Bazárky - nákupy, prodej
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Když se ti to nelíbí tak to nekupuj ne? Očividně to někomu nevadí, když se to prodává ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdyby nebyl zakaznik nebude prodejce, ne? Kazdeho vec, prodavaji se i horsi veci..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Každé zboží má svého kupce
spodní prádlo a boty bych si nekoupila použité. Sama řeším, co s kojicimi podprsenkami, prodávat je nechci, ale na vyhození nejsou. A malé podprsenky z před těhotenství jsem darovala v rodině.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pradlo ze sekace bych nekoupila, dudliky a savicky uz vubec ne. I kdyz sama jsem prpdavala treba nepouzite lahve, ktere jsem dostala a nepouzila. Nemam rada ani body z druhe ruky, kupuju levne v multipacku, tkze by me to ani nevyslo levneji.
Boty bych pouuite taktez nekoupila. Mame s muzem stejnou nohu, obcas chodim v jeho botech a proste je neprijemne mit na noze cize vyslapanou botu. U ditete mi to pripada zvlast dulezite. Na boty se chystam jedine na nove.
Asi je to o prioritach. Krom autosedacky ma vetsinu veci z druhe ruky, tech nepodstatnych. Boty podstatne jsou, budou nove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beccca tak ono je neco jineho kupovat obnosene obleceni a boty sobe, kdy kvalitni boty mne vydrzi nekolik let a diteti, kteremu ty superfity za 1500 jsou za 4 mesice male. Takze u malych deti to umim jeste pochopit, byt sama v sekacich nenakupuji.
Vcera se v jedne diskuzi resily pouzite darky-hracky k vanocum pro dite. To je mimo me chapani u rodin, ktere nejsou ve financnich tezkostech.
Příspěvek upraven 17.11.14 v 08:15
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s tebou, je to děs vidět jak mé poměrně slušně fin. zabezpečené známé kupují pro své děti boty z druhé ruky
ale držím pusu a krok
- Citovat
- Upravit
@Cuddy a mě to vůbec nepobuřuje a klidně malému v bazárku hračku koupím, pokud stojí za to
můj syn má např. takové hračky, které jsou nedotčené, tak proč je neposlat dál? opravdu na tom nevidím nic špatného
boty jsem taky koupila v bazaru (ale ne na „hlavní nošení“- jen kdyby mu promokly jeho, takže spíš jako náhradní), spodní prádlo bych nekoupila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupím třeba použité (ale ne zničené) boty do školky na zahradu. Často kupuju použité boty „na parádu“ - páskované sandálky s kamínkama, které obuje 3× za sezonu na nějakou oslavu. Jinak má kvalitní nové.
Dudlíky, savičky, spodní prádlo nekupuju…
Už jsem párkrát koupila boty i pro sebe, inzerát typu „jednou obuté, špatná velikost“.
I ty dětské boty se často dají koupit „koupené do zásoby, ale nakonec je nenosil“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to já bych nekoupila použité ani na odrážedlo, to raději koupím levnější v deichmannu ale nové… ale záleží na financích každého ![]()
- Citovat
- Upravit
A troll řádí dál
Ano kupuji obnošené sobě i dítěti, oblečení, spoďáry fakt ne. Malý i boty, samozřejmě ne ošmajdané hrůzy, ale naposledy třeba nádherné a vůbec neochozené Primigi (špatně koupili velikost) za 380,– jako fakt za ně minimálně o tisíc víc nedám. Já kupuju sobě skinny džíny, protože jsem hezká a hubená tak za 49,– i za méně. Héč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojda, boty kupuju kazdemu diteti nove, ale spodni pradlo nemam problem v rodine podedit (takove ty pidivelikosti, co nosi ditko pul roku) ![]()
A na bazarcich nakupuju rada, jak tu nekdo psal, tak i darky na Vanoce. Pro batolata jsou napr. hracky od Fisher price jako nove a muzu si takto dovolit koupit, co chci
A rada nakupuju starsi skolkove dceri pekne obleceni dobrych znacek z druhe ruky do skolky, je rada, kdy ji to slusi a fakt nemam na to, chodit do Benettonu apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beccca píše:
Se divím, že to tady některé obhajujete![]()
Chtěla jsi slyšet názory, máš je. Cos čekala, že tě budou všichni poklepávat po rameni a sdílet blicí smajlíky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babišovka a já bych zase dítěti boty v deichmannu nekoupila
každý to má prostě nastavené jinak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobré ráno,
poslední dobou se rozmohly internetové bazárky, především na Facebooku.
Chci se jen zeptat, Vám připadá normální kupovat dětem obnošené boty nebo spodní prádlo? Už jsem viděla i prodávat použité dudlíky a savičky.
Kupujete popř. i sobě obnošené boty?
V životě mě to předtím nenapadlo až teď když jsem se přihlásila do jednoho bazárku.
Normální mi to nepřipadá.