Bavlněné plínky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
127
16.11.10 17:40

Jinak jaké jsou od nich ty AIO? Objednala jsem si z Mamaja 2, tak jsem na ně zvědavá, AIO žádné ještě nevlastním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
16.11.10 17:53

super popis holky děkuji taky:)
A taky by mě zajímalo jaký jsou ty plenky.A to zmenšování?přijde mi to lepší než plenky kt. mají patentky vepředu většinou dvě nebo tři řady.nebo ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
16.11.10 17:59

Ivuš moc díky :palec: Tak přesně tuhle mám taky. To zmenšování je teda blbý :-? Sama bych na to nepřišla :zed: Asi si ještě objednám ty AIO, ale připadají mi spíš jako SIO. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
16.11.10 18:05

Pastelko tak šup šup, na Mamaji jsou stále ještě v akci AIO za 260kč. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
16.11.10 18:08
Pastelka píše:
Ivuš moc díky :palec: Tak přesně tuhle mám taky. To zmenšování je teda blbý :-? Sama bych na to nepřišla :zed: Asi si ještě objednám ty AIO, ale připadají mi spíš jako SIO. :mrgreen:

Pastelko co mas z toho, jatuhle narychlo chtela zmensit megerku a nejak jsem na to nedosla :-D ,musim to prozkoumat az budou deti spat :-D

Katy diky,me prave zarazilo ze v navode ma to jejich miminko i hlavu uvnitr,tak jsem ji dnes rozepla i zip..a ted koukam,ze tam mas malou stejne jako ja ( jsem si rikala,ze takhle ma hlavu bez podpory ) …a ona je tam na to ta kapucka…no jsem holt fakt dement…nekdy mam pocit,ze sdruhym ditetem vetsi nez u prvniho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.11.10 22:47
mabit píše:
Achdarek píše:
Na Mamaja mají velké slevy (do 18.11) .http://www.mamaja.cz/sleva/
děkuji ,že si to sem dala,muž je o 2 000 chudší a honzíček o 10 plen bohatší :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jsem nakoupila od každý jednu aspoň pořádně vyzkoušíme co nám sedí ( od každý co se mi líbila)

TAk já hrozně moc kaju. :oops: Asi si budu muset zrušit zasílání novinek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.11.10 22:54

Katy - krásný plenky :srdce:

Já mám doma taky nové. Nakonec jsem k těm návlekům na mamaje po dlouhém váhání přidala ještě MMT. Oboje oranžové, takže je to krásně sladěné. Dnes balíček dorazil. A cestou z práce jsem se stavila v Bráně pro snapky a pro separačky a vybrala si plenku z bonusu, žlotou itti bitti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
16.11.10 23:03

Zmenšování - já mám mnohem ráda zmenšování přehnutí než ty řady patentek vpředu. Ovšem u Blueberry a u plenek ze ŠD jsem ochotná tolerovat i ty řady patentek vpředu, protože jsou prostě krásné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
16.11.10 23:51

Ahoj holky, dlouho jsem se Vás na nic neptala :-)
Mám dotaz na PUL kalhotky, máme dvoje popoliny a ty jsou zcela OK. Teď ale máme relativně nově Bambinex z Bavlnky a POPnGRO http://moderni-latkove-pleny.cz/…ikostni.html a u oboje mi prosakujou :zed:
Ne že by tekly kolem švů, ale normálně jsou v rozkroku promočené durch, ne že by se ta vlhkost držela uvnitř, ale normálka projde skrz na punčochy, bodýčko atd :nevim: Co s tím? Pomůže na to vosk? Vyhodit je nechci, jsou krásný a laciný taky zrovna nebyly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.11.10 10:54

holky mám dotaz jak dlouho skladujete plínky,u nás teď převážně používáme čč na novosklad,zavazovačka na širokej sklad,kapsovka,vícevrství popoliny-skladuju na balkoně v kontejneru s vodou,teď už mám mega zásobu tak plenky nám vydrží cca na 4 až 5 dnů,tak jsem si říkala že bych prala až po těch 4 dnech,ale zase si říkám aby plínky nezačali zapáchat a nesmrděla mi celá pračka,do vody na skladování dávám lovelu a prvně v pračce zapnu ždímání a až pak peru na 60 + navíc jedno máchání,ocet nepřidávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.11.10 11:27

Mabit no nevím, já bych nechávala max. 3 dny a pak prala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
17.11.10 11:27

Honey tak to s těmi svrchňáčky je fakt divné. Kamarádka je má a neprovlhávají ji. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
17.11.10 12:10
Katy2 píše:
Mabit no nevím, já bych nechávala max. 3 dny a pak prala. :think:

aby to nezačalo smrdět viď přeci jenom ta moč se tam rozkládá,že?! Nerada bych plínky zničila a nejsem sijistá jestli to neudělá Honzíčkovi pak opruzení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.11.10 12:15

Holky prosim vas nevite co pleny a omino bianco tekute( obsahuje marsellske mydlo) je to vhodne? Pta se me jedna pani,ktera by mela zajem o koupi mych toots boots) …je v nich mala bambusova vkladacka.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
17.11.10 12:17
mabit píše:
holky mám dotaz jak dlouho skladujete plínky,u nás teď převážně používáme čč na novosklad,zavazovačka na širokej sklad,kapsovka,vícevrství popoliny-skladuju na balkoně v kontejneru s vodou,teď už mám mega zásobu tak plenky nám vydrží cca na 4 až 5 dnů,tak jsem si říkala že bych prala až po těch 4 dnech,ale zase si říkám aby plínky nezačali zapáchat a nesmrděla mi celá pračka,do vody na skladování dávám lovelu a prvně v pračce zapnu ždímání a až pak peru na 60 + navíc jedno máchání,ocet nepřidávám

Mabit ja bych asi taky nechala max.3 dny…zatim jsem vsude narazila na max.3 dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure