Basic potraviny Albert, české výrobky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Basic potraviny Albert
Zdravím, ![]()
zajímalo by mne jaké máte zkušenosti s novou řadou Basic potravin v Albertu? Zatím jsem vyzkoušela jen pár mléčných výrobků - jogurtový nápoj, kefírové mléko a mozzarellu a vše mi přišlo jak chuťově, tak po stránce složení naprosto v pohodě. Jsem většinou k těmto značkám jednotlivých marketů jako je Clever, Tesco Value atd. dost nedůvěřivá a neberu je, ale tohle mě docela překvapuje, především i to, že třeba zmiňované mléčné výrobky jsou vyrobeny v ČR například Olmou. Skoro se tomu až nechce věřit. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já jsem důvěřivá, právě proto, že většina se vyrábí ve stejné továrně. Složení čtu. A mají novou řadu? Co jsem zahlédla, tak spíš jen lákavější obaly, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle obyčejné značky jsou spíš naopak lepší
Ano vyrábí to Olma, je to levnější z toho duvodu, že nemáš extra obal jako u holandie a není to známá značka
Jinak v Albertu míč nenakupujeme, spíš v Bille - clever a v Globusu - teď nevím jak se ta značka jmenuje
V Albertu kupujeme pleny a jsou skvělé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sibyla0
Zrušili Euro Shopper a místo toho je tenhle Basic, ale má mnohem širší sortiment. Nebo jsem si alespoň nikdy nevšimla, že by tolik věcí měli. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca No ale třeba zrovna volžky změnili. Jsou teď bez křidélek, nevím, proč. Takže si myslím, že si našli nového výrobce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca v Globusu mají Korrekt.. Albert je takovej špinavej, nemůžu si pomoct..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anairda píše:
@Sibyla0
Zrušili Euro Shopper a místo toho je tenhle Basic, ale má mnohem širší sortiment. Nebo jsem si alespoň nikdy nevšimla, že by tolik věcí měli.
No však já se nehádám, nových obalů jsem si všimla, větší sortiment jsem zatím neznamenala, chodím tam většinou pro konkrétní věci v akcích..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my už na velký nákupy ani jinam nejezdíme. Mají fakt dobrý maso a i uzeniny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka tak to nevím, takové věci tam nekupuju, ale mají dobrý bílý jogurty ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivana-domca a můžu se zeptat jestli máš porovnání těch plen Albert a Pampers?? Já teď dostala darem kauflandácký a ty jsou dost strašný po vyčůrání tak divně jakoby ztvrdne, pampersky jsou pořád měkké a nemusím třeba celou noc přebalovat pokud se po krmení nevykaká
- Citovat
- Upravit
Záleží, o jaký konkrétně jde výrobek. hlavně ty základní, tam je úplně fuk, jestli je značkový, nebo ne. obecně hodně kupuju privátní značky, kupovat značkový výrobky, to je celkem vyhazování peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyzkoušeli jsme pár výrobků a všechno super, pravidelně kupujeme hlavně pleny, už teda jenom na noc, ale jsou moc fajn. Předtím jsme používali euroshopper a teď ty nové basic a jsou perfektní, za tu cenu
Škoda že nemáme albert blíž, moc často se tam nedostanem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit