Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Jinak jaké jsou od nich ty AIO? Objednala jsem si z Mamaja 2, tak jsem na ně zvědavá, AIO žádné ještě nevlastním.
super popis holky děkuji taky:)
A taky by mě zajímalo jaký jsou ty plenky.A to zmenšování?přijde mi to lepší než plenky kt. mají patentky vepředu většinou dvě nebo tři řady.nebo ne? ![]()
Ivuš moc díky
Tak přesně tuhle mám taky. To zmenšování je teda blbý
Sama bych na to nepřišla
Asi si ještě objednám ty AIO, ale připadají mi spíš jako SIO. ![]()
Pastelko tak šup šup, na Mamaji jsou stále ještě v akci AIO za 260kč. ![]()
Pastelka píše:
Ivuš moc díkyTak přesně tuhle mám taky. To zmenšování je teda blbý
Sama bych na to nepřišla
Asi si ještě objednám ty AIO, ale připadají mi spíš jako SIO.
Pastelko co mas z toho, jatuhle narychlo chtela zmensit megerku a nejak jsem na to nedosla
,musim to prozkoumat az budou deti spat ![]()
Katy diky,me prave zarazilo ze v navode ma to jejich miminko i hlavu uvnitr,tak jsem ji dnes rozepla i zip..a ted koukam,ze tam mas malou stejne jako ja ( jsem si rikala,ze takhle ma hlavu bez podpory ) …a ona je tam na to ta kapucka…no jsem holt fakt dement…nekdy mam pocit,ze sdruhym ditetem vetsi nez u prvniho ![]()
mabit píše:Achdarek píše:děkuji ,že si to sem dala,muž je o 2 000 chudší a honzíček o 10 plen bohatší
Na Mamaja mají velké slevy (do 18.11) .http://www.mamaja.cz/sleva/![]()
![]()
jsem nakoupila od každý jednu aspoň pořádně vyzkoušíme co nám sedí ( od každý co se mi líbila)
TAk já hrozně moc kaju.
Asi si budu muset zrušit zasílání novinek ![]()
Katy - krásný plenky ![]()
Já mám doma taky nové. Nakonec jsem k těm návlekům na mamaje po dlouhém váhání přidala ještě MMT. Oboje oranžové, takže je to krásně sladěné. Dnes balíček dorazil. A cestou z práce jsem se stavila v Bráně pro snapky a pro separačky a vybrala si plenku z bonusu, žlotou itti bitti.
Zmenšování - já mám mnohem ráda zmenšování přehnutí než ty řady patentek vpředu. Ovšem u Blueberry a u plenek ze ŠD jsem ochotná tolerovat i ty řady patentek vpředu, protože jsou prostě krásné ![]()
Ahoj holky, dlouho jsem se Vás na nic neptala ![]()
Mám dotaz na PUL kalhotky, máme dvoje popoliny a ty jsou zcela OK. Teď ale máme relativně nově Bambinex z Bavlnky a POPnGRO http://moderni-latkove-pleny.cz/…ikostni.html a u oboje mi prosakujou ![]()
Ne že by tekly kolem švů, ale normálně jsou v rozkroku promočené durch, ne že by se ta vlhkost držela uvnitř, ale normálka projde skrz na punčochy, bodýčko atd
Co s tím? Pomůže na to vosk? Vyhodit je nechci, jsou krásný a laciný taky zrovna nebyly…
holky mám dotaz jak dlouho skladujete plínky,u nás teď převážně používáme čč na novosklad,zavazovačka na širokej sklad,kapsovka,vícevrství popoliny-skladuju na balkoně v kontejneru s vodou,teď už mám mega zásobu tak plenky nám vydrží cca na 4 až 5 dnů,tak jsem si říkala že bych prala až po těch 4 dnech,ale zase si říkám aby plínky nezačali zapáchat a nesmrděla mi celá pračka,do vody na skladování dávám lovelu a prvně v pračce zapnu ždímání a až pak peru na 60 + navíc jedno máchání,ocet nepřidávám
Honey tak to s těmi svrchňáčky je fakt divné. Kamarádka je má a neprovlhávají ji.
![]()
Katy2 píše:
Mabit no nevím, já bych nechávala max. 3 dny a pak prala.
aby to nezačalo smrdět viď přeci jenom ta moč se tam rozkládá,že?! Nerada bych plínky zničila a nejsem sijistá jestli to neudělá Honzíčkovi pak opruzení…
Holky prosim vas nevite co pleny a omino bianco tekute( obsahuje marsellske mydlo) je to vhodne? Pta se me jedna pani,ktera by mela zajem o koupi mych toots boots) …je v nich mala bambusova vkladacka.....
mabit píše:
holky mám dotaz jak dlouho skladujete plínky,u nás teď převážně používáme čč na novosklad,zavazovačka na širokej sklad,kapsovka,vícevrství popoliny-skladuju na balkoně v kontejneru s vodou,teď už mám mega zásobu tak plenky nám vydrží cca na 4 až 5 dnů,tak jsem si říkala že bych prala až po těch 4 dnech,ale zase si říkám aby plínky nezačali zapáchat a nesmrděla mi celá pračka,do vody na skladování dávám lovelu a prvně v pračce zapnu ždímání a až pak peru na 60 + navíc jedno máchání,ocet nepřidávám
Mabit ja bych asi taky nechala max.3 dny…zatim jsem vsude narazila na max.3 dny…