Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mně se tedy tyhle příšerky vůbec nelíbí
Ještěže dcera je malá a ovlivnitelná
I když reklamu viděla a nechce je, líbí se jí ty normální barbie. Mmch tento víkend v tescu je 50% sleva na všechny barbie
Ale v neděli už to asi bude vybrané. ![]()
Ježiš, ty jsou divné
Já bych je nekoupila kvůli tomu, jak jsou vychrtlé. To normální Barbie je proti nim reklama na zdraví ![]()
Já jak jsem viděla na netu, tak mi připadaj postavou skoro stejný, jak ty klasický barbie
…Jen maj větší hlavy.....
Kdyby bylo po mém, tak takovou blbinu taky nekoupím, ale jim se to prostě líbí.
Pak ještě vedou littles pet shop
Mně přijdou, že mají ještě tenčí stehna (čili žádná
) a kdo má probůh takové kolena?
Bárbína mi přijde hubená, ale tak nějak souměrně ![]()
No a brzo pochopila, že barbie je panenka, která s reálem nemá nic společnýho…Takže jde jen o to, mám jiný vkus, než ona. Což je celkem přirozený.
Upřímně mně se málokterá hračka líbí…
Angua píše:
Mně přijdou, že mají ještě tenčí stehna (čili žádná) a kdo má probůh takové kolena?
Bárbína mi přijde hubená, ale tak nějak souměrně
Jsem tam nějak blbě citovala…
Porstě, já jsme ráda, že se zavděčím ![]()
Já jsme třeba předpokládala, že bude dcera, když byla malinká, milovat, stejně jako já, moncchicchi. Tak jsem koupila dva velikánský, čtyři menší..... ,,Zdědily,, oblečení- to nejlepší- po dceři, aby měla do čeho oblékat…no a nakonec jsou na hraní akorát tak pro mě, chtěla si hrát jen s klasickýma miminama. Se kterýma já si vůbec nehrála
Já měla v plánu nikdy žádnou barbie
A? Letos už je na seznamu blondýna s dlouhýma vlasama
. Počítám, že až bude chodit do školy a holky budou mít tyto „monsterózní“, tak ji budeme kupovat taky…Hold člověk míní a kolektiv ve škole, školce to mění ![]()
Kvatapka píše:
Já měla v plánu nikdy žádnou barbieA? Letos už je na seznamu blondýna s dlouhýma vlasama
. Počítám, že až bude chodit do školy a holky budou mít tyto „monsterózní“, tak ji budeme kupovat taky…Hold člověk míní a kolektiv ve škole, školce to mění
Jj, dceři je osm- tak o tom něco vím
. Když dostala první barbie od bráchy(nevěděl co má koupit a nezeptal se- dárek k narozeninám), tak to odhodila že je to ošklivý..Tak jsem jí uklidila…Cca za rok chtěla barbie, holky ve školce je maj… Tak jsme hí vytáhly a byla spokojená
byron píše:
Jsem tam nějak blbě citovala…
Porstě, já jsme ráda, že se zavděčím
Jj, jasně… Ale dokud to nechce, tak sama od sebe bych to nekoupila - pak asi jo, co už
![]()
teda vy ste.monster high sou nej barbie na svete a abyste vedeli,vsechny maji svoje chyby a to je na nich nej.barbiny sou dokonaly,takova zadna holka nikdy nebude damicka v ruzovym
No mě teda taky přijde že nejsou nějak zvlášt pěkné.Naše Valinka ji chce za vysvědčení,ale problém je že nejsou tedka po vánocích nějak k sehnání…
No a vzhledem k tomu,jak ji znám bavit ji to s panenkou bude jen chvilku tak se mi za ni nechtějí dávat ty peníze
Zdravím všechny nespavce!
. Včera jsme s dcerou řešily dárky k Vánocům. Přeje si mimo jiné i Barbie z řady Monster high- či jak se ta řada jmenuje…
A ty, co se dnes vzbudí
Budete také pořizovat? Jaká se líbí Vám? Nebo Vaší dceři spíš…
A kde budete kupovat? Přes internet, nebo v kamenném obchodě?
Děkuju za postřehy