Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mám jen takový hloupý dotaz. Včera jsme se bavily se skorotchýní o svatbě a dohadovaly se zda má nevěsta taky buxus nebo myrtu.
Jak to bylo u vás? Měli jste nebo ne?
Já říkala že nevěsta mít nemusí a ona že musí, tak jsme se zeptaly na názor ostatních (byli jsme zrovna posedět
) ale každý měl taky jinou odpověď.
Takže jak to tedy má být? ![]()
ahoj, nejsem si zcela jista vyrazem mirta
ale predpokladam ze myslis vonicku??? Jestli jo, tak ja ji jako nevesta nemela, mam preci kytici, ne? I kdyby to bylo v pravidlech, stejne bych ji nechtela, na sbatebni saty se to nehodi ![]()
Já ji teda taky neměla,a nedávno jsme na jedné svatbě byli a taky ji nevěsta neměla ![]()
nevesta s zenichem neee,to by jim kazilo design
ja nemela nic a zenich mel v klope kyticku ve stylu me kytice.
teda jestli otazka nebyla myslena tak, jestli ma mit myrtu NEBO buxus (zimostraz) - to je myslim jedno, myrta vic voni a hur se shani.
Ja tak mela jenom kytici a manzel v saku ve stylu me kytice. Kdyz si projedes servery, co je potreba zaridit na svatbu, tak tam se to dozvis a mate rozsouzeno. ![]()
u nás myrtu nikdo neměl, měli jsme pidi svatbu, ale myrtu nosí svatebčané a muž měl v klopě kytičku z mé kytice. Já snad ještě nikdy neviděla myrtu u ženicha a nevěsty ![]()
Pokiaľ viem, tak nevesta má len kyticu a ženích korsáž, to je všetko. Pani designérka, ktorá nám na Slovensku robila svadbu vravela, že myrty sa svadobčanom už nedávajú…
Ahoj. Řekla bych, že je to tak, jak si to ženich s nevěstou udělají
a obojí může být v pořádku.
Já neměla, ženich taky ne - ten měl v klopě jednu malou kytičku, stejnou jako byla moje svatební kytice.
Koukla jsem na fotky i z jiných svateb co mám doma a nikdy nevěsta myrtu neměla. Jen u jedněch známých ji měl ženich. U nás měl ženich kytičku, jako já kytici.
Nemusí!!! To bylo možná dřív, myslim, že třeba moje mamka jí měla, ale dneska fakt ne, i si myslim, že by to vypadalo blbě. Ty máš přeci kytici a podle šatů asi bude jasný kdo je nevěsta ![]()
Ženich a nevěsta nemusí, nevěsta má kytici a ženich minikytku jako nevěsta na obleku. Jen ostatní.
Nikdy jsem neviděla nevěstu s myrtou,to je trochu blbý,když má kytku
No, já bych se zeptala, zda ji bude mít ženich? U nás manžel měl kytičku jako já velkou v klopě, takže píchnout mu vedle ještě mirtu by bylo asi dost děsné. No, a proč bych jí pak měla mít já, když on ne. My byli sladění kytičkama a ostatní měli mirty.
Já jsem si to myslela že nemusí a ona furt že jo
. Taky mi přišlo divný proč bych to měla mít když budu mít kytici a ženich podobnou na saku jakou budu mít já.
Jinak jsem to myslela tak že se dává myrta ale i buxus. Hosté budou mít buxus, roste kamarádce na zahradě ![]()
A jsem ráda že já ho mít nemusím. ![]()