Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
kozisek píše:shadowgirll píše:Balící papír
Ahojda prosím poradte co pod stromeček pro mého synka kterému bude 14.12. půl roku ,snad tento dotaz není moc předčasný Děkuji za tipy![]()
![]()
ten z toho nemá rozum, takže budete dávat spíš sobě. Malému bylo osm měsíců, nezajímalo ho naprosto nic, ani stromeček, trochu ten papír, jinak prostě nezájem, byl to pro něj den jako každý jiný. Od příbuzných - peníze - autosedačka, jídelní židlička, kurz plavání, Hrátky pro miminka. Nevidím v tom žádný problém
Hračky ho nezajímají doteď, takže chobotnička od FP - se tu od té doby válí
![]()
asi tak
hracku, co dostal v 5m k vanocum ocenil az v roce - pritom takova fakt primerena veku, velky tlacitko spoustelo blikani a nejaka kolecka na okousavani. Proste dokupe, co vam chybi, jestli trebas nemate chrastitko spendlicek a podobne nezbytnosti, ale moc do toho nevrazejte.
tak ja nevim ale nasemu malymu bude 9 mesicu na Vanoce a chci mu koupit nejaky choidtko za ktery se drzi, jiank par hracek jeste k tomu, libi se mi jak tu nekdo psal s volantem pridelavajici se na kocarek to by se mit aky libilo ale nikde jsem nic takovyh jeste nevidela krome pplysovych desnych…
jinak od jedny babicky dostane par oblecku a takovy ty skladaci krousky na tycku…
jinak malymu je pul roku ted a rad ma vsemozny kousatka, nebotakovej nafukovaci valec uvnitr jsou balonky a polozi se na ot, trenuje to motoriku
jo malem bych zapomnel aze uz pro nej jeden darek ma ma to kyblik s lopatkama a babovkaama .-) nejsem zvykla nakupovat dopredu vsadim se ze si na to vzpomenu az po vanocich
ja ho dostala od babicky an evim kde ho koupila, ale myslim ze v kazdym hrackarstvi, ja mam na nem obrazky s krteckem a nebo vlastne momentalne je v letaku Intersparu v akci dokonce
Scarlett2011 píše:
Tak my uz mame nakoupeno.
Sice mu bude 7 mesicu, ale snad aspon trochu pomuzu.
Takze z tech hezcich hracek jsme mu koupili takovy volant, co troubi, ma radici paku, no proste funguje jako auto a da se pridelat i na kocarek, takze si snim muze hrat za jizdy.
Potom bude mit takovy telefon, kde kazde cislo hraje jinou melodii( z toho asi zesedivime)
Zelvicku od Fisher Price, ma ruzne otvory a davaji se do ni kostky ruznych tvaru.
Potom takove choditko, spis jen takovy vozicek, co tlaci pred sebou. Neni to klasicke choditko. Jsou zase na nem ruzna tlacitka, telefonek apod. od Vtech.
Pak takovyho mluvici plysaka od Fisher Price.
No, snad jsem aspon trochu inspirovala.
Ten volant zní dobře, najdu ho někde na netu?
Malýmu teda na Vánoce bude už 11m, zatím mám vybraný tři dárky, dvě maličkosti už i koupené, ale ten volant mě fakt zaujal
![]()
Hojky ![]()
Tak našemu prďolkovi bude o vánocích 10 měsíců a taky ještě nevím všem říkám ať nekupují kraviny těch má dost ale znáte babičky ![]()
Válec máme taky dost si s ním hrával teďka už moc nee
Takže od roričů dostane co potřebuje (ještě musím něco vymyslet
) a od ostatních no co vím je odrážedlo šlapací traktor a uvažuje se o stanu kde jsou balónky
![]()
Ahoj,
ja ho koupila na Ebay, ziju totiz v Anglii, ale koukala jsem, ze ho maji v Mothercare. Tak by mohli i v CR. Nebo zkus pohledat na internetu.
Ted jsem zadala Volant na kocarek a naslo mi to napr. toto: http://www.unibabyshop.cz/…rku,385.html
Scarlett2011 píše:
Ahoj,
ja ho koupila na Ebay, ziju totiz v Anglii, ale koukala jsem, ze ho maji v Mothercare. Tak by mohli i v CR. Nebo zkus pohledat na internetu.
Ted jsem zadala Volant na kocarek a naslo mi to napr. toto: http://www.unibabyshop.cz/…rku,385.html
Děkuji ![]()
půlročnímu prckovi jsme dali krásnou plenku (používám na děcka látkové) zabalenou tak, aby se vyblbla.
v tomhle věku jsou všechny dárky úplně k ničemu, jediné co ji zaujalo byla blikací světýlka (lhostejno jestli na stromečku nebo semafor na blízké silnici)
S hračkama se v tomhle věku těžko trefíš - vyhodí se za to dost peněz, a na půlku se mrně ani nekoukne.
pa
har.
Tak nas malej ma zatim radost uplne z kazde hracky. At uz hraje, blika, piska, mluvi anebo se mu dobre zvyka. ![]()
Doufam teda, ze se tohle vekem nemeni. ![]()
nasm laej taky miluje snad vsechny hracky a prto chcu na vanoce koupit neco co uzije prave to choidtko, ale uz vidim jak tam bude mit darky a ja budu zklamana ze ho to vubec nezajima ![]()
Ja budu kupovat svitici zelvicku, co promita hvezdicky na stenu a takovy prusvitny valec, ktery motivuje deti lezt. Pripadne to tedy napisu do seznamu, kdyby se naskytlo ochotne pribuzenstvo, ze by to koupilo. Malemu bude aj tak jedno, jestli to dostane pod stromecek nebo o mesic pozdeji. Myslim, ze budu rada, kdyz letos vubec nejaky stromecek budeme mit. Jsem rada, kdyz si stihnu dojit na zachod… a kdyz si predstavim, co bude za tri mesice
![]()
No, já jen čtu o těch válcích - jestli máte dítko lenocha tak je válec naprosto zbytečný…mě se tu jen válel, teda stále válí ![]()
Synovi bylo loni 8 měsíců a nezajímalo ho nic, ani ten papír ![]()
Jediné co mělo a má čím dál větší úspěch, jak je starší - bazén s balónkama ![]()
no nas malej taky po tom valci nejak neleze, ale on neleze jeste vubec
ale libi se mu a hraje si s nim aspon do nej kope
a vydrzi dos dlouho ![]()
Bazen s balonkama je taky dobra vec, kamosyk dcera ma takovej jakoby stan a v tom sjou ty balonky, tak si rikam ze doufam ze az neoc takvoyho poridime malymu jednou tak tam zaleze a bude si sam hrat aspon hoidnu ![]()