Bazén pro roční dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
12.6.16 19:10

Bazén pro roční dítě

Maminky, mám roční dítě a uvažujeme o bazénu. Líbí se nám dva bazény od Mountfieldu.
http://www.mountfield.cz/…aci-3bna1159
http://www.mountfield.cz/…tr--3bna1132
První bazén je hluboký 70 cm, což představuje hloubku vody cca. 40 cm. Druhý je hluboký 90 cm, což představuje hloubku vody 60 cm. Vždy se musí odečíst ten nafukovací prstenec.
Malý měří 76 cm. V prvním by si mohl sednout, ve druhém by stál a případně bych ho dala do kruhu.
Nevím, v jakém bazénu by si vyhrál více. Bazén bychom chtěli tak na dva roky. Byla bych ráda, kdyby se mi ozval někdo, kdo tento bazén má a má děti. Ráda budu za Vaše zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11370
12.6.16 19:16

@Lemat ten hlubší, ten mělkej je fakt mělkej a je to jak brouzdaliště a musíš tam pomalu ležet. A já si prcka dala do kruhu, pak rukávky a užíval si tu hloubku. A neutopil se mi, mě stačilo si tam kecnout, i jsem tam ležela na lehátku a vegetila si :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
12.6.16 19:17

Upřímně - máme takový ten obyč tříprstencový malý nafukovací bazének, kam jsem napustila 10cm vody, malý si v tom seděl, rochnil, klidně si i lehnul, měl tam hračky.
Já seděla vedle a četla si/cokoli.
MOhl si vylézt/vlézt dovnitř kdy chtěl.

Ani v jednom tom bazénu nebude moc děcko být samo a mě by prudilo se tam věčně máčet s ním a číhat, jestli náhodou nemizí pod hladinou.

Máme i větší bazén (cca 80cm vody, 3,6 průměr). Malý má letos v létě 3 a určitě ještě tu malou kaluž vytáhnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.16 19:27
@mejdylko píše:
@Lemat ten hlubší, ten mělkej je fakt mělkej a je to jak brouzdaliště a musíš tam pomalu ležet. A já si prcka dala do kruhu, pak rukávky a užíval si tu hloubku. A neutopil se mi, mě stačilo si tam kecnout, i jsem tam ležela na lehátku a vegetila si :)

Děkuji, taky se mi více chce do toho většího, neboť místo toho menšího by bylo levnější pořídit dětský bazének.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.6.16 19:44

Ja souhlasim s @Pipet takhle male dite staci malinky bazenek za kilo. Muzes pokazde menit vodu bez toho, aby vas to stalo majlant (ver ze mimino ti ho pokazde procura, nekdy pokadi, nanosi tam bordel…) a nemusis resit ze se ti tam ve vterine nepozornosti utopi. Pokud vetsi bazen, tak tak velky, aby vyhovoval tobe-treba i na par temp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
12.6.16 19:53

Máme pro roční tenhle bazén a myslím, že bohatě stačí. Vodu můžu měnit podle potřeby a na cachtání to stačí. Velký bazén máme u rodičů a na chatě.

http://www.zbozi.cz/…102-x-69-cm/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
12.6.16 19:56

@Lemat My máme velký zapuštěný bazén a když byl klukovi rok, tak jsem mu vedle toho napouštěla ten klasický malý bazének. Mohl si tam v sedě hrát, vylézat ven jak chtěl. A já mohla v klidu každý den vodu měnit, přece jenom ve velkém bazénu nějaká chemie být musí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
12.6.16 19:57

Pro případ nehody máme kojenecké plavky. Spotřebu vody neřeším. Chci si taky bazén s dítětem užít, proto chci větší.
@unuděná Dítě se utopí i v malém množství vody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.6.16 19:59
@Lemat píše:
Pro případ nehody máme kojenecké plavky. Spotřebu vody neřeším. Chci si taky bazén s dítětem užít, proto chci větší.
@unuděná Dítě se utopí i v malém množství vody.

V 5-10cm? Rocni dite? To by muselo byt extremne „sikovne“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.6.16 20:01

Tak to si porid jeste vetsi, my mame na zahrade bazen 2mx120cm, hloubka max.60cm a jedine uzivani je ze si tam sednu s pivkem a levituju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
12.6.16 20:20

Deti maji nafukovaci bazenek za par korun. Na vetsi poblbnuti jsme se koupali spolecně ve větším zahradním bazenu nebo sli na koupak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2155
12.6.16 20:32

V7hoda malého nafukovacího bazénku pro děti je, že tam může být dlouho a hrát si, voda se lehce ohřeje (nebo napustíš rovnou teplou), z bazenénu, kde je celý ve vodě, ho musíš každou chvíli vyhánět oschnout a ohřát se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mila.dka1
12.6.16 20:34

Malá dostala k prvním narozeninám tento : http://detske-bazenky.heureka.cz/…specifikace/#… Má pevné boky, takže ho nepřeklopí ani nezmáčkne. Měla v něm kuličky, v létě vodu, pak zas po zbytek roku kuličky nebo hračky. Bohatě ji vystačil i ve dvou letech. Ve větším nechtěla být, ikdyž jsem ji dala vody po dně, bála se, tady si vylezla a zase vlezla, jak chtěla, já ji v něm mohla nechat na terase i samotnou.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí

Dětský plováček