Co na Vánoce pro půlročního chlapečka?

3037
18.11.11 19:57

Co na vanoce pro pulrocniho chlapecka?

Ahojda,potrebovala bych poradit co 6ti mesicnimu synkovi k vanocum.Premyslim o vkladacim hrnci a mluvicim medvidkovi od FP.Ale neni na to jeste moc malej?Nebo mate nekdo nejaky overeny tip,prosim?Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14871
18.11.11 20:00
tejuho píše:
Ahojda,potrebovala bych poradit co 6ti mesicnimu synkovi k vanocum.Premyslim o vkladacim hrnci a mluvicim medvidkovi od FP.Ale neni na to jeste moc malej?Nebo mate nekdo nejaky overeny tip,prosim?Dekuji

tak dostat to určo může, kdyžtak využije později, malé bude 9 měsíců a stejně jí zajímaji hlavně kabely, kolíčky atd. :-P , ale k vánocům dsitane napříklajiž zmiňovaný vkldací hrnce od FP 8-)

Příspěvek upraven 18.11.11 v 20:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.11 20:00

https://www.emimino.cz/…lapce-82608/ :mrgreen: inspirace

Já kupovala jídelní židličku, fusak, lamaze hračku, umělý kostky na stavění komínku, sedátko s pultíkem na zem, dostane i nějaké oblečení :think: to je asi všechno.

A k mevídkovi - my budeme dávat pejska od FP. Už jsem mu ho pouštěla a je z něj uplně unesenej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
18.11.11 20:05
tejuho píše:

taky máme toho pejska, malá bude mít 10měsíců :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
18.11.11 20:12

Pes je hnusnej, ale zabírá. Starší na něj trsá, mladší mu mačka pácky, čučí, jak to bliká a je z něj taky paf.
Takže doporučuju :jazyk:
Proč se smráďatům nelíbí ty krásný dřěvený hračky? :twisted:

I když mladší miluje tadytoho klapacího koně
http://img.fler.cz/…/o_001-b.jpg
 http://www.fler.cz/…rivou-746827

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
18.11.11 20:16

Nainuva-diky,asi jsem se spatne divala 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
18.11.11 20:23
tejuho píše:
Nainuva-diky,asi jsem se spatne divala 8-o

v pohodě, aspoň máš víc názorů bez čekání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.11.11 21:06

My loni koupili plastovou knížku, kousatko a balónek. Krom toho dostál (od prarodičů a tak) stěrchátka, hracího plyšáka, kelímky, kaše a ponožky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.11.11 21:35

No, ono děti dost baví hračky, který si najdou sami. Zjistila jsem, že naši Lindu vůbec neberou přeplácaný věci - to je divný, že, obzvlášť, když hodně hraček je přeplácaných:-) Vystačí si s obyčejnými věcmi. Z hraček teď jsou v kurzu kelímková věž a dřevěný puzzle, který samo neskládá, ale s dílama si hraje. Je jí rok.
Ale na vánoce nemusí být hračky, věci jen pro to aktuální období, můžou být trochu dopředu. Záleží teda asi taky, kdy má narozeniny, aby se to netlouklo:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
18.11.11 21:43

pejsek od FP je super, malá ho prostě žere :mrgreen: , je jí 7 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.11 09:23

Tak u mě pejsek od FP neprošel… mluví česky a pak to říká ještě anglicky (angličtina nejde vypnout, říkala prodavačka)… podle mě docela stupidní pro půlrošní dítě…Je za stejný peníze medvídek od Chicca, je hezčí na pohled a mluví jen česky a pak je ještě nějakej plyšáček a ten říká jen český říkadla… Měli všechny vedle sebe, tak jsem porovnávala…

• Citovat
  • Upravit
1848
20.11.11 03:21
Anonymní píše:
Tak u mě pejsek od FP neprošel… mluví česky a pak to říká ještě anglicky (angličtina nejde vypnout, říkala prodavačka)… podle mě docela stupidní pro půlrošní dítě…Je za stejný peníze medvídek od Chicca, je hezčí na pohled a mluví jen česky a pak je ještě nějakej plyšáček a ten říká jen český říkadla… Měli všechny vedle sebe, tak jsem porovnávala…

My teda koupili toho pejska jen v cestine a videla jsem ho v Anglii zase jen v anglictine…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí