Dárek pro muže nad 50 tisíc Kč

3576
27.9.11 12:17

Dárek pro muže nad 50 tis. kč

Mam na to asi mesic.. potrebuju darek pro sveho muze k narozeninam, at je to neco, co stoji vic nez 50 tis. kc. Kromě auta a dovolene. Napadaji vas nejake tipy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13256
27.9.11 12:21

vrtulník, letadlo, barák, byt, les…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
27.9.11 12:22

Pro svýho bych věděla naprosto přesně. Teda přesně nééé, nakonec by si stejně musel vybrat sám, páč já se v tom vůbec nevyznám, ale to pro Tebe stejně asi tip nebude - tomu mému, ale jako vážně, by udělal radost - traktor …

… jo a ty jsi stejně auta psala , že néééé …

Tak pak pořádnej foťák. Vybavení fotokomory. Pořádný cajky do dílny. Soustruh na dřevo.

Asi taky nic, co???? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048

NO záleží co dělá…třeba golfová výbava je drahá jako … :lol: nebo třeba choppera (motorku)..nevím podle toho co ho zajímá… :think:
No a jeste teda jaká je horní hranice? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra

proc vic jak padesat litru?to jako mas taovou hranici jo?hele a co nejake luxusni hodinky,nebo nejake elektro?a cco treba hezky oblek?nevim co dela tvuj chlap a co ma rad to je tezko radit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3337

To je těžký, když my tady nevíme co ho baví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
27.9.11 12:23

tak přesně vím co by chtěl ten můj,samej novej nábytek do autodílny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

A co mně teda napadlo dřív než jsem začala přemýšlet o dárku - mít padesát litrů a něco koupit, bude mně honit okolo baráku, že jsem to měla ušetřit a dát na hypotéku …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792

proc zrovna nad 50 tis? :nevim: ale naky poradny hodinky,nebo retizek :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.9.11 12:24

Jako chceš jednu věc, jako hodinky, nebo co by sis představovala? šerky, oblek na míru, kurz létání, jachta..
Nebo nějakou elektroniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
27.9.11 12:25
pikola píše:
Jako chceš jednu věc, jako hodinky, nebo co by sis představovala? šerky, oblek na míru, kurz létání, jachta..
Nebo nějakou elektroniku?

Nad 50 tis, to je 50 tis, nebo milion?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.9.11 12:28

Chce to víc info o muži a horní hranici částky, pak můžeme vymýšlet.
Drahé kolo, hodinky, motorka, foťák, pc, oblečení..? Co investovat do akcií nebo zlata a dát to jako dar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.9.11 12:28

No u nás by definitivně vedlo auto (i když si ho nechtěla) ale ne pro něj, ale pro mně, protože když mně vidí, jak pomaloučku polehoučku podle něj ničím jeho autíčko, tak jiný lepší přání nemá :mrgreen:
Ale jak jsem psala, asi radu mít nebudu, každýho baví něco jiného…
Jo, ještě mě pro toho mýho napadl model letadla - ale co mně napadlo je jedno, já nikdy dárek za 50 litrů kupovat nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
27.9.11 12:29

Mě napadla čtyřkolka nebo motorka… :nevim: Ale je to těžký, tak nám ho aspoň trochu popiš, co ho baví a tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.9.11 12:35

Hehe tak kdybych to měla brát podle mého chlapa tak by to byla pořádná flinta, odlov trofejové zvěře a nebo třeba traktor :mrgreen:
Ale myslím, že blázna, co mám já asi doma nemáš :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný