Basic potraviny Albert, české výrobky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
8.3.14 18:07
@Sibyla0 píše:
@ivana-domca v Globusu mají Korrekt.. Albert je takovej špinavej, nemůžu si pomoct..

jo s tím souhlasím, jejich maso, ovoce a zeleninu bych si nekoupila. Chodíme tam hlavně pro jogurty a pleny, pampers nám mimino přes noc procura skrz :zed

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.3.14 18:11

@ivana-domca
To jo, maso tak hodit po psovi maximálně… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 18:11

@myšák1187 na jejich pleny si nemůžu stěžovat, pampers mimino před noc procura, ty basic pleny vydrží úplně v pohodě. Nejsou tak měkké jako pampers, ale ani nijak tvrdé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 18:12

@anairda ani tomu psovi bych to nehodila, chudák pes :? :lol: Pro maso jezdíme jen do Globusu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
8.3.14 18:32
@ivana-domca píše:
Tyhle obyčejné značky jsou spíš naopak lepší ;-) Ano vyrábí to Olma, je to levnější z toho duvodu, že nemáš extra obal jako u holandie a není to známá značka ;-) Jinak v Albertu míč nenakupujeme, spíš v Bille - clever a v Globusu - teď nevím jak se ta značka jmenuje :zed: V Albertu kupujeme pleny a jsou skvělé ;-)

Zrovma clever z billy vysel v testech na kvalitu u spousty veci mezi podslednima..;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 18:46
@murkyf píše:
Zrovma clever z billy vysel v testech na kvalitu u spousty veci mezi podslednima..;-)

pokud vím tak jejich jogurt byl snad na 3 místě což není nejhorší :think: My do těchhle obchodů chodíme max. pro jogurty, těstoviny, sáčky do odpadů. Jinak nakupuje v Globusu, teda chlap jezdí pro nákup, protože má řidičák a já se se třemi dětmi odmítám tahat přes celé město ;-) Nejlepší bílý jogurt má snad kaufland „bílý smetanovy“ To byla fakt dobrota, ale taky stojí 500 gramů kolem 20,– :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
8.3.14 18:52

Já jsem ještě všechno nevyzkošela, ale jahody v plechovce jsou dobrý, naopak mléčná čokoláda hnus - asi je to jak co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
8.3.14 19:11
@ivana-domca píše:
pokud vím tak jejich jogurt byl snad na 3 místě což není nejhorší :think: My do těchhle obchodů chodíme max. pro jogurty, těstoviny, sáčky do odpadů. Jinak nakupuje v Globusu, teda chlap jezdí pro nákup, protože má řidičák a já se se třemi dětmi odmítám tahat přes celé město ;-) Nejlepší bílý jogurt má snad kaufland „bílý smetanovy“ To byla fakt dobrota, ale taky stojí 500 gramů kolem 20,– :zed:

Jo, ja minule koukals na mleko, maslo a obe skoro az dole.. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 19:18
@murkyf píše:
Jo, ja minule koukals na mleko, maslo a obe skoro az dole.. :,(
že mají své mléko to vím, ale o maslu teda nemám tušení :nevim: Takové věci upujeme v akci, jinak by jsme se nedoplatili, hlavně u másla, když už se kostka vysplhala na 40,– :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
8.3.14 19:20

@myšák1187 plenky z Alberta-teď šmoulový jsou naprosto super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.10.17 12:11

Spokojenost

My jsme třeba s výrobky značky Basic naprosto spokojeni. Například veškeré těstoviny mají skvělé, porovnával jsem to s Panzani, které jsem měl minule naprosto rozvařené a stejně dlouhou dobu vařené těstoviny Basic byly naprosto v pohodě, takže je kupuji pravidelně, za těch 7,– kč je to zadarmo :) I spousta dalších výrobků této značky je skvělá, jediná věc, která byla nekvalitní byl černý čaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
12.10.17 08:24

Kupuji jejich čokoládu, žervé, bílé jogurty, kočičí stelivo, odličovací tamponky, dámské hygienické potřeby, vše uvedená kvalita dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat