Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, máte někdo nápad nebo zkušenost, z čeho vytvořit originální kytici, ale bez kytek? Znám pouze klobásovou, z lízátek nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky. Bylo by to pro ženu, k 70.narozeninám. Díky, T.
A co má ráda? Se špejlemi a tavnou pistolí jde kytice ze všeho. ![]()
no podle toho co ta 70letá žena má ráda
jestli ráda plete a háčkuje tak je to jednoduché, pár jehlic jako stonky a na to nepřeberný množství vlnových klubíček,bavlnek a tak.
nevím jak je na tom s chrupem ,ale viděla jsem kytici z tlustých špejlí a na konci každé bambulka s různými oříšky,jako balonky to vypadalo,okraje ještě obalený krepákem..šlo by tam dát určitě dle fantazie i jinou dobrotu.
Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý ![]()
Ahoj já jednou dělala marcipánovou a byla opravdu moc krásná
Jiank záleží co má ráda a ty jako představu nápadů by bylo docela dost. ![]()
Toffee píše: …nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky.
myslím, že bankovky máme rádi všichni bez rozdílu věku
![]()
kahaja píše:Toffee píše: …nebo klasická květinová a v ní zasazené bankovky.myslím, že bankovky máme rádi všichni bez rozdílu věku![]()
![]()
Pettulle píše:
Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý
Můžeš prosím prozradit, co ta slaná kytka vše obsahovala?
Asi by to mělo být z něčeho sladkého a ty zuby jsou taky trošku problém.
Ale nemusí být z potravin, já nemůžu na nic přijít. Měla jsem v plánu z něčeho, čeho bude 70 ks. Ale je to velký počet, muselo by to být něco hodně malého na takový počet.
Díky všem.
jen takový nápad, máš děti? co kdyby namalovaly kytičky, ty vystříhat, nalepit na špejle, dozdobyt (třeba bonbony) a kytice může být hotová
kometa32 píše:Pettulle píše:Můžeš prosím prozradit, co ta slaná kytka vše obsahovala?
Dělala jsem slanou kytku, vypadá to dobře, ale je to krapet náročnější a hlavně, je to dobrý
Můžu, dávala jsem okurky, paprikáš, šunkový, poličan, pak ještě nějaký. plátkový sýr, vykrajovala jsem z cihly a z juniora, rajský, a už si víc nepamatuju, přikládám foto
a tady jsou taky hezký nápady na slaný kytky http://www.toprecepty.cz/…ana-kvetina/