Hračka Světluška Freddie od Lamaze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1247
6.11.11 16:11

Hračka světluška

Maminky, máte některá zkušenost s hračkou Světluška Freddie od Lamaze? Případně jakou hračku od této firmy byste mi doporučily pro miminko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
6.11.11 16:16

Ano, mám ji. Je super, malej je z Freddieho unešenej :mrgreen: :palec:

Edit: Máme Světlušku, Páva, Opici, Štěkající štěně a Hrající kytku :palec:

Příspěvek upraven 06.11.11 v 17:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
6.11.11 16:22

Máme, malou moc nebrala, tak jí zdědí další mimčo a jak to bude reagovat se teprve uvidí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.11.11 16:24

Jo a tady je nejlevnější Lamaze, objednávám od nich už dlouho a mají i osobní odběr http://www.lebebe.cz/…uska-freddie :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17124
6.11.11 16:31

No já vloni malýmu dala pár hraček od Lamaze k Vánocům a neujalo se nic. :nevim: Máme sloní kapelu,chnapací kostku a štěkacího pejska a nezaujalo ho nic z toho dodnes. :nevim: berou ho jiné hračky-auta,kelímky,vkládačky,lepolera…odpadkový koš a jiné :jazyk:
Jinak tady je máš ,můžeš si vybrat :wink:
 http://www.zbozi.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
6.11.11 17:11

My máme Žirafu Aminu a starší ji měl rád a má ji rád do teď, ale teď už ji dostal malej… Ten na ni zatím jen kouká z kočárku…

Pak máme Sloní kapelu, ale na té se blbě mačkaj ty čudlíky, ani ten starší, dvouletej to nezvládne… No a pak jsme jako dárek pro jiný mimčo kupovali koníka Ferdu a ten je super :dance: měl i úspěch :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
6.11.11 17:22

Ahoj, světlušku měla už starší dcera a koníka Ferdu dostala ta mladší. Obě hračky jsou fajn a denně v provozu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
6.11.11 17:44

taky mame svetlusku a jeste soba, oba ma moc rad a hrajeme si s nima denne :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
6.11.11 18:55

ahoj,malá má obrázkovou knížku a princeznu Pampelišku.Dceři je rok,knížku má uvázanou na postýlce pořád,má jí moc ráda a bez princezny nevyjdeme ani ven :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
6.11.11 19:43

No malej má právě světlušku, opici, slona, chobotnici, štěně a slůně. Většinu mu pokupovali známí, já právě jen tu světlušku ale zatím sotva vidí na mě natož tak ty hračky :D. Ale doufám, že ho to bude bavit :). Můj bráška měl draka a žirafu a myslím, že je má v posteli ještě do dnes, pokud je mamka někomu nedala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
7.11.11 08:31

Záleží kolik je miminku,u nás se to nevyplatilo,světluška ho nezajmala ani před 6 měs. ani teď,jestli chceš,tak ti ji prodám za kilo :-)

• Citovat
  • Upravit
3119
7.11.11 08:52
Kacenka20 píše:
Maminky, máte některá zkušenost s hračkou Světluška Freddie od Lamaze? Případně jakou hračku od této firmy byste mi doporučily pro miminko? :-)

měli jsme světlušku, losa, malá z nich byla unešená :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
90
7.11.11 09:07

Na každý miminko to funguje jinak ale ve směs co znám tak se tyhle hračky dětem líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
8.11.11 00:47

Docela se líbila, ale že by z ní byl nějak extrémně odvařený… Měl i oblíbenější hračky. Přišla mi na něho dlouho těžká, takže jsme ji museli zavěšovat - na bříšku si s hračkama moc nehrával.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
4.4.12 09:21

do kdy jste dětem nechávaly Lamaze hračky? Kluci jich mají 6 (nějak se to nakupilo), milovali je hodně - často si nějakou našli, vzali a žužlali ucho nebo zkoumali nohu nebo cokoliv :-) ale poslední dobou mi přijde, že to slouží jen k tomu, že to (spolu s jinýma hračkama) vysypou z kontejneru na hračky a víc si toho nevšímají. Přemýšlím, že bych udělala čistku a hračky jim odebrala. Je jim rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí