Aqua Doodle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
612
19.11.11 15:49

Aqua doodle

Ahoj maminky,chtěla bych synovi (2,5 let) koupit pod stromeček toto kreslení http://www.dumhracek.cz/…xxl-045976-c Máte někdo doma,vyhrají si s tím vaše děti?Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ali84
19.11.11 15:57

Ahoj, nedávno tu na to byla diskuse : https://www.emimino.cz/…iskni-86118/ . Taky o podložce uvažuju, ale rozhodnutá zatim nejsem :nevim:

• Citovat
  • Upravit
24837
19.11.11 16:11

Jé, to se ještě vyrábí? :think: My to měli cca před 4 - 5 lety, ale ta podložka byla menší a děti si s tím teda vyhrály hodně :palec: Asi ji půjdu objednat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
19.11.11 16:14

TAky to mám na vánoce v plánu a to je malé teprve 14.měsíců,ale už maluje i klasicky.Kámoška to měla pro holky a bylo to perfektní.Nikde nic počmáraného,dalo se to krásně balit kamkoli s sebou a její holky si s tím vyhrály snad od roka až do 5-6 let kdy už mají ten fixík úplně chudinku opelichaný :)

• Citovat
  • Upravit
16244
19.11.11 16:18

ja jsem to objednala memu synovci (3roky mel v zari). Koupila jsme aqua doodle s motivem cars… tak snad se bude libit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ali84
19.11.11 16:21

Hmm, tak to to asi objednám no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
612
19.11.11 16:31

Vidím,že jste nadšené,jdu objednávat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
31.7.13 16:04

Zdravím, chtěla jsem se zeptat těch, které jste podložku kupovaly, jestli jste s ní spokojené. Zvažuji koupi, ale nemám osobní zkušenosti ani jsem jí neviděla nikde v okolí. Znám pouze vodové omalovánky, ale ty pro syna 2, 5 roku zatím nejsou - neumí si regulovat vodu na štětci. Díky M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
31.7.13 16:24

Ahoj, máme doma s mašinkou tomášem, no co k tomu můžu říct? Jen jedno, předražená hovadina :?,když mi to došlo domů a viděla jsem tu malinkou krabičku, kde byly 4 plastový listy s velikosti 20×20,se mi chtělo brečet za ty prachy, kluk měl v té době necelý 3 roky. Nějak ho to ani nezaujalo, víc ho bavilo tou tužkou čmárat po stole a dělat stopy, naštěstí čistá voda… :lol:,máme to schovaný v krabici :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí