Bazén s dětmi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anais Brno
19.10.23 08:50
@unuděná píše:
Nevím, co řešíš, já se za nahotu nestydím, přesto se teda na pláži opravdu nepřevlékám ve stylu celá donaha a pak obléknout 8o A ve sprše si člověk potřebuje třeba taky umýt intimní partie a upřímně, na to cizí děti zblízka koukat nemusí a chápu, že to někomu může vadit :nevim:

Tak chod na bazén kde jsou oddělené sprchy, nebo tam nechoďte vůbec…
Nechápu, já se po bazénu stejně ještě v klidu osprchuju doma…
V sauně jsou pak super sprchy pro jednoho, takže tam je to jako doma…
Fakt řešíte kraviny

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 08:56
@Anais Brno píše:
Fakt řešíte kraviny

Mě to nevadí, že na mě cizí dítě kouká, jen dokážu pochopit, že to někomu není dvakrát příjemné. A přišlo mi úsměvné napsat, že doma neděláte z nahoty tabu a proto tvoje děti neočumují cizí nahaté lidi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
19.10.23 09:32
@Anais Brno píše:
Fakt řešíte kraviny

A není jednodušší nechat 10 lete dítě jít samotné do sprch? To je tak nesamostatné? :think: přemýšlím, jestli jsem někdy viděla v dámských sprchách tak velké dítě :think:

• Citovat
  • Upravit
12390
19.10.23 09:47
@Pitaya1 píše:
A není jednodušší nechat 10 lete dítě jít samotné do sprch? To je tak nesamostatné? :think: přemýšlím, jestli jsem někdy viděla v dámských sprchách tak velké dítě :think:

A nebyla tu řeč o 5 a 6 let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
19.10.23 09:52
@jita22 píše:
A nebyla tu řeč o 5 a 6 let?

To jsou malé děti, ty chápu, že jdou s mámou. Ale @Anais Brno tahá s sebou do dámských sprch i 10 leté dítě :roll:

• Citovat
  • Upravit
19.10.23 11:12

Co zírající děti… Jednou jsem šla plavat s kolegyní (25-30), jsme spolu ve sprše, povídáme si, taktně se snažím na ni nedívat… Načež se otočím a vidím ji brejlit přímo mně na břicho, následované zvoláním: „TY MÁŠ PIERCING?!?“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TaTamta
19.10.23 11:34
@Semtex píše:
Já bych se bála, že bude v pánských satnach to osamělé dite obtezovat nějaký úchyl :? Je to dost blba situace toto. Zkusila bych vyhledat nějaký bazén, kde jsou prevlekaci kabinky spolecne pro všechny.

Tak jasně, všechny bazény jsou plný úchylů :roll:
Statisticky je nejvíc sexuálního nasilí na dětech pácháno v ramci širší rodiny nebo blízkého okolí.
V bazénech jsou v šatnách všude kamery, také se tam pohybuje personál. Tohle je to poslední, z čeho bych měla obavy.

• Citovat
  • Upravit
TaTamta
19.10.23 11:38
@olinek píše:
Ahoj ženy, chodím pravidelně na bazén se dvěma syny věku 5 a 6 let a nyní řeším sprchování před a po bazénu. Bohužel však všechny bazény mají společné sprchy pro ženy nebo muže. Doteď chodí se sprchovat se mnou do dámských sprch. Už mi to ale začíná připadat trochu nevhodné, navíc starší je velký, vypadá tak na 9. Jak tyto situace řešíte, chodí se vám kluci sprchovat sami do pánských sprch? Oni by to zvládli, ale bojí se tam jít mezi větší množství cizích lidí, a mně není příjemné, že by tam byli sami, bez dohledu. Děkuju předem za odpovědi, potřebuju získat objektivní přístup.

Ten pětiletej je jestě malej, bála bych se, že budou dělat hovadiny. Zatím bych je brala sebou do damské. Dokud sami neprotestují.

A teda překvapilo mě v anketě „nesprchovat“. Jak jako nesprchovat? Úplně nesnáším, když jdu plavat a někdo se před vstupem do bazénu neumyje. Ble :poblion:. Pak si v tý vodě mácháme obličeje. To jsem fakt nepříčetná

• Citovat
  • Upravit
6396
19.10.23 11:40

Mám kluky 7 a skoro 4 roky a chodí semnou, nikomu to snad nevadí, nikdo nám nic neřekl.
Ale už se jich předem ptám, jestli to nechtěj zkusit sami, jako velcí. A zatím nechtěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
19.10.23 11:42
@TaTamta píše:
A teda překvapilo mě v anketě „nesprchovat“. Jak jako nesprchovat? Úplně nesnáším, když jdu plavat a někdo se před vstupem do bazénu neumyje. Ble :poblion:. Pak si v tý vodě mácháme obličeje. To jsem fakt nepříčetná

No on ten bazén není žádná hygienická záležitost ani tak, to si nedělej iluze. Se podívej, kolik lidí se v té sprše jen opláchne, to má stejně do nějaké hygieny daleko :nevim: Pokud ti vadí máchat si obličej ve vodě, kdy si stovky lidí před tebou máchaly nemyté zadky, tak prostě bazén asi nebude tvoje místo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6396
19.10.23 11:47
@TaTamta píše:
Ten pětiletej je jestě malej, bála bych se, že budou dělat hovadiny. Zatím bych je brala sebou do damské. Dokud sami neprotestují.A teda překvapilo mě v anketě „nesprchovat“. Jak jako nesprchovat? Úplně nesnáším, když jdu plavat a někdo se před vstupem do bazénu neumyje. Ble :poblion:. Pak si v tý vodě mácháme obličeje. To jsem fakt nepříčetná

My se sprchujeme doma, kde si rovnou vemem plavky, pak do auta a do bazenu, před bazenem jen rychlá sprcha s plavkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TaTamta
19.10.23 11:48
@Dollorres píše:
My se sprchujeme doma, kde si rovnou vemem plavky, pak do auta a do bazenu, před bazenem jen rychlá sprcha s plavkama.

Aby vás tam někdo neokouknul :roll:
Beztak ti to nevěřim :nevim:

• Citovat
  • Upravit
16304
19.10.23 11:49
@TaTamta píše:
Tak jasně, všechny bazény jsou plný úchylů :roll:
Statisticky je nejvíc sexuálního nasilí na dětech pácháno v ramci širší rodiny nebo blízkého okolí.
V bazénech jsou v šatnách všude kamery, také se tam pohybuje personál. Tohle je to poslední, z čeho bych měla obavy.

Asi tak, děti pouštíme od mala, nechci z nich mít neschopné, nesamostatné, chcípácké mrzáky. U vchodu/východu na dítě počkám, slyším, co se tam děje, jestli do určité chvíle nejde ven, tak bych to řešil. Mít panickou hrůzu z toho, že jsou všude devianti, tak bych přemýšlel o psychiatrovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TaTamta
19.10.23 11:50
@unuděná píše:
No on ten bazén není žádná hygienická záležitost ani tak, to si nedělej iluze. Se podívej, kolik lidí se v té sprše jen opláchne, to má stejně do nějaké hygieny daleko :nevim: Pokud ti vadí máchat si obličej ve vodě, kdy si stovky lidí před tebou máchaly nemyté zadky, tak prostě bazén asi nebude tvoje místo :lol:

No právě proto mi to vadí. Že se to dá zlepšit, jenže lidi jsou holt prasata. Hlavně ženským je pak ziminka a vomejou se ve vodě, že jo.

A pak přijde strojník a říká instruktorce „dneska s dětma na kurzu nebublejte do vody“…

• Citovat
  • Upravit
53190
19.10.23 11:52
@Dollorres píše:

Teda ale to je hustá obsese, a ještě to učit děti  :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati