Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem,
mohla bych požádat o pomoc? Pomoc s vymýšlením básničky o narozený druhého syna?
Narodí se 17. plánovaným císařem, jmenovat se bude Matýsek (Matěj) a doma na něj čeká dvouletý bráška Kubík.Dekuji
@Anonymní píše:
Dobrý večer všem,
mohla bych požádat o pomoc? Pomoc s vymýšlením básničky o narozený druhého syna?
Narodí se 17. plánovaným císařem, jmenovat se bude Matýsek (Matěj) a doma na něj čeká dvouletý bráška Kubík.Dekuji
To jako vážně?
![]()
Sorry, tohohle nejsem příznivcem, je to trapný až na půda, jedna ženská v práci takhle tvoří básničky k narozeninám, jsou to takové ty infantilní verše, protože není samozřejmě žádný básník a když to „recituje“ nevím trapností, kam s očima ani co jí říct poté - jestli milosrdnou lež nebo radši držet h.ubu úplně
Každopádně podílet se na tomto nehodlám, tak ti doporučím aspoň ChatGPT, ten ti něco vyplodí za pár vteřin.
@Tosidelassrandu @Aleriga @Zeoli @Kockazvysocan @Prosimklid
Proč? - Proc ne?…
Vážně? - Ano vážně…
Proč reagujete, když vás to tak uráží? ![]()
Prvního syna jsem si vymyslela sama, ale teď s malým na to nemám kapacitu. Proto žádám o pomoc, pouze ty, co mi pomoci chtějí. Nikoho nenutím. A na nikoho se nezlobím, záleží na každém a jeho názoru.
Nepotřebuji být ale peskovana za to, že mám názor jiný než ostatní… Naše babičky si to u prvního syna chválil, básnička se jim líbila, tak proč to neudělat znovu…
Mně se třeba nelíbí sms typu Ahoj, táta mi půjčil telefon, dnes jsem se narodil… A když mi taková sms přijde, tak také nikoho nekritizuji za jeho jiný názor.
![]()
@Anonymní píše:
@Tosidelassrandu @Aleriga @Zeoli @Kockazvysocan @Prosimklid
Proč? - Proc ne?…
Vážně? - Ano vážně…Proč reagujete, když vás to tak uráží?
Prvního syna jsem si vymyslela sama, ale teď s malým na to nemám kapacitu. Proto žádám o pomoc, pouze ty, co mi pomoci chtějí. Nikoho nenutím. A na nikoho se nezlobím, záleží na každém a jeho názoru.Nepotřebuji být ale peskovana za to, že mám názor jiný než ostatní… Naše babičky si to u prvního syna chválil, básnička se jim líbila, tak proč to neudělat znovu…
Mně se třeba nelíbí sms typu Ahoj, táta mi půjčil telefon, dnes jsem se narodil… A když mi taková sms přijde, tak také nikoho nekritizuji za jeho jiný názor.![]()
Nikoho to neuráží, jen nikdo nechápe k čemu potřebuješ nějakou básničku? Působíš neuvěřitelně infantilně.
@Tosidelassrandu píše:
Nikoho to neuráží, jen nikdo nechápe k čemu potřebuješ nějakou básničku? Působíš neuvěřitelně infantilně.
Tak díky za váš názor ![]()
Láska páska,
Matík Kubík (mmch dvě nejprofláklejší jména
)
Jedna dva tři, my jsme bratři.
@Anonymní píše:
Tak díky za váš názor
A můžeš teda odpovědět, jakej je účel tý básničky? Pro koho to chceš skládat? Vůbec to nechápu
Je to sice od umělé inteligence (a je to úplně hnusný), ale tipuju, že babičky zahýkají blahem i tak:
Vzduchem tichounce přichází den,
17. máje dítě se rodí ven,
Matýsek, slunce v našem srdci září,
Novou lásku do našeho domova přináší.
Kubík, malý bráška statečný,
S tebou si hrával a byl nadšený,
Nyní zde Matýsek v náručí tvém,
Svět pro vás oba je nekonečným dnem.
Váš úsměv nám dvakrát tolik dává,
Vaši lásku nikdy nezapřeme sláva,
Bráška Kubík a Matýsek milý,
jen ať jsou oba pěkně čilí.
@Prosimklid píše:
Je to sice od umělé inteligence (a je to úplně hnusný), ale tipuju, že babičky zahýkají blahem i tak:Vzduchem tichounce přichází den,
17. máje dítě se rodí ven,
Matýsek, slunce v našem srdci září,
Novou lásku do našeho domova přináší.Kubík, malý bráška statečný,
Váš úsměv nám dvakrát tolik dává,
S tebou si hrával a byl nadšený,
Nyní zde Matýsek v náručí tvém,
Svět pro vás oba je nekonečným dnem.
Vaši lásku nikdy nezapřeme sláva,
Bráška Kubík a Matýsek milý,
jen ať jsou oba pěkně čilí.
Nene
![]()
@Prosimklid píše:
Maso, co?
To teda
bych měla o rodičku strach, že jí nabíhá laktačka
Dobrý večer všem,
Narodí se 17. plánovaným císařem, jmenovat se bude Matýsek (Matěj) a doma na něj čeká dvouletý bráška Kubík.
Dekuji