Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
shadowgirll píše:
Ahojda prosím poradte co pod stromeček pro mého synka kterému bude 14.12. půl roku ,snad tento dotaz není moc předčasný Děkuji za tipy![]()
No pro příbuzné bych vystavila seznam potřebných věcí dle fin. situace.(jídelní židlička…)Hraček má asi mimčo dost.kdyžtak 1-2 chrastítka/hračky.
Tak my uz mame nakoupeno. ![]()
Sice mu bude 7 mesicu, ale snad aspon trochu pomuzu.
Takze z tech hezcich hracek jsme mu koupili takovy volant, co troubi, ma radici paku, no proste funguje jako auto a da se pridelat i na kocarek, takze si snim muze hrat za jizdy. ![]()
Potom bude mit takovy telefon, kde kazde cislo hraje jinou melodii( z toho asi zesedivime
)
Zelvicku od Fisher Price, ma ruzne otvory a davaji se do ni kostky ruznych tvaru.
Potom takove choditko, spis jen takovy vozicek, co tlaci pred sebou. Neni to klasicke choditko. Jsou zase na nem ruzna tlacitka, telefonek apod. od Vtech.
Pak takovyho mluvici plysaka od Fisher Price.
No, snad jsem aspon trochu inspirovala. ![]()
Napsala jsem jen hracky. Od pribuznych asi nic nedostaneme, zijeme v cizine.
A veci co potrebuje jsme si rekli, ze mu pod stromecek nedame.
Tak půlroční mimčo nebude mít moc rozum,ale třeba ta jídelní židlička se mi zdá dobrý nápad.Jinak bych mu koupila nějakého plyšáka,popřípadě nějakou hračku co hraje.Máme takovej velkej panel jsou na tom zvířátka a mašinka a hraje to.Naše malá je z toho unešená,bouchá do toho a hraje jí to ![]()
shadowgirll píše:
Ahojda prosím poradte co pod stromeček pro mého synka kterému bude 14.12. půl roku ,snad tento dotaz není moc předčasný Děkuji za tipy![]()
Balící papír
ten z toho nemá rozum, takže budete dávat spíš sobě. Malému bylo osm měsíců, nezajímalo ho naprosto nic, ani stromeček, trochu ten papír, jinak prostě nezájem, byl to pro něj den jako každý jiný. Od příbuzných - peníze - autosedačka, jídelní židlička, kurz plavání, Hrátky pro miminka. Nevidím v tom žádný problém
Hračky ho nezajímají doteď, takže chobotnička od FP - se tu od té doby válí
![]()
Liduš88 píše:
Tak půlroční mimčo nebude mít moc rozum,ale třeba ta jídelní židlička se mi zdá dobrý nápad.Jinak bych mu koupila nějakého plyšáka,popřípadě nějakou hračku co hraje.Máme takovej velkej panel jsou na tom zvířátka a mašinka a hraje to.Naše malá je z toho unešená,bouchá do toho a hraje jí to
Náš malý v 10ti měsících dostal Chicco auto 3v1 a skládací kostky.A víte co?nevšiml si vůbec toho.Nejvíc top byly mašle ![]()
Já jen aby jsi pak nebyla zklamaná,že prcek nad dárky ohrne nosík.Nějaké bych schoval na narozeniny
Ale dělej jak uznáš za vhodné
![]()
verenika píše:Liduš88 píše:
Tak půlroční mimčo nebude mít moc rozum,ale třeba ta jídelní židlička se mi zdá dobrý nápad.Jinak bych mu koupila nějakého plyšáka,popřípadě nějakou hračku co hraje.Máme takovej velkej panel jsou na tom zvířátka a mašinka a hraje to.Naše malá je z toho unešená,bouchá do toho a hraje jí toNáš malý v 10ti měsících dostal Chicco auto 3v1 a skládací kostky.A víte co?nevšiml si vůbec toho.Nejvíc top byly mašle
Já jen aby jsi pak nebyla zklamaná,že prcek nad dárky ohrne nosík.Nějaké bych schoval na narozeninyAle dělej jak uznáš za vhodné
![]()
Tak ja se priznam, ze to delame i kvuli sobe a fotkam
Ale ty hracky bychom mu asi stejne koupili, tak je proste dostane az pod stromkem. ![]()
My kupovali kousatko a plastovou knížku… Jo a vlastně ještě míček.
Syn dostal na Vánoce v půlroce takový ten nafukovací barevný, ale průhledný válec, v tom byly rolničky..Miloval to, hodně si s tím vyhrál - kopal do toho, zvedal to nohama, lezl přes to..Jen je potřeba dítě hlídat, aby přes to nepřepadlo(třeba na podlaze..
Potom hračky Lamaze, ale ty moc nezaujaly..
Půlroční dítě z toho nemá rozum, ale pokud mu chcete „udělat Vánoce“, vybavila bych ho potřebnými věcmi a hračkami do budoucna - např. jídelní židlička, nízké odrážecí autíčko(na tom se moje děti orážely snad v roce, dcera ještě dřív, navíc mělo hrací panel, ten se dal využít dřív - melodie).Potom dostal dětské pianko z Tesca - 3 velké čudlíky, hraje stupnici a známé melodie, hraje nám dodnes..Potom dětské dřevěné vkládačky - ty jednoduché samostatné, zvířátka, dopravní prostředky - šikovné dítě na to bude okolo roku ukazovat - pozná pejska, kočičku, ovečku, traktor, napodobí zvuk..Potom dětská chrastítka, která napodobují tamburínu a rumba koule..
Různé kostky, vkládací a skládací kelímky, kroužky na tyči..
Jako, já bych to zase tak nezatracovala, vymyslela bych toho hodně..Jen nečekej nějaké nadšení a ovace v očích půlročního dítěte..Hračky je třeba vytahovat postupně dle schopností a nesmí jich mít na očích moc..
Potom hračky na písek - je možné, že využije už v létě a na podzim po prvních narozeninách, hračky do vody - buď o bazénku nebo doma do vany.
kozisek píše:shadowgirll píše:Balící papír
![]()
ten z toho nemá rozum, takže budete dávat spíš sobě. Malému bylo osm měsíců, nezajímalo ho naprosto nic, ani stromeček, trochu ten papír, jinak prostě nezájem, byl to pro něj den jako každý jiný. Od příbuzných - peníze - autosedačka, jídelní židlička, kurz plavání, Hrátky pro miminka. Nevidím v tom žádný problém
Hračky ho nezajímají doteď, takže chobotnička od FP - se tu od té doby válí
![]()
asi tak
hracku, co dostal v 5m k vanocum ocenil az v roce - pritom takova fakt primerena veku, velky tlacitko spoustelo blikani a nejaka kolecka na okousavani. Proste dokupe, co vam chybi, jestli trebas nemate chrastitko spendlicek a podobne nezbytnosti, ale moc do toho nevrazejte.
tak ja nevim ale nasemu malymu bude 9 mesicu na Vanoce a chci mu koupit nejaky choidtko za ktery se drzi, jiank par hracek jeste k tomu, libi se mi jak tu nekdo psal s volantem pridelavajici se na kocarek to by se mit aky libilo ale nikde jsem nic takovyh jeste nevidela krome pplysovych desnych…
jinak od jedny babicky dostane par oblecku a takovy ty skladaci krousky na tycku…
jinak malymu je pul roku ted a rad ma vsemozny kousatka, nebotakovej nafukovaci valec uvnitr jsou balonky a polozi se na ot, trenuje to motoriku
jo malem bych zapomnel aze uz pro nej jeden darek ma ma to kyblik s lopatkama a babovkaama .-) nejsem zvykla nakupovat dopredu vsadim se ze si na to vzpomenu az po vanocich
ja ho dostala od babicky an evim kde ho koupila, ale myslim ze v kazdym hrackarstvi, ja mam na nem obrazky s krteckem a nebo vlastne momentalne je v letaku Intersparu v akci dokonce