Originální kytice bez kytek

132
20.9.11 13:37

Originální kytice bez kytek

Ahoj, máte někdo nápad nebo zkušenost, z čeho vytvořit originální kytici, ale bez kytek? Znám pouze klobásovou, z lízátek nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky. Bylo by to pro ženu, k 70.narozeninám. Díky, T.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
714
20.9.11 13:40

A co má ráda? Se špejlemi a tavnou pistolí jde kytice ze všeho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
20.9.11 13:40

no podle toho co ta 70letá žena má ráda :mrgreen: jestli ráda plete a háčkuje tak je to jednoduché, pár jehlic jako stonky a na to nepřeberný množství vlnových klubíček,bavlnek a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
20.9.11 13:41

nevím jak je na tom s chrupem ,ale viděla jsem kytici z tlustých špejlí a na konci každé bambulka s různými oříšky,jako balonky to vypadalo,okraje ještě obalený krepákem..šlo by tam dát určitě dle fantazie i jinou dobrotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.11 13:41

Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.9.11 13:42

Ahoj já jednou dělala marcipánovou a byla opravdu moc krásná :palec: Jiank záleží co má ráda a ty jako představu nápadů by bylo docela dost. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
20.9.11 13:45
Toffee píše: …nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky.

myslím, že bankovky máme rádi všichni bez rozdílu věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1366
20.9.11 13:51
kahaja píše:
Toffee píše: …nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky.
myslím, že bankovky máme rádi všichni bez rozdílu věku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: :mrgreen:
no, ale pro sedmdesátnici to bude asi oříšek, u nás babičky dostávají vitamíny, atd. Asi fakt podle toho co má ráda.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
20.9.11 13:53
Pettulle píše:
Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý :mrgreen:

Můžeš prosím prozradit, co ta slaná kytka vše obsahovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
20.9.11 13:55

Asi by to mělo být z něčeho sladkého a ty zuby jsou taky trošku problém. :-D Ale nemusí být z potravin, já nemůžu na nic přijít. Měla jsem v plánu z něčeho, čeho bude 70 ks. Ale je to velký počet, muselo by to být něco hodně malého na takový počet.
:nevim: Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
20.9.11 14:00

jen takový nápad, máš děti? co kdyby namalovaly kytičky, ty vystříhat, nalepit na špejle, dozdobyt (třeba bonbony) a kytice může být hotová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.11 14:01
kometa32 píše:
Pettulle píše:
Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý :mrgreen:
Můžeš prosím prozradit, co ta slaná kytka vše obsahovala?

Můžu, dávala jsem okurky, paprikáš, šunkový, poličan, pak ještě nějaký. plátkový sýr, vykrajovala jsem z cihly a z juniora, rajský, a už si víc nepamatuju, přikládám foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.9.11 14:04

Manžel dostal nedávno kytici z cigaret…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.11 14:05

jo a ještě klobásu, čínské zelí a svazovala jsem korbačíkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
20.9.11 14:06

a tady jsou taky hezký nápady na slaný kytky http://www.toprecepty.cz/…ana-kvetina/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný