Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj máte někdo zkušenosti s houpackou fisher price?s malým nestíhám přes den nic,nespí mi skoro vůbec,pořídila jsem mu houpacku fisher price hodně jsem si od ní slibovala,ale je tam stejně neklidny,zklidní se vždycky teprve,když Ho vezmu do náruče:-(
a kolik je malému??my už mame skoro 8m,ted si tam zrovna hraje,ale už kouka,abych ho vyndala
.bohužel je to mamanek a taky se chce jen chovat.my to mame vždy jen na chvilku,ale i těch 10 minut je někdy k nezaplaceni ![]()
my máme doma takovou tu na vysokejch nožičkách a bylo to jediný místo, kde ten můj uřvánek vydržel spát, když byl malý úplně mimčo, teď už ho to tolik nebere, ale taky tam vydrží (i když už se nemusí houpat, líbí se mu ten kolotoč
), pro mě to byla jedna z nejlepších investic ![]()
máme jí taky . Někdy to pomohlo někdy ne. Když ho bolelo bříško tak ne . U nás byl problém že malej se narodil a měl 4500g a ona je jen do 9 kg. Já ho tam šoupala pak ikdyž už měl 11kg což bylo asi v 9 měsícich a to se mu líbilo moc. Ted čekáme další tak se to asi vyplatí ale jinak bych to už nekoupila.
malej ma 8 tydnu, ale je to hrozne aktivni mimnko, potrebuje stalou pozornost,nebo alespon neco sledovat…doted jsme meli na Maxicosi pridelane hracky, na to vydrzel chvili koukat, ale jak se to nehybalo tak se asi nudil ci co:-)tak jsme poridili tuhle houpacku…zatim ten kolotoc nad sebou nezaregistroval,ted mi v nem poprve na pul hodinky usnul…nadhera:-)cely predchozi tyden jsem ho musela nosit na rukou nebo v satku-a skoncila jsem u doktora na opichy zad, nemohla jsem se temer hybat-malej uz ma 5 a pul kila:-)tak snad to u nas bude taky fungovat:-)
a jeste jedna otazka_neskodi to tomu mimcu, kdyz ho v tom necham dele houpat?nebo je ta doba, po kterou v tom smi lezet nejak omezena???
![]()