Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky, máte některá zkušenost s hračkou Světluška Freddie od Lamaze? Případně jakou hračku od této firmy byste mi doporučily pro miminko? ![]()
Ano, mám ji. Je super, malej je z Freddieho unešenej
![]()
Edit: Máme Světlušku, Páva, Opici, Štěkající štěně a Hrající kytku ![]()
Příspěvek upraven 06.11.11 v 17:50
Máme, malou moc nebrala, tak jí zdědí další mimčo a jak to bude reagovat se teprve uvidí ![]()
Jo a tady je nejlevnější Lamaze, objednávám od nich už dlouho a mají i osobní odběr http://www.lebebe.cz/…uska-freddie ![]()
No já vloni malýmu dala pár hraček od Lamaze k Vánocům a neujalo se nic.
Máme sloní kapelu,chnapací kostku a štěkacího pejska a nezaujalo ho nic z toho dodnes.
berou ho jiné hračky-auta,kelímky,vkládačky,lepolera…odpadkový koš a jiné ![]()
Jinak tady je máš ,můžeš si vybrat ![]()
http://www.zbozi.cz/?…
My máme Žirafu Aminu a starší ji měl rád a má ji rád do teď, ale teď už ji dostal malej… Ten na ni zatím jen kouká z kočárku…
Pak máme Sloní kapelu, ale na té se blbě mačkaj ty čudlíky, ani ten starší, dvouletej to nezvládne… No a pak jsme jako dárek pro jiný mimčo kupovali koníka Ferdu a ten je super
měl i úspěch ![]()
Ahoj, světlušku měla už starší dcera a koníka Ferdu dostala ta mladší. Obě hračky jsou fajn a denně v provozu ![]()
taky mame svetlusku a jeste soba, oba ma moc rad a hrajeme si s nima denne
![]()
ahoj,malá má obrázkovou knížku a princeznu Pampelišku.Dceři je rok,knížku má uvázanou na postýlce pořád,má jí moc ráda a bez princezny nevyjdeme ani ven ![]()
No malej má právě světlušku, opici, slona, chobotnici, štěně a slůně. Většinu mu pokupovali známí, já právě jen tu světlušku ale zatím sotva vidí na mě natož tak ty hračky
. Ale doufám, že ho to bude bavit
. Můj bráška měl draka a žirafu a myslím, že je má v posteli ještě do dnes, pokud je mamka někomu nedala ![]()
Záleží kolik je miminku,u nás se to nevyplatilo,světluška ho nezajmala ani před 6 měs. ani teď,jestli chceš,tak ti ji prodám za kilo ![]()
Kacenka20 píše:
Maminky, máte některá zkušenost s hračkou Světluška Freddie od Lamaze? Případně jakou hračku od této firmy byste mi doporučily pro miminko?
měli jsme světlušku, losa, malá z nich byla unešená ![]()
Na každý miminko to funguje jinak ale ve směs co znám tak se tyhle hračky dětem líbí ![]()
Docela se líbila, ale že by z ní byl nějak extrémně odvařený… Měl i oblíbenější hračky. Přišla mi na něho dlouho těžká, takže jsme ji museli zavěšovat - na bříšku si s hračkama moc nehrával.
do kdy jste dětem nechávaly Lamaze hračky? Kluci jich mají 6 (nějak se to nakupilo), milovali je hodně - často si nějakou našli, vzali a žužlali ucho nebo zkoumali nohu nebo cokoliv
ale poslední dobou mi přijde, že to slouží jen k tomu, že to (spolu s jinýma hračkama) vysypou z kontejneru na hračky a víc si toho nevšímají. Přemýšlím, že bych udělala čistku a hračky jim odebrala. Je jim rok.