Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Denny742 Skoro každá něco takového má. V prvním těhotenství jsem našla pár nitek jednorázově někdy ke konci prvního trimestru po větší fyzické námaze, ve druhém párkrát na papíře něco do růžova nebo do hněda, ve třetím těhotenství asi týden sem tam něco podobného jen v trochu větší míře, teď u čtvrtého jsem ani netušila, že jsem těhotná. Dostala jsem slabší MS. Kdybych tušila, že jsem těhotná, tak pravděpodobně dost plaším, ale testovala jsem se až pro jistotu s nějakým odstupem, protože ve mě hlodal červíček, proč byla ta MS slabší (délka byla, jak jsem zvyklá).
Začátek je buď a nebo. S největší pravděpodobností to nic nebude.
Je to buď a nebo, já krvácela ve všech pěti těhotenstvích, 3× v pohodě a 2× potrat
proste musíš čekat jak to dopadne no, zvlášť takhle v začátku je to nejisté a zachránit se to nedá, kdyz se neco pokazí.
Dobrý den, chci se zeptat od včera podle těhotenských testů jsem těhotná ve 4 týdnu a příští měsíc jdu na kontrolu, ale stalo se mi dneska ráno když jsem byla na wc tak na vložce jsem měla takovou světle růžovou krev a ted na večer takovou hnědou, mám obavy jestli to není něco špatného do toho mi nic nebolí, ale moje jedna známá prý to taky tak měla
potřebuju poradit od nějakých maminek tady nebo novych těhulek