Davate detem TEPLE celenky?
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Tajemnadama píše:
Ja mela za to, ze se ma schovavat cela hlava.
@Tajemnadama píše:
Ahoj, ja jsem stara skola. Za me se davaly velky pleteny kulichy. A sem tam neco mama s babickou upletla lehciho. Ale ve skolce jsem si vsimla ze v teplejsich dnech na podzim holcicky nosily takovehle čelenky. Ma to funkcnost jako cepice kdyz fouka? Ja mela za to, ze se ma schovavat cela hlava.
Dneska žádné obecné doporučení pro všechny (jako zakrýt celou hlavu nebo nesmí nafoukat do uší) neexistují. Každý si to dělá tak, jak mu vyhovuje. Někdo nosí čepici od podzimu do jara, někdo občas čelenku a někdo chodí úplně bez a také v pohodě žije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama Dcera ji má protože je to teď moderní a ona chce být moderní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tajemnadama Stará škola?
Kolik ti je? Já už taky nejsem nejmladší a teplé čelenky se nosily běžně už za mého útlého dětství za totáče, dokonce je nosila v mladí už i moje matka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@Tajemnadama Stará škola?Kolik ti je? Já už taky nejsem nejmladší a teplé čelenky se nosily běžně už za mého útlého dětství za totáče, dokonce je nosila v mladí už i moje matka.
Ja si teda za myho detstvi celenky nepematuju. Respektive ne takovehle teplé…
- Citovat
- Upravit
@Tajemnadama píše:
@Kelsey Dve deti mam uz starsi tak u nich to neřeším. Ale dve mensi mam skolkove. Dneska jsem koukala ze ucitelky na hlavach nic, deti kombinezy.
děti měly na hlavách kombinézy? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hoa Mai píše:
@Tajemnadama Tak to asi nejsi zas tak stará škola.
No nevim. Moji tchyni je pres 70, a taky to nezna. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tajemnadama píše:
No nevim. Moji tchyni je pres 70, a taky to nezna.
Stačí se podívat na retro fotky, že v 80tých a 90tých letech se to nosilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera je starší a nosí to. Mě se to vůbec nelíbí, nesluší to téměř nikomu, dělá to takový blbý tvar hlavy a přijde mi to téměř pro každého nelichotivé. Na dětech se to ještě dá, ty jedou podle toho, co je zrovna IN, ale u dospělých jsem snad neviděla nikoho, komu by tento typ čelenky slušel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit