Svatba - myrta/buxus a nevěsta

38
18.9.11 01:57

Svatba-dotaz :)

Mám jen takový hloupý dotaz. Včera jsme se bavily se skorotchýní o svatbě a dohadovaly se zda má nevěsta taky buxus nebo myrtu.
Jak to bylo u vás? Měli jste nebo ne?
Já říkala že nevěsta mít nemusí a ona že musí, tak jsme se zeptaly na názor ostatních (byli jsme zrovna posedět :lol: ) ale každý měl taky jinou odpověď.
Takže jak to tedy má být? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2182
18.9.11 02:29

ahoj, nejsem si zcela jista vyrazem mirta :think: ale predpokladam ze myslis vonicku??? Jestli jo, tak ja ji jako nevesta nemela, mam preci kytici, ne? I kdyby to bylo v pravidlech, stejne bych ji nechtela, na sbatebni saty se to nehodi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
18.9.11 04:37

Já ji teda taky neměla,a nedávno jsme na jedné svatbě byli a taky ji nevěsta neměla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
18.9.11 06:11

neměla jsem… ale u nás ji neměl nikdo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
18.9.11 06:46

nevesta s zenichem neee,to by jim kazilo design :-) ja nemela nic a zenich mel v klope kyticku ve stylu me kytice.

teda jestli otazka nebyla myslena tak, jestli ma mit myrtu NEBO buxus (zimostraz) - to je myslim jedno, myrta vic voni a hur se shani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3956
18.9.11 06:52

Ja tak mela jenom kytici a manzel v saku ve stylu me kytice. Kdyz si projedes servery, co je potreba zaridit na svatbu, tak tam se to dozvis a mate rozsouzeno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
18.9.11 08:12

u nás myrtu nikdo neměl, měli jsme pidi svatbu, ale myrtu nosí svatebčané a muž měl v klopě kytičku z mé kytice. Já snad ještě nikdy neviděla myrtu u ženicha a nevěsty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
18.9.11 08:32

Pokiaľ viem, tak nevesta má len kyticu a ženích korsáž, to je všetko. Pani designérka, ktorá nám na Slovensku robila svadbu vravela, že myrty sa svadobčanom už nedávajú…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
18.9.11 08:45

Ahoj. Řekla bych, že je to tak, jak si to ženich s nevěstou udělají :wink: a obojí může být v pořádku.

Já neměla, ženich taky ne - ten měl v klopě jednu malou kytičku, stejnou jako byla moje svatební kytice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30315
18.9.11 09:19

Koukla jsem na fotky i z jiných svateb co mám doma a nikdy nevěsta myrtu neměla. Jen u jedněch známých ji měl ženich. U nás měl ženich kytičku, jako já kytici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
18.9.11 09:19

Nemusí!!! To bylo možná dřív, myslim, že třeba moje mamka jí měla, ale dneska fakt ne, i si myslim, že by to vypadalo blbě. Ty máš přeci kytici a podle šatů asi bude jasný kdo je nevěsta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
18.9.11 09:26

Ženich a nevěsta nemusí, nevěsta má kytici a ženich minikytku jako nevěsta na obleku. Jen ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
18.9.11 10:50

Nikdy jsem neviděla nevěstu s myrtou,to je trochu blbý,když má kytku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aleachimka
18.9.11 11:03

No, já bych se zeptala, zda ji bude mít ženich? U nás manžel měl kytičku jako já velkou v klopě, takže píchnout mu vedle ještě mirtu by bylo asi dost děsné. No, a proč bych jí pak měla mít já, když on ne. My byli sladění kytičkama a ostatní měli mirty.

• Citovat
  • Upravit
38
18.9.11 11:43

Já jsem si to myslela že nemusí a ona furt že jo :-) . Taky mi přišlo divný proč bych to měla mít když budu mít kytici a ženich podobnou na saku jakou budu mít já.
Jinak jsem to myslela tak že se dává myrta ale i buxus. Hosté budou mít buxus, roste kamarádce na zahradě :lol:
A jsem ráda že já ho mít nemusím. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný