Barva stolice v těhotenství

13
8.5.26 08:54

Barva stolice v těhotenství

Ahojky, mám takový dotaz zda se s tím už někdo nesetkal. Jsem v 36+3tt. Od včerejška mám oranžovou mastnou stolici, která i docela zapacha. Jedla jsem teď min a dietne kvůli hemeroidum aby nebyl problém s vyprazdňování. Stolici mám celou dobu měkkou. Žlučník nemám. Chut k jidlu mam. Bolesti ani nevolnost neni. Neco jsem shubla, ale to je asi diky te diete. Setkal se s tím někdo a poradil co to může být? Samozřejmě to budu řešit pristi tyden s lékařem. Ale teď je prodloužený víkend tak se bojim aby nebyl nějaký problém.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
614
8.5.26 09:23

Jaterní testy podstoupeny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5919
8.5.26 09:36

Teoreticky může být v těhotenství, ale je třeba to sledovat. Nejedla jsi mrkev nebo něco podobného. Zadej si to do vyhledavače a tam ti vyběhnou různé možnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.5.26 09:39

Teď ve středu mi budou brát krev. Jinak jsem nejedla nic co by to tak zbarvilo…ještě mě napadl ten Detralex co beru na hemeroidy. Někde jsem to četla, že by to mohlo být? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
8.5.26 09:42

Po mrkvi by stolice mastná a velmi zapáchající asi nebyla, většinou tohle přesně zapadá do problémů se žlučníkem nebo játry, ale taky se tělo může třeba pomalu připravovat na porod… Detralex jsem taky brala a je pravda, že je oranžový a obsahuje flavonoidy, ale zda by mohly takto ovlivnit stolici, to těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí