Batole snědlo molitan

Ledová káva
29.9.22 10:50

Batole snědlo molitan

Ahoj holky, syn mi snědl molitan, okousal molitanovou podložku docela dost, několik cm3. Je to takový hodně tuhý molitan. Nikde v okolí jsem ty kousky nenašla a jeden měl v puse. Myslíte že to normálně vyloučí? Nemůže to nějak zůstat v žaludku třeba kdyby spolknul větší kus? Co byste dělaly?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35801
29.9.22 10:51
@Ledová káva píše:
Ahoj holky, syn mi snědl molitan, okousal molitanovou podložku docela dost, několik cm3. Je to takový hodně tuhý molitan. Nikde v okolí jsem ty kousky nenašla a jeden měl v puse. Myslíte že to normálně vyloučí? Nemůže to nějak zůstat v žaludku třeba kdyby spolknul větší kus? Co byste dělaly?

To vykaka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3020
29.9.22 10:53

@Ledová káva Zavolej pediatrovi a máš jasno :nevim:
Nejspíš ti řekne, že máš sledovat trávení a stolici, toť vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
29.9.22 10:59

Můžeš dát nějaké projímadlo, aby to rychleji vyklopil, ale nepanikařila bych, je to měkké, ostré to není, tak to projde traktem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
29.9.22 11:03

Pardon teď se tady smeju nahlas :lol: U nás je to rodinná historka na každé oslavě. Já jsem vyjedla docela dost matrace pod prosteradlem, máma si toho nevšimla. Když byl plný nočník čehosi tak nad tím dlouhou dobu stala celá rodina, pichala kdecim a přemýšlela co to je. Až za pár dní mamka objevila matraci skoro sezranou :D takže to vykaka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
29.9.22 11:16

@thalasan :lol: :lol: Díky teď jsi mě uklidnila, přesně to jsem si potřebovala přečíst :)
Holky díky za reakce, ještě jednou jsem se pořádně podívala a v takové škvíře u postýlky byl nějaký ten molitan rozdrobený, tak možná toho nesnědl až tak moc. Mě to v první chvíli trochu vyděsilo, jak jsem viděla ten vyhryzanej kráter a nikde nic. :oops:

• Citovat
  • Upravit
4731
29.9.22 11:16

Vykadi to..ja takhle snedla asi pulku micku na liny tenis a ziju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43034
29.9.22 11:31
@thalasan píše:
Pardon teď se tady smeju nahlas :lol: U nás je to rodinná historka na každé oslavě. Já jsem vyjedla docela dost matrace pod prosteradlem, máma si toho nevšimla. Když byl plný nočník čehosi tak nad tím dlouhou dobu stala celá rodina, pichala kdecim a přemýšlela co to je. Až za pár dní mamka objevila matraci skoro sezranou :D takže to vykaka :hug:

vsadim se, ze se te dotazuji, jestli by sis misto chlebicku radeji nedala molitan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.9.22 11:53

Mne starší snědl půlku takové té penove houby na mytí. Kačenka to byla :lol: nebylo mu nic, dokonce ani bříško ho nebolelo, a vse vyšlo samo přirozenou cestou.

Já ovšem hnala k pediatre, byla jsem docela vyjukana. Byl to fakt velkej kus. Neudělala ale nic, jen ho prohmatla, zasmala se a poslala nás domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí