Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky, sháním nějaké textilní míčky pro miminko. Naše mimi miluje míče..barevné, chlupaté, svítící, hudební…zábavné… kdybyste měla některá nějakej typ, dejte vědět… hrozně mu to pomáhá v pohybu…snaží se za nima lézt ![]()
Rozarka milovala tohle
http://www.nejlepsiceny.cz/…lky-mic.html
http://img.nejlepsiceny.cz/…f250x250.jpg
Oldu to naopak moc nebere, staci mu obyc balon ![]()
tak to bych se bála, že tam strčí ručičku nějak nešikovně a už ji nevyndá…
naše opice miluje pískací míček pro psy
ale hlavně pro to že tak brutálně piští
doporučuju k tomu balení ibalginu-po celém odpoledni kdy to mačká je moje hlava na rozpadnutí
jinak i vyhovuje klasický fotbalový míč,tatínek je fotbalista a pořád si spolu kopou-to ale až pro větší,nevím kolik vám je tak můžeš náhražku textilního míče z ikei…
je dost měkký a příjemný,já ho mám občas jako polštář pod hlavu k telce ![]()
u nas je ted nejoblibenejsi obyc nafukovaci balonek. ma vydrz, je extrapevny.
TehotnaTerezka píše:
do toho se rucicka nevejde, je to pro deti od 6 mesicu
tAK to je teda nějakej hodně malinkatej ne?
potřebuji větší ![]()
lucie.t píše:
u nas je ted nejoblibenejsi obyc nafukovaci balonek. ma vydrz, je extrapevny.
tak ten nás už omrzel..u nás právě teď jedou jen zvukový, chrastící, zpívající atd..
prostě nějaký interaktivní míč hledám ![]()
Vítek měl taky rád míčky. Měl bazének s míčky, nafukovací plážový míč, spoustu klasických obrázkových míčků, látkový fotbalový míč ikea, pak míček co vypadal jako kočka, taky ikea, od ťamana má míček naplněný tekutinou, s kterým když se bouchne, tak bliká…
U nás jsou míče všech velikostí taky moc oblíbené.Máme tento http://www.easytoys.cz/…p-60491.html
Michala5 píše:TehotnaTerezka píše:tAK to je teda nějakej hodně malinkatej ne?
do toho se rucicka nevejde, je to pro deti od 6 mesicu
potřebuji větší
pise micek, ne mic
uplne malinkej neni, prumer tak 10 cm ??
je prave dobrej, ze ten vnitrni micek ma v sobe nejakou rolnicku a zaroven chrasti i ten vnitrni, jak narazi o ten vnejsi ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Vítek měl taky rád míčky. Měl bazének s míčky, nafukovací plážový míč, spoustu klasických obrázkových míčků, látkový fotbalový míč ikea, pak míček co vypadal jako kočka, taky ikea, od ťamana má míček naplněný tekutinou, s kterým když se bouchne, tak bliká…
tak ten od ťamanam prosím tě, rychle vyhoď…holky, nedávejte dětem hračky, který nejsou testovaný…fakt o může blbě dopadnout..i když teď vašim dětem nic neni, tak za pár let se něco projeví a všchni si budou říkat..ježiš, jak je to možný, vždyť jíme tak zdravě a nikdy nebyl malej nemocnej a z čeho to může mít atd..... fakt na to bacha… a netestovany hračky prodávajn nejen vietnamci, ale i v normálních obchodech to najdete… a každej si myslí, že když má hračka tu značku CE, že je to v pohodě..ale bohužel není ![]()
Michala5 píše:lleennttiillkkaa píše:tak ten od ťamanam prosím tě, rychle vyhoď…holky, nedávejte dětem hračky, který nejsou testovaný…fakt o může blbě dopadnout..i když teď vašim dětem nic neni, tak za pár let se něco projeví a všchni si budou říkat..ježiš, jak je to možný, vždyť jíme tak zdravě a nikdy nebyl malej nemocnej a z čeho to může mít atd..... fakt na to bacha… a netestovany hračky prodávajn nejen vietnamci, ale i v normálních obchodech to najdete… a každej si myslí, že když má hračka tu značku CE, že je to v pohodě..ale bohužel není
Ano já vím, jsem nezodpovědná matka. Nicméně hračku má jen jednu, já jich měla od veitnamců a netestovaných určitě víc a kupodivu stále žiju ![]()
Jinak s tím míčkem si zas až tak často nehraje, jelikož jsem mu zakázala s ním bouchat v paneláku o zem, takže je uklizená na poličce a pokud si na ní vzpomene, tak mu jí sundám, posvítím a zase uklízím.
Micus píše:
Mně se líbí totohttp://www.vbavlnce.cz/…/oball_2.jpg
tak tohle se mi zdá sakra nebezpečný… co když tam nacpe ruku?