Basic potraviny Albert, české výrobky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11700
8.3.14 17:49

Basic potraviny Albert

Zdravím, :)

zajímalo by mne jaké máte zkušenosti s novou řadou Basic potravin v Albertu? Zatím jsem vyzkoušela jen pár mléčných výrobků - jogurtový nápoj, kefírové mléko a mozzarellu a vše mi přišlo jak chuťově, tak po stránce složení naprosto v pohodě. Jsem většinou k těmto značkám jednotlivých marketů jako je Clever, Tesco Value atd. dost nedůvěřivá a neberu je, ale tohle mě docela překvapuje, především i to, že třeba zmiňované mléčné výrobky jsou vyrobeny v ČR například Olmou. Skoro se tomu až nechce věřit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
8.3.14 17:52

Já jsem důvěřivá, právě proto, že většina se vyrábí ve stejné továrně. Složení čtu. A mají novou řadu? Co jsem zahlédla, tak spíš jen lákavější obaly, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 17:54

Tyhle obyčejné značky jsou spíš naopak lepší ;-) Ano vyrábí to Olma, je to levnější z toho duvodu, že nemáš extra obal jako u holandie a není to známá značka ;-) Jinak v Albertu míč nenakupujeme, spíš v Bille - clever a v Globusu - teď nevím jak se ta značka jmenuje :zed: V Albertu kupujeme pleny a jsou skvělé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 17:54

@Sibyla0 ne novou řadu, prejmenovali tu starou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.3.14 17:55

@Sibyla0
Zrušili Euro Shopper a místo toho je tenhle Basic, ale má mnohem širší sortiment. Nebo jsem si alespoň nikdy nevšimla, že by tolik věcí měli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64835
8.3.14 17:55

@ivana-domca No ale třeba zrovna volžky změnili. Jsou teď bez křidélek, nevím, proč. Takže si myslím, že si našli nového výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.14 17:56

@ivana-domca v Globusu mají Korrekt.. Albert je takovej špinavej, nemůžu si pomoct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.14 17:57
@anairda píše:
@Sibyla0
Zrušili Euro Shopper a místo toho je tenhle Basic, ale má mnohem širší sortiment. Nebo jsem si alespoň nikdy nevšimla, že by tolik věcí měli. :nevim:

No však já se nehádám, nových obalů jsem si všimla, větší sortiment jsem zatím neznamenala, chodím tam většinou pro konkrétní věci v akcích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
8.3.14 18:00

Jo jo, Globus vychvalují všichni, u nás bohužel není… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.3.14 18:05

No my už na velký nákupy ani jinam nejezdíme. Mají fakt dobrý maso a i uzeniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
8.3.14 18:05

@vokishka tak to nevím, takové věci tam nekupuju, ale mají dobrý bílý jogurty ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
8.3.14 18:07

@ivana-domca a můžu se zeptat jestli máš porovnání těch plen Albert a Pampers?? Já teď dostala darem kauflandácký a ty jsou dost strašný po vyčůrání tak divně jakoby ztvrdne, pampersky jsou pořád měkké a nemusím třeba celou noc přebalovat pokud se po krmení nevykaká

• Citovat
  • Upravit
31672

Záleží, o jaký konkrétně jde výrobek. hlavně ty základní, tam je úplně fuk, jestli je značkový, nebo ne. obecně hodně kupuju privátní značky, kupovat značkový výrobky, to je celkem vyhazování peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2374

Vyzkoušeli jsme pár výrobků a všechno super, pravidelně kupujeme hlavně pleny, už teda jenom na noc, ale jsou moc fajn. Předtím jsme používali euroshopper a teď ty nové basic a jsou perfektní, za tu cenu :palec: Škoda že nemáme albert blíž, moc často se tam nedostanem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142

Treba mleko Euroshoper vyslo v Dtestu nejlepe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat