Mluvící nářadí Fisher Price

46
5.11.11 09:39

mluvící nářadá fisher price

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s mluvícím nářadím od FP. Existuje bedýnka plná nařadí, ale to nářadí prý hraje, jen když je v bedýnce, poté, co se z ní vydělá, už nic nedělá. Je to pravda? A poté existují dvoje nářadí (pilka Pilinka s francouzským klíčem Frantíkem a svinovací metr Měřík s kladivem Ťukem), no a ty mají povídat. Co je teda lepší? Děkuji. V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9943
5.11.11 10:16

tak tu bedýnku jsem viděla v obchodě, ale blíž jsem to nezkoumala, to co píšeš zvlášť ani neznám (ten metr by mě docela zajímal). My máme mluvící vrtačku od Plaskool a už ji má snad od dvou let a pořád si s ní hraje a sklízí úspěch i u návštěv (pak si hrají všichni strejdové :lol: ) a pobavila už spoustu řemeslníků, co nám sem občas přijde někdo něco udělat. Směje se a koulí očima, stála nějak kolem 270,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
5.11.11 10:30

metr prostě je metr svinovací měřící, pilka ma umělé zuby s kterými lze pohybovat z té sady mluví vždy jen jeden. je sada pilinka a měřík a kladivo s hasákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
5.11.11 10:31

Jo, máme ho doma a jeden čas - asi 4 měsíce to byl hit.. teďka se už okokalo… ale hodně si vyhrála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
5.11.11 11:45

jojo. to vím, ale jestli to samé nařadí v bedýnce dělá to samé, jako když se koupí samostatně po těch dvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
5.11.11 12:10
valouchv píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s mluvícím nářadím od FP. Existuje bedýnka plná nařadí, ale to nářadí prý hraje, jen když je v bedýnce, poté, co se z ní vydělá, už nic nedělá. Je to pravda? A poté existují dvoje nářadí (pilka Pilinka s francouzským klíčem Frantíkem a svinovací metr Měřík s kladivem Ťukem), no a ty mají povídat. Co je teda lepší? Děkuji. V.

Ahojky, my máme toto
http://superbaby.mimishop.cz/detail.php?…
a dcerka si s ním dokáže hrát i hodinu a zatím jí ještě neomrzelo. Dostala ho loni k Vánocům. Teď v říjnu jí bylo 18 měsíců. Jsou tam písničky, učí to abecedu a počítání, myslím. A dá se ťukat na ty tři barevné tvary a za nima pak vyskočí hlavička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SandraM
5.11.11 16:56

já myslím že nařadím ať už hracím nebo nehracím nezkazíš vůbec nic :) Kamarádky syn dokáže u mluvící vrtačky sedět hodiny.

• Citovat
  • Upravit
1888
5.11.11 20:52
Ahoj toto právě obědnávám malýmu je to zajmavé a dokáži si s tím děti vyhrát?Mě to celkem zaujalo
Dragobella píše:
valouchv píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemá zkušenosti s mluvícím nářadím od FP. Existuje bedýnka plná nařadí, ale to nářadí prý hraje, jen když je v bedýnce, poté, co se z ní vydělá, už nic nedělá. Je to pravda? A poté existují dvoje nářadí (pilka Pilinka s francouzským klíčem Frantíkem a svinovací metr Měřík s kladivem Ťukem), no a ty mají povídat. Co je teda lepší? Děkuji. V.
Ahojky, my máme toto
a dcerka si s ním dokáže hrát i hodinu a zatím jí ještě neomrzelo. Dostala ho loni k Vánocům. Teď v říjnu jí bylo 18 měsíců. Jsou tam písničky, učí to abecedu a počítání, myslím. A dá se ťukat na ty tři barevné tvary a za nima pak vyskočí hlavička :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4109
5.11.11 22:28
AAlisek píše:
Ahoj toto právě obědnávám malýmu je to zajmavé a dokáži si s tím děti vyhrát?Mě to celkem zaujalo
Dragobella píše:
valouchv píše:
Ahojky, my máme toto
a dcerka si s ním dokáže hrát i hodinu a zatím jí ještě neomrzelo. Dostala ho loni k Vánocům. Teď v říjnu jí bylo 18 měsíců. Jsou tam písničky, učí to abecedu a počítání, myslím. A dá se ťukat na ty tři barevné tvary a za nima pak vyskočí hlavička :)

Moje malá je z toho opravdu celá unešená. Pořád ho nosí sebou, tahá za tu žlutou páčku a tancuje na ty písničky :) Já mohu jedině doporučit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí