Neobyčejný míček pro miminka

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
496
21.11.11 10:23

neobyčejný míček pro miminka

Holky, sháním nějaké textilní míčky pro miminko. Naše mimi miluje míče..barevné, chlupaté, svítící, hudební…zábavné… kdybyste měla některá nějakej typ, dejte vědět… hrozně mu to pomáhá v pohybu…snaží se za nima lézt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
TehotnaTerezka
21.11.11 10:26

Rozarka milovala tohle
http://www.nejlepsiceny.cz/…lky-mic.html
http://img.nejlepsiceny.cz/…f250x250.jpg
Oldu to naopak moc nebere, staci mu obyc balon :)

• Citovat
  • Upravit
496
21.11.11 10:36

tak to bych se bála, že tam strčí ručičku nějak nešikovně a už ji nevyndá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
21.11.11 10:48

do toho se rucicka nevejde, je to pro deti od 6 mesicu

• Citovat
  • Upravit
nevsik
21.11.11 10:58

naše opice miluje pískací míček pro psy :mrgreen: ale hlavně pro to že tak brutálně piští :lol: doporučuju k tomu balení ibalginu-po celém odpoledni kdy to mačká je moje hlava na rozpadnutí :mrgreen: jinak i vyhovuje klasický fotbalový míč,tatínek je fotbalista a pořád si spolu kopou-to ale až pro větší,nevím kolik vám je tak můžeš náhražku textilního míče z ikei… :palec: je dost měkký a příjemný,já ho mám občas jako polštář pod hlavu k telce :-D

• Citovat
  • Upravit
4989
21.11.11 11:05

u nas je ted nejoblibenejsi obyc nafukovaci balonek. ma vydrz, je extrapevny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.11.11 11:12
TehotnaTerezka píše:

tAK to je teda nějakej hodně malinkatej ne?
potřebuji větší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.11.11 11:14
lucie.t píše:
u nas je ted nejoblibenejsi obyc nafukovaci balonek. ma vydrz, je extrapevny.

tak ten nás už omrzel..u nás právě teď jedou jen zvukový, chrastící, zpívající atd.. :-) prostě nějaký interaktivní míč hledám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
21.11.11 11:17

Vítek měl taky rád míčky. Měl bazének s míčky, nafukovací plážový míč, spoustu klasických obrázkových míčků, látkový fotbalový míč ikea, pak míček co vypadal jako kočka, taky ikea, od ťamana má míček naplněný tekutinou, s kterým když se bouchne, tak bliká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9709
21.11.11 11:25
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
744
21.11.11 11:29

U nás jsou míče všech velikostí taky moc oblíbené.Máme tento http://www.easytoys.cz/…p-60491.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
21.11.11 11:30
Michala5 píše:
TehotnaTerezka píše:
tAK to je teda nějakej hodně malinkatej ne?
potřebuji větší :-)

pise micek, ne mic :) uplne malinkej neni, prumer tak 10 cm ??
je prave dobrej, ze ten vnitrni micek ma v sobe nejakou rolnicku a zaroven chrasti i ten vnitrni, jak narazi o ten vnejsi :)

• Citovat
  • Upravit
496
21.11.11 12:28
lleennttiillkkaa píše:
Vítek měl taky rád míčky. Měl bazének s míčky, nafukovací plážový míč, spoustu klasických obrázkových míčků, látkový fotbalový míč ikea, pak míček co vypadal jako kočka, taky ikea, od ťamana má míček naplněný tekutinou, s kterým když se bouchne, tak bliká…

tak ten od ťamanam prosím tě, rychle vyhoď…holky, nedávejte dětem hračky, který nejsou testovaný…fakt o může blbě dopadnout..i když teď vašim dětem nic neni, tak za pár let se něco projeví a všchni si budou říkat..ježiš, jak je to možný, vždyť jíme tak zdravě a nikdy nebyl malej nemocnej a z čeho to může mít atd..... fakt na to bacha… a netestovany hračky prodávajn nejen vietnamci, ale i v normálních obchodech to najdete… a každej si myslí, že když má hračka tu značku CE, že je to v pohodě..ale bohužel není :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
21.11.11 12:37
Michala5 píše:
lleennttiillkkaa píše:
Vítek měl taky rád míčky. Měl bazének s míčky, nafukovací plážový míč, spoustu klasických obrázkových míčků, látkový fotbalový míč ikea, pak míček co vypadal jako kočka, taky ikea, od ťamana má míček naplněný tekutinou, s kterým když se bouchne, tak bliká…
tak ten od ťamanam prosím tě, rychle vyhoď…holky, nedávejte dětem hračky, který nejsou testovaný…fakt o může blbě dopadnout..i když teď vašim dětem nic neni, tak za pár let se něco projeví a všchni si budou říkat..ježiš, jak je to možný, vždyť jíme tak zdravě a nikdy nebyl malej nemocnej a z čeho to může mít atd..... fakt na to bacha… a netestovany hračky prodávajn nejen vietnamci, ale i v normálních obchodech to najdete… a každej si myslí, že když má hračka tu značku CE, že je to v pohodě..ale bohužel není :-(

Ano já vím, jsem nezodpovědná matka. Nicméně hračku má jen jednu, já jich měla od veitnamců a netestovaných určitě víc a kupodivu stále žiju :D
Jinak s tím míčkem si zas až tak často nehraje, jelikož jsem mu zakázala s ním bouchat v paneláku o zem, takže je uklizená na poličce a pokud si na ní vzpomene, tak mu jí sundám, posvítím a zase uklízím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
21.11.11 12:46
Micus píše:
Mně se líbí totohttp://www.vbavlnce.cz/…/oball_2.jpg

tak tohle se mi zdá sakra nebezpečný… co když tam nacpe ruku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí