Poradíte mi s módou?
- Fotoalbum (11)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Koukni na web nebo Facebook styly pro ženy. Mají tam různé tematické outfity včetně odkazů na web, kde můžeš dané věci koupit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nozu píše:
Koukni na web nebo Facebook styly pro ženy. Mají tam různé tematické outfity včetně odkazů na web, kde můžeš dané věci koupit.
Děkuji, podívám se ![]()
- Citovat
- Upravit
Mě dostaly ty špičatý lokty ![]()
Do školky určitě něco především pohodlného, v čem můžeš sedět na koberci například. Takový úzký šaty, jako na obrázku, asi nebudou to pravé. A to krátké „pubertální“ tričko taky ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taktinevím píše:
Mě dostaly ty špičatý lokty
Do školky určitě něco především pohodlného, v čem můžeš sedět na koberci například. Takový úzký šaty, jako na obrázku, asi nebudou to pravé. A to krátké „pubertální“ tričko taky ne.
Děkuji.
I kvůli toho pubertálního trička se ptám, no. Na střední je to v pohodě, ale když už chci působit trochu dospěleji tak lehce tápu
- Citovat
- Upravit
@Aleriga píše:
Zadej si preschool teacher outfit. Tady pár obrázků.
Jee super, děkuji ![]()
- Citovat
- Upravit
Ve školce ucitelky nosí leginx a delší triko. Neproducirujou se v džísce a podpatcích po třídě. Tak záleží jestli hledáš styl na cestu do práce a odpoledne nebo do třídy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ve vedlejší diskuzi o módě spousta z vás vypadala, že ví o čem mluví
tak bych vás chtěla požádat o radu.
Chtěla bych se oblékat elegantněji, žensky. Je mi 20, 168cm/50kg. Nechci vypadat jako stará mladá, ale zase trochu seriózněji, mám ještě takový dětský obličej.
Mám dlouhý krk, dlouhé a hubené nohy i ruce, špičaté lokty. Tak by bylo fajn něco, čím to úplně nezvýrazním.
Budu nastupovat jako učitelka/ chůva ve školce, tak by to nemuselo být moc formální.
Spíše věci na běžné nošení.
Osobně se v módě moc nevyznám a neumím úplně kombinovat barvy, takže si ráda nechám poradit.
Doporučíte mi nějaké styly, konkrétní kousky, outfity? Klidně i doplňky.
Předem děkuji za odpovědi a přidávám foto postavy pro představu