Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ven se dá využít, ale v zimě to stejně moc venku nevyužijete.
Malá co začala sama chodit si chodítka vůbec nevšímala.
Raději bych koupila nějaký kočárek pro panenku, jednak to bude mít i jako chodítko a možná jí to bude i více bavit.
Za mně to smysl nemá. Moje holky za tím nechodily ani když se to učily a když už se naučily chodit, tak o chodítko neměly zájem. Kup jí raději odrážedlo, s tím si v létě užije víc… ![]()
Ahoj,
tak moji s ním blbnuli, i když už chodili. ALe dělali blbosti, lítali, naráželi do sebe a bavilo je to stejně jen tak 2m. Radši bych koupila nějaký kočárek, golfky, i s panenkou nebo odrážedlo.
malého také chodítko přestalo zajímat co se pustil a začal chodit sám. Jak píší holky, radši pořiď kočárek, odrážedlo ![]()
Podle me to smysl nema. My poridili choditko, kdyz uz mala chodila kolem nabytku ale samostatny krucky bez drzeni jeste nedelala. Choditka si vsima, jen diky hracim funkcim, ale ze by s nim chodila to ne, jen kdyz jsme ji k tomu navedli. Jinak ted uz chodi uplne sama a choditko nam stoji v rohu. Za me je to zbytecne ![]()
Ditku jsem koupila asi v pul roce. To s nim blbnul porad. Cvakal, hral melodie, ruzne to soupal atd. Pak se o to ucil chodit. Ted chodi a abych pravdu rekla, ani nevim, kam se mile choditko zatoulalo. Stoji nekde v rohu bytu a prasi se na nej ![]()
Táhnout před sebou
. My ho neměli, chtěla jsem koupit, ale nějak z toho sešlo. Každopádně myslím, že doma se to neztratí, zvlášť když je na něm vkládačka a další aktivity. ![]()
Spíš bych koupila ten kočárek nebo nákupní vozík. To našeho baví ještě i teď (miluje ty malé vozíky v DM, i velký chce tlačit) - aktivní chodítko už by asi před sebo unestrkal…
No, tak nám se chodítko vyplatilo. Prcek s tím řádil jak doma, tak venku ![]()
děkuji za názory ještě to pořádně promyslím. kočárek dostane malá od tety a hrací stolek u nás šanci nemá,chtěla jsem ho pořídit ale má ho kamarádka a malou vůbec nezaujal. tak nevím co pořídím
![]()
ahojky všem,chtěla bych se zeptat naší maličký bude o vánocích rok a chtěla bych jí pořídit aktivní chodítko(vozík,který táhne před sebou) ale ona už ted začíná chodit. dělá první samostatné krůčky,myslíte,že to má cenu? já a kamarádka si myslíme,že by to mohla využít ikdyby už chodila ale ostatní mě přesvědčují o opaku. jaké máte zkušenosti vy? hráli si s tím vaši děti ikdyž už zcela sami chodili? a dá se tento vozík využít i na ven nebo je to spíš jen do bytu? mám už vyhlídnutý chodítko od chicca s vkládačkami. děkuji za názory