Davate detem TEPLE celenky?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Tajemnadama tak velký pletený kulich v zimě, a na jaro a na podzim může být čelenka, to není nic proti ničemu, proč by třeba v 10 stupních nad nulou mělo mít dítě velký pletený kulich - aby se zpotilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
@Tajemnadama tak velký pletený kulich v zimě, a na jaro a na podzim může být čelenka, to není nic proti ničemu, proč by třeba v 10 stupních nad nulou mělo mít dítě velký pletený kulich - aby se zpotilo?
Tak jasne ze ted uz jsou slabsi cepice. Jen jestli tohle nahradi tu slabsi cepici?
- Citovat
- Upravit
Kdyz neni takova zima na kulich, tak prijde na radu celenka nebo klapky. Je to super, nenici to culiky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcery nosí teplé čelenky hodně, ale ta na obrázku vypadá hodně profukavá, tu by měly fakt až na hodně jaro, a to spíš nenosí nic.
Nosí, když je kolem nuly nebo lehce nad, takovéhle čelenky, jsou teplé a podšité: https://www.bjez.cz/…hyst_z26099/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tuhle celenku nosím já, ale mám syny, dceři bych celenku klidně dala na cestu do školy (asi už ne na cely den na horách). Hlavní je mít zakryté čelo a uši.
Edit: bavím se teda o te pletené celence a zimě, na podzim, když uz nemrzne nosí cepici uz jen prckove co nemají moc vlasů, školnímu dítěti nenutim nic.
Příspěvek upraven 01.03.23 v 11:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci ji pořídit teď dceři na jaro, protože jarní, tenkou čepici už nosit nechce. Sama nosim tyhle čelenky i v zimě, nosim často culík a pod čepicí to vypadá blbě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem nosila v dětství/dospívání já, a do toho dlouhý cop na temeni do gumicky
proč ne, je to prakticke a tehdy to bylo in, teď se to zřejmě zase vrací😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za mě je to fajn, i když děti, dokud to jde, radši nenosí na hlavě nic. Ale jde o teplo na ouška, takže ideál. Navíc tam protáhneš culík/cop a nezničíš si ho připlácnutím k hlavě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera 8 let nosí takovou čelenku. V mrazech pokud má být třeba s družinou venku tak ne, ale když je nad nulou. Navíc má u kabátu kapucu tak si ji případně natáhne a schová i vršek hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik píše:
Dcery nosí teplé čelenky hodně, ale ta na obrázku vypadá hodně profukavá, tu by měly fakt až na hodně jaro, a to spíš nenosí nic.
Nosí, když je kolem nuly nebo lehce nad, takovéhle čelenky, jsou teplé a podšité: https://www.bjez.cz/…hyst_z26099/
Takze hledat spise merino?
- Citovat
- Upravit
Když je zima nosí mala čepici (kulicha). Má jaře/podzim ji klidně dám celenku/korunku jako je na fotce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vidím, že holky třeťačky a čtvrťačky nosí teď několik týdnů ty čelenky. Asi je to takový ten pubertální přelom. Kdy začnou bojkotovat čepici některé. Tak mají čelenku nebo někdo ty sluchátka. Spousta dětí nenosí nic na hlavě. Ani žádnou čepici nenosí.
Moje nejstarší poslední 2-3 roky nedala ani čepici a ani žádnou čelenku. Prý ji stačí kapuce. Mladší dva střídají různé čepice. Už nosí teď jarní. I u jiných děti teď vídám takové ty jarní bavlněné čepice. Minulý týden jsem řešila, že děti nenosí bundu. Prý jim stačí mikina. Je fakt, že odpoledne bylo 14° a ráno je vezl rodič autem. Ale zas foukalo. Pochopila bych nějakou přechodovou bundu nebo jarní šustku teď. Mikina mi přijde, že profoukne a to jsem známý otužilec. Ale to je na rozhodnutí rodičů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Dve deti mam uz starsi tak u nich to neřeším. Ale dve mensi mam skolkove. Dneska jsem koukala ze ucitelky na hlavach nic, deti kombinezy. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, ja jsem stara skola. Za me se davaly velky pleteny kulichy. A sem tam neco mama s babickou upletla lehciho. Ale ve skolce jsem si vsimla ze v teplejsich dnech na podzim holcicky nosily takovehle čelenky. Ma to funkcnost jako cepice kdyz fouka? Ja mela za to, ze se ma schovavat cela hlava.