Barvy do dětského pokojíčku

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
čtverda
7.7.12 12:03

barvy do dětského pokojíčku

Ahoj, maminky, čekáme druhou holčičku, první má 17měsíců a druhá se narodí za tři měsíce. Koupili jsme společně s manželem krásné dětské barvy do pokojíčku k vymalování. kvalitní barvu do fialkova a hráškově zelenou, obě určené pro děti, jsou hezké a veselé. chceme vymalovat těmito barvami pokojíček a já nevím, jak ty barvy uspořádat. jak kterou stěnu vymalovat, nemáte některá nějaký tip nebo inspiraci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
7.7.12 12:07

Tmavší příjde naproti oknům a světłejší na stěnu kde jsou okna.

• Citovat
  • Upravit
Kathula
7.7.12 12:24

Decka maji v pokoji taky 2 barvy - svetle zelenou a tmave zlutou, nemame to ale ze by na jedne stene byla jedna barva a na druhe jina, mame vsechny steny namalovane na pul, spodni pulky sten zelene, a pak (oddelene bordurou) vrchni poloviny zlute ;-)

• Citovat
  • Upravit
6094
7.7.12 12:26

Tmavá barva za světlé věcí-skřínky a pod…pokud nic takového není tak tmavou pouze jednu dominantní stěnu, zbytek zelený-můžou se třebas do ní udělat i fialové kruhy a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
7.7.12 12:40

@Kathula to mi příjde jako nejlepší nápad, ani by mě to takto nenapadlo, oddělit bordurou. máte samolepící?

• Citovat
  • Upravit
Kathula
7.7.12 12:50
@čtverda píše:
@Kathula to mi příjde jako nejlepší nápad, ani by mě to takto nenapadlo, oddělit bordurou. máte samolepící?

jj, zkusim ti pohledat fotku, jak to asi vypada ;-)

• Citovat
  • Upravit
Kathula
7.7.12 12:54

Tak tady… driv jsme meli i fialovo bilou, ale byl to maly pokojik a byl dost tmavy, pak jsme jim dali vetsi pokoj a vybrali vic svitici barvy ;-)

• Citovat
  • Upravit
čtverda
7.7.12 13:24

@Kathula už mám fotky na ploše na svém počítači, je to ohromné, krásné. takto to budu chtít taky, akorát trošku jinačí barvy. moc děkuju za super nápad. jinak ta výbava také nádherná, hned bych se tam nastěhovala, papa :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14535
7.7.12 13:35

My máme ty medvídky, jsou oddělené bodudrou, ale teď se chystáme už měnit pokojíček, tak taky prohladávám inspiraci. Co třeba něco takového :D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
7.7.12 14:08

@Terrad to je také nádhera, ženské moc díky, fakt tak nějak to necháme vymalovat. moc se mi líbí i ta druhá fotečka, ale to musí být docela masakr s tím malováním, vid, a mám chlapa, který nemá zrovna trpělivost, takže budu volit něco v tom stylu té první fotečky nebo to co mi poslala ta paní před tebou, :potlesk:,jinak, ta kočička v postýlce vypadá, že je živá, vid? chichi, se tu chlamu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14535
7.7.12 14:46

@čtverda
No jo, bylo to foceno chvilku po vymalování, takže na postýlce byl igelit a vše bylo ještě přikryté, protože malá se narodila až za další 3 měsíce. Dneska je (máme 2) ženu jak namydlenej blesk, protože malá je do postýlky láká sama :mrgreen: :roll:.
JInak mně se líbí tohle, ale je to teda piplačka :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat