Koupací čepice pro 2leté dítě?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Koupací čepice pro 2leté dítě?
Ahoj maminky,
prosím o radu. V létě jedeme k moři a jedna z věcí co sháním je koupací čepice pro 2leté a 4leté dítě. Nevěděla jsem, že to bude až takový problém.
Nikde neuvádí, pro jak velké děti čepice jsou (jen pro děti do 7 let, což je dost velké rozpětí). Zda to má cenu kupovat pro 2leté dítě. Dále váhám mezi silikonovými a „neoprenovými“. Ty silikonové prý drží lépe na hlavě, ale zas škubají vlasy, ty neoprenové zase padají… Děkuji za věcné rady!! Tereza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na co? Na koupání. Nechci riskovat, že mi chytnou úpal.. Já osobně na to dost trpím a nechci aby to zažili. Minulý rok jsem to řešila „normálními čepkami“ ale furt to padalo, pořád mokré,… Takže tentokrát chci zainvestovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusila sis být někdy cely den v koupací čepici? To je určené, aby nebyly mokré vlasy, ne jako pokrývka hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, to vím taky! Jedná se mi o to, že když se budou koupat v moři, ať mají něco na hlavě! Samozřejmě, že nebudou mít celou dobu!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Žila jsem 4 roky u more a nikdy jsem neviděla nikoho v čepici. Ale jak myslíš.. Stačí kloboucek, nebo namočit hlavu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přiznám se, že jsem moři viděla hodně malých dětí, ale žádné s koupací čepicí. Když už tak v tzv. Legionářské čepce z materiálu s uv filtrem. Stejný materiál jako uv trička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, myslím tu stenou - Legionářskou.. s UV filtrem. Jen sháním ji pro tak malé děti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mají velký výběr v Decathlonu. Ale máš to jedno. Stejne si čepici bude sundávat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Již jsem psala výše, kloboučky jsem praktikovala minulý rok a neosvědčilo se, namočit hlavu nestačí, vím z vlastní zkušenosti!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dceři 22 měsíců je dobrá čepice, kterou měla osmiletá sestra do plavání. Takže ta velikost je asi hodně přizpůsobivá. My se ji chystáme v létě taky využít, malá nesmí máčet uši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TKovalova píše:
Ano, myslím tu stenou - Legionářskou.. s UV filtrem. Jen sháním ji pro tak malé děti…
Tak to ale není koupací čepice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlkoška Děkuji, konečně věcná rada!
@pikola Omlouvám se, nevěděla jsem, jak se jí říká, podle mě je to čepice, v které se dítě koupe, tedy koupací čepice…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Čepice je bez ksiltu. Koupací čepice je takové to co se pricucne na hlavu, nosí se v bazénu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TKovalova měli jsme tuhle http://www.uv-obleceni.cz/…%C3%A1vydržela synovi od 2 do 7 let.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit