Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda Vaše děti baví navlékat korálky? A pokud ano, v jakém věku je to chytlo?
Nebo je spíš bavilo provlékání tkaniček (např. myši na tkaničce skrze sýr? Nebo ani to ne? ![]()
Baví to i kluky nebo jen holčičky?
Díky. ![]()
Ahoj, ani jednu dceru nebavilo moc provlíkání tkaniček, ale korálky je baví hodně a je to vděčný dárek letos už třetí vánoce. Chytlo je to obě kolem 3. roku, starší ted už navlíká krásný šperky. Letos dostane pro změnu zažehlovací korálky. ![]()
Příspěvek upraven 07.11.11 v 22:33
Dceři budou 3r a navlíkáme, né teda jehlou a pidi korálky. Vydrží u toho i hodinu.
Ahoj,
moji malou to nedávno taky chytlo a vydrží u toho fakt dlouho,jako u ničeho jinýho.Čím delší tkanička na navlíkání tím líp
Máme teda ty větší dřevěný korálky..
Korálky nemáme, na ty je Verča ještě malá, ale baví jí provlíkat tkaničku skrz takovou dřevěnou destičku s dírkama, máme na ní nakresleného lva a ona mu jako tím provlékáním tvoří hřívu. Samozřejmě teda ještě nechápe, že to provlíkání má systém, úspěch je, když se trefí do jakéhokoliv otvoru a z druhé strany vytáhne. Ale baví jí to nárazově, jeden den to nosí všude s sebou, pak zas týden dva nic.
Baví nás korálky, určitě už tak rok zpátky. Zvládne už i menší a taky jsem jí k tomu dala jehlu - teda tu s tupým koncem a velkou a jde jí to bezvadně a zatím si jí ani neublížila. ![]()
Pěkný den, ráda bych Vás pozvala do nového e-shopu s korálky, knoflíčky, kolíčky a jinými věcmi pro tvoření. Kde právě probíhá AKCE SLEVA 15%
Jsou tam veselé barevné mixy pro děti, ale i pro dospělé - například SuperDuo, pohanka, diabolo, dvoudírkové čtverečky i pyramidy, kabošony s různými motivy (koně, vlci, psi, kočky, sovičky…) jako přívěšek na krk, pro tvorbu bižuterie, ale i na háčkování, pletení, atd, atd, atd… http://www.koralkyodbambulky.cz/
Mě by spíš zajímalo co z těch korálků s dětmi vyrábíte? není to pro ně těžké?
Syna to začalo bavit až ted (3 roky). Do tý doby se u toho spíš vztekal, když mu nějaký nešel navléknout…
Dcera to zbožnuje dokupuju pořád další.. Každého tím obdarovává, moc ji to baví a to je hlavní
kupovala jsem posledně tady tyhle..***
Edit adminem: smazán odkaz