Co k narozeninám pro 2letého klučíka?

139
14.9.11 09:34

Co k narozeninám pro 2 letého klučíka?

Holky potřebuju radu :). 28.9. má náš prcek 2 ročky a já si pořád lámu co mu koupit na narozeniny. Má strašně rád knížky se zvířátkama, tak to je jasná volba, ale co dál? Uvažovala jsem, že koupíme nějakou stavebnici, ale jakou? Nebo líbí se mi zvířecí farma od FP, odkaz http://www.unibabyshop.cz/….html....ale zase se bojím, aby to nebylo další „heblo“ do pokojíčku. Taky vím, že má rád ikeáckou kychyňku, tam pořád zavírá a otevíra poličky a schovává různé věci…ale kuchyňka pro kluka? Auta kupovat nebudem, těch už má dost..velké i malé…Co jste kupovaly vy? Za případné rady moc díky :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20296
14.9.11 09:36

Já bych se té kuchyňky nebála, vždyť většina výborných světových kuchařů jsou chlapi :mrgreen:

Náš syn zase rád uklízí, takže dostane takový ten úklidový vozík :lol: Je potřeba toho hned využít a pěstovat to v něm že :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.11 09:39

jeee vidíš, malej taky rád uklízí…když zametám nebo vysávám, vždycky mi to vezme a uklízí sám…jaký vozík budete pořizovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
14.9.11 09:47

Kuchyňka je supr věc pro kluka i pro holku, máme ji doma a kolikrát se o ni víc zajímá syn (skoro 2 roky). Nebo podobná věc, ale vyloženě pro kluky je plastový ponk s nářadím, bývá tam pilka, vrtačka, šroubky ...... hraje si pak na opraváře, na automechanika je to legrace :palec: Koukni třeba na mmb jsem našla tyto http://www.mimibazar.cz/…tografie.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.9.11 09:57

Hrozně se mi líbí tento, že má i vysavač a cena oproti jiným dobrá…holt bude muset překousnout růžovou :mrgreen:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.11 09:58

Bodlino..díky za nápad, nad tím jsem uvažovala taky, ale neměli jsme možnost to odzkoušet, zda by to malýho zajímalo, tak se bojím, aby to nebyly vyhozený peníze. Když jdem do dětskýho koutku, kde mají kuchyňku, tak to je první věc kde letí, zavírá si tam čaj, umývá nádobí, vaří…on celkově rád otevírá a zavírá poličky a schovává do nich věci :-D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.9.11 09:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.11 09:59

Rybano tak ten je parádní :potlesk: a ta růžová..tu bych překousla s klidem i já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.9.11 10:04

Tak nas ma 2 roky zítra,oslavu mel teda uz v sobotu a od nas dostal velký box lego Duplo,kreslící tabuli s krídama,koloodrazedlo,autobus na setrvacnik a nejake drobnustky.
Od ostatnich pak velke auto Tatra,nejake ty traktory,obleceni,detske povleceni na postel,modelinu play-doh.
Jako nejvic si vyhraje s tabuli a s legem :) Kolo dostal uz nekdy v cervnu predcasne,takze na tom uz lita celkem slusne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
14.9.11 10:13

Hele jo ta tabule je taky super nápad, teď mají ty oboustraný - jedna strana magnetická, druhá klasická a to je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.11 10:17

Jaká tabule? Znám jenom ikeáckou tabuli a to mi přijde, že má ještě na to čas..nebo myslíte, že by už ji využil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.9.11 10:17
RyBANA píše:
Hele jo ta tabule je taky super nápad, teď mají ty oboustraný - jedna strana magnetická, druhá klasická a to je super :palec:

jojo,presne tu jsme koupili a stridame se u ni vsichni tri :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
14.9.11 10:18

Koloodrážedlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
14.9.11 10:19

tabule
amme tuto,kupovali jsme v Tescu,Samik si s ni fakt vyhraje a maluje porad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
14.9.11 11:19

Nad koloodrážedlem jsem uvažovala taky, ale teprve před prázdninama začal jezdit na motorce a autíčku, tak si říkám, že by už to asi po venku moc nevyužil, že mu ho koupíme na jaro…koukám teď na stavebnice od lega-duplo..tak uvažuju, že půjdu do toho…duplo ještě nemá..k tomu knížečky a od babi a dědy asi tu kuchyň…nebo místo kuchyňky říct si o peníze a přidat si to k pěnězům co šetřím na pokojík? chjo..nevím nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný