Basic potraviny Albert, české výrobky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Sibyla0 píše:
@ivana-domca v Globusu mají Korrekt.. Albert je takovej špinavej, nemůžu si pomoct..
jo s tím souhlasím, jejich maso, ovoce a zeleninu bych si nekoupila. Chodíme tam hlavně pro jogurty a pleny, pampers nám mimino přes noc procura skrz :zed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@myšák1187 na jejich pleny si nemůžu stěžovat, pampers mimino před noc procura, ty basic pleny vydrží úplně v pohodě. Nejsou tak měkké jako pampers, ale ani nijak tvrdé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda ani tomu psovi bych to nehodila, chudák pes
Pro maso jezdíme jen do Globusu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
Tyhle obyčejné značky jsou spíš naopak lepšíAno vyrábí to Olma, je to levnější z toho duvodu, že nemáš extra obal jako u holandie a není to známá značka
Jinak v Albertu míč nenakupujeme, spíš v Bille - clever a v Globusu - teď nevím jak se ta značka jmenuje
V Albertu kupujeme pleny a jsou skvělé
Zrovma clever z billy vysel v testech na kvalitu u spousty veci mezi podslednima..;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@murkyf píše:
Zrovma clever z billy vysel v testech na kvalitu u spousty veci mezi podslednima..;-)
pokud vím tak jejich jogurt byl snad na 3 místě což není nejhorší
My do těchhle obchodů chodíme max. pro jogurty, těstoviny, sáčky do odpadů. Jinak nakupuje v Globusu, teda chlap jezdí pro nákup, protože má řidičák a já se se třemi dětmi odmítám tahat přes celé město
Nejlepší bílý jogurt má snad kaufland „bílý smetanovy“ To byla fakt dobrota, ale taky stojí 500 gramů kolem 20,– ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem ještě všechno nevyzkošela, ale jahody v plechovce jsou dobrý, naopak mléčná čokoláda hnus - asi je to jak co
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca píše:
pokud vím tak jejich jogurt byl snad na 3 místě což není nejhoršíMy do těchhle obchodů chodíme max. pro jogurty, těstoviny, sáčky do odpadů. Jinak nakupuje v Globusu, teda chlap jezdí pro nákup, protože má řidičák a já se se třemi dětmi odmítám tahat přes celé město
Nejlepší bílý jogurt má snad kaufland „bílý smetanovy“ To byla fakt dobrota, ale taky stojí 500 gramů kolem 20,–
Jo, ja minule koukals na mleko, maslo a obe skoro az dole.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@murkyf píše:že mají své mléko to vím, ale o maslu teda nemám tušení
Jo, ja minule koukals na mleko, maslo a obe skoro az dole..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spokojenost
My jsme třeba s výrobky značky Basic naprosto spokojeni. Například veškeré těstoviny mají skvělé, porovnával jsem to s Panzani, které jsem měl minule naprosto rozvařené a stejně dlouhou dobu vařené těstoviny Basic byly naprosto v pohodě, takže je kupuji pravidelně, za těch 7,– kč je to zadarmo
I spousta dalších výrobků této značky je skvělá, jediná věc, která byla nekvalitní byl černý čaj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji jejich čokoládu, žervé, bílé jogurty, kočičí stelivo, odličovací tamponky, dámské hygienické potřeby, vše uvedená kvalita dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit