Barbie Frankie Stein a spol.

byron
6.11.11 01:31

Barbie Frankie Stein a spol.

Zdravím všechny nespavce!
A ty, co se dnes vzbudí :-) . Včera jsme s dcerou řešily dárky k Vánocům. Přeje si mimo jiné i Barbie z řady Monster high- či jak se ta řada jmenuje…
Budete také pořizovat? Jaká se líbí Vám? Nebo Vaší dceři spíš…
A kde budete kupovat? Přes internet, nebo v kamenném obchodě?
Děkuju za postřehy

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4425
6.11.11 06:31

Mně se tedy tyhle příšerky vůbec nelíbí :nevim: Ještěže dcera je malá a ovlivnitelná :lol: I když reklamu viděla a nechce je, líbí se jí ty normální barbie. Mmch tento víkend v tescu je 50% sleva na všechny barbie :wink: Ale v neděli už to asi bude vybrané. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
6.11.11 09:24

Ježiš, ty jsou divné :roll: Já bych je nekoupila kvůli tomu, jak jsou vychrtlé. To normální Barbie je proti nim reklama na zdraví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.11.11 10:16

Já jak jsem viděla na netu, tak mi připadaj postavou skoro stejný, jak ty klasický barbie :think: …Jen maj větší hlavy.....
Kdyby bylo po mém, tak takovou blbinu taky nekoupím, ale jim se to prostě líbí.

Pak ještě vedou littles pet shop

• Citovat
  • Upravit
50725
6.11.11 10:22

Mně přijdou, že mají ještě tenčí stehna (čili žádná :mrgreen: ) a kdo má probůh takové kolena? :lol: Bárbína mi přijde hubená, ale tak nějak souměrně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.11.11 10:29
Hele, já upřímě tohle vůbec neřeším. Dceři je osm a má svůj vkus- a bude hůř. Já jsme ráda, že ovlivnuju to, v čem chodí, co čte, jaký má koníčky, že se učí…
No a brzo pochopila, že barbie je panenka, která s reálem nemá nic společnýho…Takže jde jen o to, mám jiný vkus, než ona. Což je celkem přirozený :mrgreen: .
Upřímně mně se málokterá hračka líbí…
Angua píše:
Mně přijdou, že mají ještě tenčí stehna (čili žádná :mrgreen: ) a kdo má probůh takové kolena? :lol: Bárbína mi přijde hubená, ale tak nějak souměrně :lol:
  • Citovat
  • Upravit
byron
6.11.11 10:30

Jsem tam nějak blbě citovala…
Porstě, já jsme ráda, že se zavděčím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
byron
6.11.11 10:35

Já jsme třeba předpokládala, že bude dcera, když byla malinká, milovat, stejně jako já, moncchicchi. Tak jsem koupila dva velikánský, čtyři menší..... ,,Zdědily,, oblečení- to nejlepší- po dceři, aby měla do čeho oblékat…no a nakonec jsou na hraní akorát tak pro mě, chtěla si hrát jen s klasickýma miminama. Se kterýma já si vůbec nehrála

• Citovat
  • Upravit
4132
6.11.11 11:16

Já měla v plánu nikdy žádnou barbie :mrgreen: A? Letos už je na seznamu blondýna s dlouhýma vlasama :-) . Počítám, že až bude chodit do školy a holky budou mít tyto „monsterózní“, tak ji budeme kupovat taky…Hold člověk míní a kolektiv ve škole, školce to mění :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
6.11.11 11:51
Kvatapka píše:
Já měla v plánu nikdy žádnou barbie :mrgreen: A? Letos už je na seznamu blondýna s dlouhýma vlasama :-) . Počítám, že až bude chodit do školy a holky budou mít tyto „monsterózní“, tak ji budeme kupovat taky…Hold člověk míní a kolektiv ve škole, školce to mění :-D

Jj, dceři je osm- tak o tom něco vím :mrgreen: . Když dostala první barbie od bráchy(nevěděl co má koupit a nezeptal se- dárek k narozeninám), tak to odhodila že je to ošklivý..Tak jsem jí uklidila…Cca za rok chtěla barbie, holky ve školce je maj… Tak jsme hí vytáhly a byla spokojená

• Citovat
  • Upravit
50725
6.11.11 19:56
byron píše:
Jsem tam nějak blbě citovala…
Porstě, já jsme ráda, že se zavděčím :mrgreen:

Jj, jasně… Ale dokud to nechce, tak sama od sebe bych to nekoupila - pak asi jo, co už :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Frankie stein
14.1.12 18:27

teda vy ste.monster high sou nej barbie na svete a abyste vedeli,vsechny maji svoje chyby a to je na nich nej.barbiny sou dokonaly,takova zadna holka nikdy nebude damicka v ruzovym

• Citovat
  • Upravit
1687
15.1.12 13:43

No mě teda taky přijde že nejsou nějak zvlášt pěkné.Naše Valinka ji chce za vysvědčení,ale problém je že nejsou tedka po vánocích nějak k sehnání…
No a vzhledem k tomu,jak ji znám bavit ji to s panenkou bude jen chvilku tak se mi za ni nechtějí dávat ty peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí