ale puzzle jsou skvělé :)

• Citovat
  • Upravit
5320
21.11.11 11:50
hofka píše:
Malý genius máme taky, tloušťku nevím, byly to ty tenčí. Stačí. Brala jsem čtverce bez vzorů. A dobře jsem udělala, i tyhle velký malá rozkládá, u těch se zvířátkama/číslama/písmenkama by mě to nebavilo pořád hledat:-) Genius je teda dražší.

ahoj, také máme puzzle Malý génius a jsme s ním spokojení. Tloušťku jsme vzali 1,6 mm, s tenšími zkušenost nemám. Není to tak dávno, co jsem založila podobnou diskuzi a holky právě radily co nejméně rozkládací, nevylupovací, bez obrázků, tak jsem se tím řídila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
21.11.11 11:56

.. a ten Malý Genius jsem kupovala na Aukru. Stejný prodejce, ale nějak to vyšlo o fous levněji:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí