Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojda,potrebovala bych poradit co 6ti mesicnimu synkovi k vanocum.Premyslim o vkladacim hrnci a mluvicim medvidkovi od FP.Ale neni na to jeste moc malej?Nebo mate nekdo nejaky overeny tip,prosim?Dekuji
tejuho píše:
Ahojda,potrebovala bych poradit co 6ti mesicnimu synkovi k vanocum.Premyslim o vkladacim hrnci a mluvicim medvidkovi od FP.Ale neni na to jeste moc malej?Nebo mate nekdo nejaky overeny tip,prosim?Dekuji
tak dostat to určo může, kdyžtak využije později, malé bude 9 měsíců a stejně jí zajímaji hlavně kabely, kolíčky atd.
, ale k vánocům dsitane napříklajiž zmiňovaný vkldací hrnce od FP ![]()
Příspěvek upraven 18.11.11 v 20:00
https://www.emimino.cz/…lapce-82608/
inspirace
Já kupovala jídelní židličku, fusak, lamaze hračku, umělý kostky na stavění komínku, sedátko s pultíkem na zem, dostane i nějaké oblečení
to je asi všechno.
A k mevídkovi - my budeme dávat pejska od FP. Už jsem mu ho pouštěla a je z něj uplně unesenej ![]()
tejuho píše:
taky máme toho pejska, malá bude mít 10měsíců ![]()
Pes je hnusnej, ale zabírá. Starší na něj trsá, mladší mu mačka pácky, čučí, jak to bliká a je z něj taky paf.
Takže doporučuju ![]()
Proč se smráďatům nelíbí ty krásný dřěvený hračky? ![]()
I když mladší miluje tadytoho klapacího koně
http://img.fler.cz/…/o_001-b.jpg
http://www.fler.cz/…rivou-746827
tejuho píše:
Nainuva-diky,asi jsem se spatne divala
v pohodě, aspoň máš víc názorů bez čekání ![]()
My loni koupili plastovou knížku, kousatko a balónek. Krom toho dostál (od prarodičů a tak) stěrchátka, hracího plyšáka, kelímky, kaše a ponožky…
No, ono děti dost baví hračky, který si najdou sami. Zjistila jsem, že naši Lindu vůbec neberou přeplácaný věci - to je divný, že, obzvlášť, když hodně hraček je přeplácaných:-) Vystačí si s obyčejnými věcmi. Z hraček teď jsou v kurzu kelímková věž a dřevěný puzzle, který samo neskládá, ale s dílama si hraje. Je jí rok.
Ale na vánoce nemusí být hračky, věci jen pro to aktuální období, můžou být trochu dopředu. Záleží teda asi taky, kdy má narozeniny, aby se to netlouklo:-)
pejsek od FP je super, malá ho prostě žere
, je jí 7 měsíců
Tak u mě pejsek od FP neprošel… mluví česky a pak to říká ještě anglicky (angličtina nejde vypnout, říkala prodavačka)… podle mě docela stupidní pro půlrošní dítě…Je za stejný peníze medvídek od Chicca, je hezčí na pohled a mluví jen česky a pak je ještě nějakej plyšáček a ten říká jen český říkadla… Měli všechny vedle sebe, tak jsem porovnávala…
Anonymní píše:
Tak u mě pejsek od FP neprošel… mluví česky a pak to říká ještě anglicky (angličtina nejde vypnout, říkala prodavačka)… podle mě docela stupidní pro půlrošní dítě…Je za stejný peníze medvídek od Chicca, je hezčí na pohled a mluví jen česky a pak je ještě nějakej plyšáček a ten říká jen český říkadla… Měli všechny vedle sebe, tak jsem porovnávala…
My teda koupili toho pejska jen v cestine a videla jsem ho v Anglii zase jen v anglictine…