Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, nevíte kde bych mohla sehnat tzv. mokré malování?
ahoj, nevím co přesně myslíš, já znám jen toto http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Neni zač, včera jsem na to narazila náhou a líbilo se mi to.
Jéé, něco podobnýho jsem měla jako malá, dovezla mi to babička z dovolené z Ruska. Byl to sešit s omalovánkama, na který stačila obyčejná voda a štětec. Od tý doby jsem nikde nic takovýho neviděla.
jojo, dřív byly super hračky, dneska problém něco podobného sehnat
Přesně tak.
Dneska je vůbec vše jinačí. Jsem ráda, že jsem zažila dětství plný lítání venku a neinformovanosti o tom co je to počítač.
theresicka píše:
Jéé, něco podobnýho jsem měla jako malá, dovezla mi to babička z dovolené z Ruska. Byl to sešit s omalovánkama, na který stačila obyčejná voda a štětec. Od tý doby jsem nikde nic takovýho neviděla.
Kupuju je normálně v knihkupectví.
mag píše:
Kupuju je normálně v knihkupectví.
Fakt? Škoda, že nebyly běžně k dostání za mého dětství, děsně jsem toužila po dalších.
theresicka píše:
mají to všude jsou to vodové omalovánky
jo, no bezva, já se po nich zatím nepídila. Verunka je malá na malůvky, ale jako první jí je určitě koupím a pak přejdeme k pastelkám ![]()