Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už přes rok zvládáš novou roli,
tebe fakt snad nic neskolí.
ale rytmicky je to blbě, ale nějak mi to při pátku nemyslí ![]()
Pomoc prosíím
K 50.narozeninám pro maminku
Stačí něco obecného, napadá Vás něco???
Zdravím, prosím Vás, znáte někdo básničku, kterou by mohly říkat děti na besídce, kdy budou pasováni na školáky? Pořád hledám něco ve stylu „Brzy půjdu do školy“ nebo „Škola volá“…
Něco v tomto smyslu. Prostě tematické. Nikde nemůžu nic najít. ![]()
Zdravím, prosím Vás, znáte někdo básničku, kterou by mohly říkat děti na besídce, kdy budou pasováni na školáky? Pořád hledám něco ve stylu „Brzy půjdu do školy“ nebo „Škola volá“…
Něco v tomto smyslu. Prostě tematické. Nikde nemůžu nic najít. ![]()
@impossible píše:
Něco v tomto smyslu. Prostě tematické. Nikde nemůžu nic najít.
Zkus přes google zadat něco jako „básnička k zápisu“, vyjede toho víc…
@zrcadlo Sice googlím už dvě hodiny, ale zkusím to tak, jak píšete.
@zrcadlo Teď mi to došlo. Tohle nejde. U zápisu už byly. Chce to básničku, kterou budou říkat před pasováním. Nějakou, jak brzy půjdou do školy.
@impossible píše:
@zrcadlo Teď mi to došlo. Tohle nejde. U zápisu už byly. Chce to básničku, kterou budou říkat před pasováním. Nějakou, jak brzy půjdou do školy.
Ale to je jedno, ne? Jsou to prostě ty básničky o tom, jak půjde do školy, obdobné se učí děti k zápisu. Např. tady
@zrcadlo Naše ředitelka si zakládá na tom, aby se oddělovala přípravka od školky. To by bylo na dlouhé povídání. Asi si budu muset nějakou vymyslet. ![]()