Batole ochutnalo parfém

Anonymní
15.6.22 21:58

Batole olízalo parfém

Ahoj prosím vás malá mi rozebrala už prazdný parfem a chvilku žužlala to stříkatko…pusinka ji teda voní jak parfumerka :zed: vyčistila jsem ji hned zoubky a teď usíná mám ji nějak hlidat nebo je to pitomost..by snad musela ten parfém vypít ne?? :nevim:
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
15.6.22 22:05

I kdyby ho vypila, tak bude maximálně nalitá…. ;). vždyť se to dává na kůži, tam fakt nic špatnýho není.

• Citovat
  • Upravit
70
15.6.22 22:09

Mám dotaz… jak dokážete napsat : Ahoj prosím vás malá mi rozebrala už prazdný parfem a chvilku žužlala to stříkatko…pusinka ji teda voní jak parfumerka :zed:

To jste ji neviděla? Píšete že chvíli žužlala " to stříkátko " Doufá že z toho máte zábavné video na TikTok.
Maximálně se zesere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 22:14

Díky já už sem z ní na prášky :zed: potřebovala jsem ujistit že sem fakt paranoidní :) v tomhle tempu skončím v blázinci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Janli
15.6.22 22:20
@Hexagon píše:
Mám dotaz… jak dokážete napsat : Ahoj prosím vás malá mi rozebrala už prazdný parfem a chvilku žužlala to stříkatko…pusinka ji teda voní jak parfumerka :zed:To jste ji neviděla? Píšete že chvíli žužlala " to stříkátko " Doufá že z toho máte zábavné video na TikTok.
Maximálně se zesere.

Trochu přeháníš, ne? Ty máš děti nonstop pod dohledem? To ti gratuluju a omlouvám se ti tímto za nás tragédky, co občas pustí dítě z dohledu a třeba si dojdou na záchod…

• Citovat
  • Upravit
3056
15.6.22 22:23
@Hexagon píše:
Mám dotaz… jak dokážete napsat : Ahoj prosím vás malá mi rozebrala už prazdný parfem a chvilku žužlala to stříkatko…pusinka ji teda voní jak parfumerka :zed:To jste ji neviděla? Píšete že chvíli žužlala " to stříkátko " Doufá že z toho máte zábavné video na TikTok.
Maximálně se zesere.
:roll: ty budeš asi supermatka..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3056
15.6.22 22:24
@Anonymní píše:
Ahoj prosím vás malá mi rozebrala už prazdný parfem a chvilku žužlala to stříkatko…pusinka ji teda voní jak parfumerka :zed: vyčistila jsem ji hned zoubky a teď usíná mám ji nějak hlidat nebo je to pitomost..by snad musela ten parfém vypít ne?? :nevim:
Děkuji

Klid. Bude v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 22:31

@Hexagon hele fakt neviděla bohužel z WC tak rychle nedostanu vy jo???A když sem přišla malá měla v ruce rozebrany parfém..ale jestli tidle zvládáte lépe klobouk dolů..

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
15.6.22 22:36

I kdyby si stříkala plnou dávku parfémů nic se nestane jako ano teoreticky alergická reakce ale ta b nastala hned a to je opravdu malá snacs dále tedy parfém obsahuje alkohol… Ale v takovém množství tak nic.

• Citovat
  • Upravit
35914
15.6.22 22:38
@Anonymní píše:
@Hexagon hele fakt neviděla bohužel z WC tak rychle nedostanu vy jo???A když sem přišla malá měla v ruce rozebrany parfém..ale jestli tidle zvládáte lépe klobouk dolů..

Jako nic proti, ale jak se k tomu dostala? Já mám parfém v šuplíku, který má problém otevřít pětiletá dcera. Nechci rýpat, ale tyhle věci dej fakt někam hodně vysoko ať se k tomu děti nedostanou ať pak neřešís vážnější problém než ocucany parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.6.22 22:49

Mě se malá dostala do skříňky i přes dětskou pojistku a vylízala mi takhle víčko od leštidla do myčky, než jsem vyndala prádlo z pračky a dala do sušičky. Volala jsem na toxikologickoi linku, kde paní chtěla vědět značku atd. Nadiktovala jsem ji číslo pojištěnce a radu zaplatila pojišťovna. Pokud máš strach tak si taky zavolej. Ale myslím, že žužlání toho stříkátka jí vážně nic neudělá. Já si pak schválně zkusila líznout taky toho leštidla a „jen“ mi brněl jazyk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
15.6.22 22:50

@Janli @Dara90 Vy 2 + tady běžně válíté spreje někde ve výšce kde dosáhne 3 leté dítě? Koukám matky roku.
Tady všichni řeší jak zabezpečit skříňku někde pod umyvadlem a vy tady řeknete že válet takové věci někde po podlaze je OK? Já nevím ale tohle mi jako OK úplně nepříjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 23:00

@JancaS84 no já sem asi úplně neschopná.. tak dostala se do knihovny se zámkem 3 police zrovna nizko to není..Víte já neřešila jak co zabezpečit nejsem blbá vše mám ve výšce nad 2m kam sama lezu že židle.. ale todle mě fakt nenapadlo

• Citovat
  • Upravit
35914
15.6.22 23:17
@Anonymní píše:
@JancaS84 no já sem asi úplně neschopná.. tak dostala se do knihovny se zámkem 3 police zrovna nizko to není..Víte já neřešila jak co zabezpečit nejsem blbá vše mám ve výšce nad 2m kam sama lezu že židle.. ale todle mě fakt nenapadlo

No jo, sou to potvory zvědavý. Dceru to vůbec nezajimalo a před synem sem musela prestehovat i koření z šuplíku, nechápu co ho na tom bavilo to vytahovat. Ani to nejedl, ale rozházet to 10× denně byla super zábava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.6.22 23:17
@Hexagon píše:
@Janli @Dara90 Vy 2 + tady běžně válíté spreje někde ve výšce kde dosáhne 3 leté dítě? Koukám matky roku.
Tady všichni řeší jak zabezpečit skříňku někde pod umyvadlem a vy tady řeknete že válet takové věci někde po podlaze je OK? Já nevím ale tohle mi jako OK úplně nepříjde.

Moje tříletý dítě, co má 110cm a dvacet kilo, si vezme židli a vyleze naprosto všude. To bych ten dům musela vyklidit nebo ho mít komplet pod zámkem. Já neřeším, jak zabezpečit skříň pod umyvadlem, protože tam nic nemám. Proboha, nebavíme se tady o jedovaté chemikálii, ale o neškodným parfému. Tak si tu matku roku vetkni za klobouk.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML