Překvapení pro oslavence

35415
14.9.11 16:31

Překvapení pro oslavence

Zdravím všechny šikovné hlavičky :mavam:
Dostala jsem od sestry nelehký úkol, se kterým si prostě nevím rady :think: Švagr bude slavit 25 a pořádáme se segrušou party pro kamarády. No, a chtěly bysme mu nadělit nějaké pořádné překvápko… Půlnoční překvapení :twisted: ¨
Nic jako striptýz nepřipadá v úvahu :zed: To by se hrooozně styděl :mrgreen:
Díky předem za nápady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2458
14.9.11 16:36

Muzete ho nechat unest specialnim vojenskym komandem za par tisic to zarizuje nejaka zazitkova agentura, znamymu zase objednali na svatbu tanecnice ve spodnim pradle, byli z toho vsichni znechuceni, ale holky prisli tancit na country pisne v country spodnim pradle, takze drsny bombardaky az po kolena a dlouhy kosile, celkem dobra recese. Jinak me nic nenapada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
14.9.11 16:39

By se nam s tim komandem nekde vozral :mrgreen: ale ty tanecnice se mi libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
14.9.11 16:42

To komando je udajne celkem drsna sranda, normalne ho unesou, daji pouta a vsechno jak v poblblym americkym filmu, odvezou ho na misto urceni se zavazanyma ocima, uz se jim udajne i par borcu pekne pripos..lo, ale to bylo jen tak pro pobaveni. Ty tanecnice nevim kde se to shani musis pohledat na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
14.9.11 17:25

Ahoj,
asi záleží, co se švagrovi líbí, co má rád…
Taky mě napadl tanec. Nabídek je spousta, různé druhy…
My jsme s taneční skupinou kromě jiného tancovaly kankán. Vždycky měl úspěch. Skupina se kvůli mateřským a pracovním důvodům rozpadla, ale kankán bysme ještě asi zvládly. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
14.9.11 17:40

a co třeba ohňostroj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
15.9.11 12:48
pomeranca píše: