Bavlnena cepice, rukavice, sala

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4051
11.10.10 11:16

Bavlnena cepice, rukavice, sala

Ahoj holky.

Cele dopoledne brouzdam po netu a hledam na zimu nejlepe soupravu cepice, rukavice, salu.
Klukovi je 5 mesicu.
Potrebuji aby to bylo co nejvice bavlny 90-100% - staci aby to byla ta vnitrni podsivka.

Nemate nejake zajimave typy? Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
11.10.10 11:38

Ahoj!

Docela pochybuju, že něco takového najdeš. :-?
Většina těch zimních je prostě z umělotiny.

Bavlněnou čepičku jsem vloni pro malýho pletla. Dala by se tak uplést i šála, třeba i rukavice.
Nebo dávej malýmu normální bavlněnou čepičku (jarní) a na to nějakou tu zimní koupenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.10.10 11:45

Ahoj.

Uz dva roky se snazim naucit plest a nejak na to nemam vlohy :-(
Diky za typ - dat lehkou a tu zimni na to, mne popravde nenapadlo.

Sehnat se urcite nekde musi dat, vcera jsem byla v OC Chodov v AU PAYS DES MIMIS - DĚTSKÁ MÓDA a tam meli presne to co bych si predstavovala. Bylo to sice silene drahe, ale bylo to presne to co chci. Tepla pletena cepice, sala i rukavice a uvnitr 100% bavlna.
Problem byl ze velikost 0 mu byla akorat a vel. 1 mel jak kdyby ji zdedil po velkym brachovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
11.10.10 11:46

Rukavice neumím, ale čepici i šálu klukům pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.10.10 11:51
  • Citovat
  • Upravit
2480
11.10.10 12:04
j.pampeliska píše:
Ahoj.

Uz dva roky se snazim naucit plest a nejak na to nemam vlohy :-(
Diky za typ - dat lehkou a tu zimni na to, mne popravde nenapadlo.

Sehnat se urcite nekde musi dat, vcera jsem byla v OC Chodov v AU PAYS DES MIMIS - DĚTSKÁ MÓDA a tam meli presne to co bych si predstavovala. Bylo to sice silene drahe, ale bylo to presne to co chci. Tepla pletena cepice, sala i rukavice a uvnitr 100% bavlna.
Problem byl ze velikost 0 mu byla akorat a vel. 1 mel jak kdyby ji zdedil po velkym brachovi…

Tý jo, tak to koukám! To ta 1 byla fakt tak velká, že do ní do zimy nedoroste?

Co se týká pletení, tak si myslím, že šála by neměla být problém.

Na ruce jsem v nouzi dávala ponožky, ale to už měl rok. :lol: (nejml. je atopik)
Zimu předtím jsem mu dávala jen ty protiškrábací bavlněné rukavičky. Stejně měl ty ručky většinou schované ve fusaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4051
11.10.10 12:21

Vzhledem k tomu ze ta cepice stala 500,– tak jsem si predstavovala ze fakt padne. Na obvod by zrejme byla dobra, ale nahore na hlave by se mu do ni veslo slozene body…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
11.10.10 15:23

Tady jeden odkaz http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… , paní je strašně šikovná, dá se s ním domluvit na všem, takže ti klidně udělá fleesovou čepičku, podšitou bavlnou,v jakým tvaru si budeš přát a cenově je víc než příznivá. Mám od ní pro všechny holky čapky podzimní a teď mám objednáno 6 zimních setů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
11.10.10 19:37

Amynko, děkuji za typ. Teda čumím, jak je paní šikovná. Už louskám její stránky a určitě něco objednám, to je bezva, že si můžeme nechat ušít soupravičky přesně podle barev oblečení. A ceny má bezvadné. To by se mi snad ani nechtělo s tím dělat za tak málo peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat