Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jakou máte zkušenost z byzarovým Janéčkem? Dá se shnat v dobrém stavu, nebo mám raději koupit novej? O víkendu jsem se byla na jeden podívat. Byla jsem dost zklamaná
Paní ho na fotkách měla v super stavu, samozřejmě ho vychválila, ale na vlastní oči, když jsem ho viděla, tak to už tak super kočár nebyl.Byl šislej, vrzala kolečka, konstrukce byla odřená a celkově mě přišel nějak zanedbanej.Tak nevím, zda mám na kočárek jen já takové nároky. Mám x-landera 2008 a je jak novej. Pořád o něj pečuju i když je to starej kočár, ale tenkrát jsem ho hrozně chtěla a tak je vymazlenej. Teď toužím po Janéčku, ale nevím, nevím, zda seženu starší v dobrém stavu o kterej majitelka pečovala…Jakou máte zkušenost
Děkuji za odpovědi, rady a názory ![]()
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá ho měla z bazošu od jedné paní a super!! nemohla jsem si na něj stěžovat. když něco kupuju tak opravdu pod drobnohledem.
Ahoj, já ho taky mám, bazarový, ale opravdu málo jetý (gumy jak nový), prý hodně jezdili autem; ale taky stál 8000kč. Myslím, že cena odpovídala top stavu. Ještě ho ale nepoužívám, zatím čeká u kamarádky, tak doufám, že budu spokojená. Tak Ti přeju šťastnou ruku, nemá cenu kupovat nějaký vehikl za málo peněz…
@Natafirry24 píše:
Já ho měla z bazošu od jedné paní a super!! nemohla jsem si na něj stěžovat. když něco kupuju tak opravdu pod drobnohledem.
no na fotkách byl super, ještě, že jsem napsala, že se na něj přijedu osobně......Bylo mě z toho fakt smutno, samozřejmě jsem ho nevzala
@kac11 píše:
Ahoj, já ho taky mám, bazarový, ale opravdu málo jetý (gumy jak nový), prý hodně jezdili autem; ale taky stál 8000kč. Myslím, že cena odpovídala top stavu. Ještě ho ale nepoužívám, zatím čeká u kamarádky, tak doufám, že budu spokojená. Tak Ti přeju šťastnou ruku, nemá cenu kupovat nějaký vehikl za málo peněz…
to jste tedy měla štěstí. Ještě, že jsem se na něj jela podívat osobně, protože kdybych ho objednala a přišel by mě domů v takovém stavu, tak bych fakt brečela ![]()
@kolik píše:
Urcite se da sehnat super. Ted jsme se zrovna koukali, ze bychom ho prodali, jednalo se o Jane Slalom Pro 2009 koupeny v breznu 2011. Jeste v zaruce. Cela trojkombinace vcetne korbicky a autosedacky, nanoznik atd. Kupovali jsme to za necelejch 20 tisic. Jenze kdyz jsem koukal, za co by se to dalo prodat, tak jsem si akorat trochu pobrecel a nehodil jsem to ani na MMB nebo Aukro, protoze to byla skoda prace. Nabizeji jich mraky a takova trojkombinace v peknem stavu se sezene do peti tisic. No smutek.
Kazdopadne pro tebe je to zprava dobra, protoze se daji z druhe ruky urcite sehnat za super cenu a v dobrem stavu.
zkuste ho nabídnout, třeba někdo koupí. Já po této zkušenosti kočárek, bez předešlé prohlídky nekoupím. Vy máte celou trojkombinaci? Já chci pouze sporťák ![]()
Asi jste narazila na špatný kousek - resp. majitelku, která se o něj nestarala…v naší rodině u různých maminek prošly rukama 4Janéčka… a všechny šly dál do světa a ještě dělaly velkou radost dalším maminkám. Já kupovala 2× nový, starala jsem se o něj s láskou, čistila, pravidelně promazávala.
Teď bych šla po bazarových kolekce 09. Neměly problém s padající zadní brzdou, barvičky nešisovaly a dají se sehnat za super cenu… já kdybych kupovala z bazaru, tak se taky vždycky raději kouknu, poštou tak velkou položku raději ne…
i moje kamarádky měly Jané z bazaru a vybraly si dobrý kousek ![]()
@zuzanasinova píše:
Asi jste narazila na špatný kousek - resp. majitelku, která se o něj nestarala…v naší rodině u různých maminek prošly rukama 4Janéčka… a všechny šly dál do světa a ještě dělaly velkou radost dalším maminkám. Já kupovala 2× nový, starala jsem se o něj s láskou, čistila, pravidelně promazávala.
Teď bych šla po bazarových kolekce 09. Neměly problém s padající zadní brzdou, barvičky nešisovaly a dají se sehnat za super cenu… já kdybych kupovala z bazaru, tak se taky vždycky raději kouknu, poštou tak velkou položku raději ne…
i moje kamarádky měly Jané z bazaru a vybraly si dobrý kousek
děkuji za rady
měla jste v ruce i novější kolekci než 2009?Je na nich více vad než třeba na zmiňované 2009?Děkuji za rady
Určitě osobně, jsem sice důvěřivá, ale tak moc zas ne ![]()
jen mám pocit, že pokud chceš jen sporťák, bude to víc hledání; prodávají se, ale méně ![]()
@janikhlavik píše:
to jste tedy měla štěstí. Ještě, že jsem se na něj jela podívat osobně, protože kdybych ho objednala a přišel by mě domů v takovém stavu, tak bych fakt brečela
@janikhlavik píše:
děkuji za radyměla jste v ruce i novější kolekci než 2009?Je na nich více vad než třeba na zmiňované 2009?Děkuji za rady
Jani bohužel ne, měli jsme 2007 Marine a 2009 Utopia… a Utopia byla lepší kvůli té brzdě, i když v Handy mi tu 07 opravili, ale pošta do Prahy trvala nějakou dobu… máme servis daleko. Mně Reverse neoslovil, já jsem pro klasického Slaloma, dělal se i 2011 ale ten bazarový asi ještě nebude, možná jo… typově jsou stejné, jen nemá okýnko na boudičce jako 2009, jak jsem psala, já bych brala 2009.
Tohle byla podle mě nej barva http://www.mimibazar.cz/foto.php?… kombinace pogumovaného a velice lehce udržovatelného… naše utopia a ostatní barvy kolekce 09 byly jakoby neopren, taky super…
ještě jedna věc na 09 byla super - narozdíl od starších kolekcí měla už ve stříše sporťáku průhledy z boku, nepražilo na miminko svrchu slunko. Hodně si to maminky u starších kolekcí nechaly podšívat to okýnko (taky ten igelit dost praskal) šikovná byla taky tahle konstrukce: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ale to je věc vkusu a obliby barvy ![]()
Tady je dobře vidět ta barva co měla paní špatně nafocené výše http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
pro kluky byla ještě modrá (varianta Stylon), kolekce 2009 je poznat právě podle těch okýnek na boku u sporťáku.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tyhle jakoby „pogumované“ se mi zdály nejlepší, ale moje
si získala tyrkysová Utopia…
@janikhlavik
A jakou si tak predstavujes cenu?
Nemam sice zkusenost primo se slalomem, ja nedavno kupovala sourozenecky twin two. Zacala jsem taky nejdriv prohledavat bazarove, ale prislo mi to silene - bud byly kocarky levne, ale vypadaly jako vytazene z popelnice, anebo vypadaly dobre, ale prodavajici za ne chteli strasne moc.
Nakonec jsem koupila kocar novy, ale ze stare kolekce primo u dovozce v Handy Praha - byl za super cenu 9900, je nikym nepouzivany a mam na nej 2 roky zaruku. A za stejny jety chce pani na mmb 12000 By me zajimalo, jestli ho uda ![]()
Takze za me - zkus poradne pohledat na internetu, urcite objevis doprodej skladovych kocarku ze starych kolekci za super ceny a budes mit navic 2 roky zaruku
@monika215 píše:
@janikhlavik
A jakou si tak predstavujes cenu?
Nemam sice zkusenost primo se slalomem, ja nedavno kupovala sourozenecky twin two. Zacala jsem taky nejdriv prohledavat bazarove, ale prislo mi to silene - bud byly kocarky levne, ale vypadaly jako vytazene z popelnice, anebo vypadaly dobre, ale prodavajici za ne chteli strasne moc.
Nakonec jsem koupila kocar novy, ale ze stare kolekce primo u dovozce v Handy Praha - byl za super cenu 9900, je nikym nepouzivany a mam na nej 2 roky zaruku. A za stejny jety chce pani na mmb 12000 By me zajimalo, jestli ho uda
Takze za me - zkus poradne pohledat na internetu, urcite objevis doprodej skladovych kocarku ze starych kolekci za super ceny a budes mit navic 2 roky zaruku
no asi to tak dopadne, protože nedám za sporťák 8000,–,když za novej dám 10000,–,to bych byla padlá na hlavu.Ten co jsem se na něj jela podívat stál 5000,– a byla to hrozná herka, kterou si paní cenila a myslela jakej zázrak prodáva
V Libereckým kraji toho moc na prodej není, tedy alespoň jsem nenašla a když jo tak za strašný peníze. To když si pošetřím, tak budu mít novej se zárukou jak jste psala ![]()
@zuzanasinova píše:
Tady je dobře vidět ta barva co měla paní špatně nafocené výše http://www.mimibazar.cz/foto.php?…pro kluky byla ještě modrá (varianta Stylon), kolekce 2009 je poznat právě podle těch okýnek na boku u sporťáku.
tyhle jakoby „pogumované“ se mi zdály nejlepší, ale moje
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…si získala tyrkysová Utopia…
ten šedo oranžovej vypadá fakt hezky
myslíte, že ten co měla paní špatně nafocenej a ten šedo-oranžovej jsou stejné barvy
já myslím že né jen je to asi stejnej typ.Ale vypadá fakt dobře. Myslíte, že ta cena není za bazarový moc vysoká? ![]()
Ona fotka dělá divy
pokud je možnost osobního prohlídnutí, tak určitě využít…
jinak já bohužel na výprodej zásob nikdy nenarazila… záruka je fajn
Já kupovala kočárek v Německu, celou 3kombinaci, ušetřila jsem několik tisíc. Bála jsem se záruky, ale praskla nám pumpička a ihned poslali bez okolků PPL novou, sotva jsem jim poslala email. Na svoje náklady, to se jen tak nevidí. Stejně tak později černý střed plastový u kola… taky pplkem přišlo pomalu dřív než ČP.
První Slalom jsem kupovala v Handy za 13tis jen sporťák… takže posoudit ceny na trhu teď a používání, některé maminky je mají opravdu jako nové…
držím pěsti, ať jste všechny maminky spokojeny