Co k Vánocům pro roční dítě?

Anonymní
13.9.11 22:18

Co k Vánocům pro roční dítě?

Ahoj, máte někdo dítko narozené koncem prosince? Prcek má na konci prosince 1. narozeninky, předtím 24. 12. Vánoce, vůbec nevím, co koupit, a jestli i dárek na Vánoce i na narozeniny a nebo jestli to skloubit, přece jen z toho ještě takový rozum nemá, ale nechci, aby byl nějak ošizený, a taky vůbec nevím, co tak malému dítěti koupit :-/ :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1707
13.9.11 22:26

Náš malý bude mít první narozeniny v polovině ledna a taky netuším, CO koupit..když měsíc předtím oslavíme Vánoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
13.9.11 22:32

Já bych narozeniny a Vánoce skloubila :wink: Ono stejně děti zaujme nejvíc nějaká prkotina - budou si šustit s papírem od dárku a budou spokojení :lol:
U nás měl teda velký úspěch mluvící pejsek. Popř. Lega Dupla není nikdy dost :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.9.11 22:34

Ahoj,tak my dame malymu asi sanky,jelikoz hracek mame nad hlavu..Taky ma rok.Sice z toho nemaj velkej rozum ale ja bych urco osalavila i ty narozky zvlast,a udelala bych mu hezkou oslavu s dortem..Preci jen si myslim ze by mel narozky slavit oddelene..Promin,ale nerozumim proc pises anonyme..Stastnou ruku pri vyberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
13.9.11 22:34

Ahoj,tak my dame malymu asi sanky,jelikoz hracek mame nad hlavu..Taky ma rok.Sice z toho nemaj velkej rozum ale ja bych urco osalavila i ty narozky zvlast,a udelala bych mu hezkou oslavu s dortem..Preci jen si myslim ze by mel narozky slavit oddelene..Promin,ale nerozumim proc pises anonyme..Stastnou ruku pri vyberu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.9.11 22:36

Proč anonymní dotaz :think: Dítko prosincové nemám, ale stačí, když má narozky v říjnu :roll:
Já si už moc nepamatuji všechny dárky k Vánocům nebo narozkám, ale řeba vás inspiruji - vkládačka kostiček dle tvaru, dřevěné koleje s mašinkami z Ikey, motorku odrážedlo, hopsacího koníka, kelímky na stavění komínů nebo vkládání do sebe, velké plastové kostky a dřevěné kostky, větší auto s korbou(ne klasická tatra), auto na setrvačník, balon, stan s tunelem, velké tlusté pastelky, xylofon, trumpetka z DM drogerie, plno knížek, nějaké oblečení, k narozkám fusak do kočáru, hrajícího Pučmelouda a víc už nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
13.9.11 22:37

Jo, já bych možná letos narozky a Vánoce skloubila,ale od dalšího roku bych slavila zvlášť, aby mu to pak nebylo líto, že kamarádi slaví narozeniny a Vánoce extra :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
13.9.11 22:59

dcera teď slavila rok a dostala piánko i se zvířátky, ozvučené velké miminko a jedno malé od Zapf creation od 1 roku, dřevěný kočárek, plyšáky, bačkorky, botičky, dřevěné vkládačky…apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.9.11 23:01

Ahoj, také jsme toto řešili. Dcera je narozená 27.11. K narozeninám nedostane NIC, jen dort, možná nějakou maličkost. Podle mě ji dort potěší víc, protože to nezná. K Vánocům dostane autosedačku a chci jí ještě kupit nějakou hračku, nevím ještě přesně jakou, možná nějaké knížky. Ale jak už tu bylo napsáno, roční děti mají spíš radost z toho, že bude šustit papír od dárku, budou ho moci trhat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.9.11 08:14

Holky teda ja nevim, ale vy jste vcelku drsne :mrgreen: Az se bude ditko za par let divat na fotky z prvnich narozenin a zjisti, ze nemelo zadne darky???

Nebylo by lepsi to spis rozdelit a trosku dat na vanoce a trosku dat na narozeniny?

Jako veci typu autosedacka atd. jsem vzdycky davala sobe (nebo jsme si kupovali s manzelem). To nejsou darecky pro dite. Darky pro dite prece nemusi byt drahe. Tomas ma nejvetsi radost z tech nejvetsich kravin. Ted jsem treba za stovku koupila tamburinku a ta ma nevidany uspech.

K vanocum planuji urcite auticko, nebo nejake takove slapadlo, sanky a neco na lezeni do pokoje. Premyslime, ze tam dame nejaka lana, zebrik atd. A k narozeninam dostane novy design pokojicku - vymalujeme (modry strop, bile oblacky atd.) a koupime nalepky na stenu.

Kazdopadne neni to o penezich a urcite nejvetsi radost bude mit o vanocich ze stromecku a o narozeninach z dortu. Nicmene kazde bych slavila zvlast a aspon s malym dareckem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
14.9.11 08:14

Jo, ten nas previt je narozeny 14.12. takze to ma behem tydne dve oslavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.9.11 08:29

Ahoj, tak náš malý dostal k vánocům kolem toho roka novou autosedačku a pár drobných hraček, od tchýně tatru, ve které jsme ho vozili.. nepřeháněli jsme to.
U nás třeba platí, že méně je lépe, protože pokud dostane hromadu hraček, je roztěkaný, neví co dříve vzít atd.. V roce z toho ještě rozum nemá :nevim: Raděj kupuju hračky v průběhu roku sem tam nějakou, než by to dostal vše najednou pod stromeček

• Citovat
  • Upravit
13010
14.9.11 08:35

Určitě bych neslavila společně. Hezky oslavit narozeniny a hezky vánoce :wink:

Dvojčata mají narozeniny 22.12. a určitě bude naroz. oslava s dortem a malým dárkem pro každého ( auto + panenka) a pak vánoce.

Hodně hraček mám po starším synovi - ten bude mít narozeniny 7.1.
Takže na Tři krále 6.1. odstrojujeme stromeček a druhý den ráno děláme výzdobu na oslavu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
14.9.11 08:59

Tak bych byla pro dvě oslavy. A co se týká hraček, sama sice zatím nemám mimčo, ale řekla bych, že jeden dva menší dárky jak pod stromeček tak na Vánoce budou stačit. Mateřská láska se přece nevyjadřuje tím, že dítě zaházíte dárkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
14.9.11 09:02

ahoj
k vánocům dostal (bylo mu 9m) mluvícího pejska od FP a ten měl a ještě stále má veliký úspěch a vkládačku mluvící hrnec :-) k 1. narozenám pak dostal ode mě dort a od tatínka set věží
asi bych to rozdělila, už jenom kvůli vzpomínce a fotkám s prvním dortem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný