Batole spolklo diamant

6519
24.8.26 16:48

Batole spolklo diamant

Můj 1,5 let starý kombajn spolkl tenhle nalepovací diamant - srdíčko.
Vím, že to asi vykadí, ale přijde mi docela velké.
Uklidněte mě prosím :mrgreen:

Příspěvek upraven 24.08.26 v 16:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
319
24.8.26 16:58

No a jak je to velky? Ten diamant…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
24.8.26 16:58

Jela bych na pohotovost. Je to dost velké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6519
24.8.26 16:59
@Marrixie píše: Více

Já si myslím, že tak 1,5cm to má no.
Proto přemýšlím, jestli to projde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1534
24.8.26 17:18

Promin, myslela jsem, ze opravdický. Premyslela jsem, komu se běžně doma válí drahé kameny :)
Radu nemam, asi bych volala na pohotovost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6519
24.8.26 17:21
@TaLucie píše: Více

To bohužel doma nemáme no :lol:
Volala jsem a volám už hodinu, ale tam to nikdo nebere. Úplně vyjíždět na pohotovost se mi k tomu nechce. Jako malá jsem spolkla jehlu a prošla, tak si říkám, že kvůli plastovému diamantu se tam na mě budou dívat jak na idiota :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1534
24.8.26 17:24
@Markéta188 píše: Více

A volat rychlou, aby ti poradili? Nešlo by to? Muj muž by se nerozpakoval, ja bych asi mela obavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66342
24.8.26 17:27

Existuje telefonní číslo na takové rady, 800 něco. Zkus pohledat.
edit našla jsem
Málokdo ví, kam volat, když nechce zatěžovat tísňovou linku záchranné služby. Číslo 800 888 155 na konzultační call centrum, které vzniklo v roce 2009 jako doplněk k tísňové lince, je totiž těžké dohledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
24.8.26 17:51
@Markéta188 píše: Více

Tak to zmer at jsi si jista a pak brnkni na nakou tu linku nebo na rychlou jak ti doporučují. A do ty doby samozrejme „kombajn“ sledovat jestli neco nenasvedcuje tomu ze se zadrela kolecka.

Jehlu jsi spolkla a prezila bez ujmy a lekarskyho zasahu? 8o No tak ty jsi jinej material :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6519
24.8.26 17:53
@vokishka píše: Více

Děkuji, zkusím :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6519
24.8.26 17:58
@Marrixie píše: Více

Jojoooo. V 9 letech mě nenapadlo nic lepšího, než si podržet jehlu v zubech, když jsem si chtěla odborně něco zašít.
Rodičům jsem to řekla asi po 2 dnech a pak mě teda vzali na RTG a jehla byla tou tupější stranou ke konečníku, tak to bylo ok a druhý den od vyšetření jsem ji vykadila :lol: :lol: :lol:

No bylo to prý štěstí, že se nic nestalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31922
24.8.26 18:00

@Markéta188 Ja bych rekla, ze to bude dobry. :hug: Snad te uklidni i na te lince. Nebezpecne jsou treba magnety, knoflikove baterie… Timhle bych se jako zkusena matka jiz s odstupem (nejmladsimu diteti je 9r) asi nestresovala :hug:. Pokud chces utesit (nebo vydesit :mrgreen:?), tak moje 14r dcera nedavno jejimi slovy „omylem spolkla par koralku, nestane se mi nic?“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37244
24.8.26 18:04

Jestli je to plastové a není to ostre, tak bych to neřešila, to vykadi. Průser jsou baterky, magnety, sklo, ostré věci, ale tohle bych nehrotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23135
24.8.26 18:09

Neřekla bych, že to je nějak velké. To půjde ven, ale pro klid duše, zavolej normálně 155 a vysvětlí jim situaci, poradi a proberou s tebou jestli jet nebo ne.
Já takhle loni volala kvůli 8 léte dceři :roll: z Řecka si přivezla takové vajíčko, co vypadá jak na tvrdo a když s ním hodíš o zem je to volský oko, no a uvnitř poměrně velká kulička, najednou sedíme a ona, že ji spolkla, ani nevím proč jak :roll: :zed: měli jsme jet zrovna na vodu na víkend, takže jsem tam volala, s panem jsme to dlouho probírali, velikost, toxicitu a byl úžasný, no a celý víkend jsem se hrabala v ho…nikdy jsem ji nenašla, ale určitě vysla. Bylo tam x záchodu bez „odpočívadla“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5878
24.8.26 18:10

Brácha jako batole spolkl kámen, normálně na něj mamka koukala, on zvednul kámen, šup do pusy a spolkl. 8o Jeli tedy do nemocnice, ale jen ho sledovali a kámen vyšel přirozenou cestou bez úhony bratra. Držím palce. Zdá se mi to malé a není to ostré, podle mě to projde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí