Poradíte mi s módou?

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.3.23 16:26

Poradíte mi s módou?

Ahoj, ve vedlejší diskuzi o módě spousta z vás vypadala, že ví o čem mluví :D tak bych vás chtěla požádat o radu.

Chtěla bych se oblékat elegantněji, žensky. Je mi 20, 168cm/50kg. Nechci vypadat jako stará mladá, ale zase trochu seriózněji, mám ještě takový dětský obličej.
Mám dlouhý krk, dlouhé a hubené nohy i ruce, špičaté lokty. Tak by bylo fajn něco, čím to úplně nezvýrazním.

Budu nastupovat jako učitelka/ chůva ve školce, tak by to nemuselo být moc formální. :mrgreen: Spíše věci na běžné nošení.
Osobně se v módě moc nevyznám a neumím úplně kombinovat barvy, takže si ráda nechám poradit.

Doporučíte mi nějaké styly, konkrétní kousky, outfity? Klidně i doplňky.

Předem děkuji za odpovědi a přidávám foto postavy pro představu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21515
12.3.23 17:22

Koukni na web nebo Facebook styly pro ženy. Mají tam různé tematické outfity včetně odkazů na web, kde můžeš dané věci koupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 17:41
@nozu píše:
Koukni na web nebo Facebook styly pro ženy. Mají tam různé tematické outfity včetně odkazů na web, kde můžeš dané věci koupit.

Děkuji, podívám se :D

• Citovat
  • Upravit
7713
12.3.23 17:41

Mě dostaly ty špičatý lokty :lol:
Do školky určitě něco především pohodlného, v čem můžeš sedět na koberci například. Takový úzký šaty, jako na obrázku, asi nebudou to pravé. A to krátké „pubertální“ tričko taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.3.23 17:50
@Taktinevím píše:
Mě dostaly ty špičatý lokty :lol:
Do školky určitě něco především pohodlného, v čem můžeš sedět na koberci například. Takový úzký šaty, jako na obrázku, asi nebudou to pravé. A to krátké „pubertální“ tričko taky ne.
:mrgreen: :mrgreen:
Děkuji.
I kvůli toho pubertálního trička se ptám, no. Na střední je to v pohodě, ale když už chci působit trochu dospěleji tak lehce tápu :D
  • Citovat
  • Upravit
Aleriga
12.3.23 18:05

Zadej si preschool teacher outfit. Tady pár obrázků.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.23 18:24
@Aleriga píše:
Zadej si preschool teacher outfit. Tady pár obrázků.

Jee super, děkuji :D

• Citovat
  • Upravit
26747
12.3.23 22:28

Ve školce ucitelky nosí leginx a delší triko. Neproducirujou se v džísce a podpatcích po třídě. Tak záleží jestli hledáš styl na cestu do práce a odpoledne nebo do třídy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat