Bazárek oblečení Sokolovsko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Bazarek obleceni Sokolovsko
Ahoj, zajimalo by me, kam davate obleceni po detech, ktere je Vam lito vyhodit. Bohuzel nemam nikoho, komu bych obleceni predavala dal. Prodavam na Vonted pod stejnou prezdivkou makyha13, klidne kouknete, davam i slevy. Ale mam doma tolik obleceni, ze nevim, co s nim ![]()
Mozna by slo prodat do nejakeho bazarku… nevite, jestli to tak nekde funguje??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Sniz ceny na pulku a mas to pryc hned
teda jestli se toho chceš fakt pozbavovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snizuju porad. Ted naposledy jsem davala sety a v prumeru vychazi jeden kus na 20 kc, at jsou to kalhoty, tricka nebo mikiny, takze uz fakt nevim😂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My u nás máme bazárek, který pořádá dvakrát do roka mateřský centrum, tam prodám všechno. Dražší věci prodávám přes Vinted.
- Citovat
- Upravit
@Makyha13 píše:
Snizuju porad. Ted naposledy jsem davala sety a v prumeru vychazi jeden kus na 20 kc, at jsou to kalhoty, tricka nebo mikiny, takze uz fakt nevim😂
No, za dvacku je to ještě dost
tak za 5-10 korun se to prodá hned, pokud jsou to hezké věci
sama jsem i tak nakoupila, ale teda z Polska a vyplatilo se i s tím vyšším postovnym, Češky to mají většinou hodně předražené a ani ne tak pekne
prodala jsem taky za tolik zase jiné věci pro miminka a skoro jako nové, horší dávám vážně už zadarmo (třeba za korunu cely set) a taky mi zmizely.
Samozřejmě čím větší velikost, tím si to můžeš dat za víc, třeba na 12 let jsem kupovala kus tak kolem 50-100, 3 roky už 20-50, 1 rok 5-15 korun. Samozřejmě výjimky byly, ale vetsina běžných věci stala asi takhle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit