Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
To pískoviště bude dost veliké (pokud nepoužiješ jenom jeden díl) a taky se asi nebude vylévat nic moc. Vanička bude vratká - my jsme dali takovou tu obr ještě po nás a lezlo se do ní dost pitomě…
Malý nafukovací bazének se nám osvědčil ![]()
Ale ve výsledku je to asi jedno ![]()
Tu mušli máme, využívanou teda jako pískoviště..vaničku tak akorát převrhne
Podle mě ty bazénky vidíš moc černě
klasický takový ten trojpatrák je nafouknutý fakt hned, navíc se ty bazénky dneska už dělají na dně se špuntem, i to vypouštění mi přijde snažší ![]()
zuzouš píše:
Tu mušli máme, využívanou teda jako pískoviště..vaničku tak akorát převrhnePodle mě ty bazénky vidíš moc černě
klasický takový ten trojpatrák je nafouknutý fakt hned, navíc se ty bazénky dneska už dělají na dně se špuntem, i to vypouštění mi přijde snažší
Představila jsem si jak bazének na balkóně v devátém patře vypouštím tím špuntem ![]()
My máme klasicky pidi bazén nafukovací a spokojenost. Navíc za pár kaček a přes zimu nezabírá tolik místa jako vanička nebo pískoviště.
PetkaK píše:zuzouš píše:
Tu mušli máme, využívanou teda jako pískoviště..vaničku tak akorát převrhnePodle mě ty bazénky vidíš moc černě
klasický takový ten trojpatrák je nafouknutý fakt hned, navíc se ty bazénky dneska už dělají na dně se špuntem, i to vypouštění mi přijde snažší
Představila jsem si jak bazének na balkóně v devátém patře vypouštím tím špuntem
My máme klasicky pidi bazén nafukovací a spokojenost. Navíc za pár kaček a přes zimu nezabírá tolik místa jako vanička nebo pískoviště.
Já myslela jako že ten bazének přizvednu, tý vody přece není tolik, a tou dírkou tak jako že do kyblíčku třeba
A šikovný manžel to bude z druhé strany přizvedat…no asi to taky sranda nebude
Naši vodu pouštívali ven, je fakt, že jsme byli první patro, žádný mydlinky tam nebyly a teklo to přímo do zahrádky na trávu.
Tak pokud si vybiras z tehle dvouch tak vanicku ,jinak mi mame bazenek a jsme s nim moc spokojeny ![]()
My jsme teda vždycky tu vodu v nafukovacím bazénku jako děti nechávali, jenom se to zakrylo, popř. se druhý den vylovily utonulé muchy a listy, trochu se vykýblovalo, dolilo se to horkou vodou a zas byla voda na koupání
![]()
Rozhodně bych se nedrbala, nenapouštěla, nevypouštěla a nesušila s bazénkem dennodenně ![]()
U toho bazénku je pravda malinko nevýhoda, když dítko přiklekne okraj, že se voda tak trochu vyleje… Ale lidi lejou a hážou z balkonů horší věci
![]()
na balkon velikosti 2×1 metr v centru Phy se mi osvedcil maly nafukovaci bazenek - kromo manipulovatelnosti a snadneho vylivani byl i bezpecnejsi pro dceru, kdy do a z nej lezla - v tomto pripade se mi treba vubec neosvedcila vanicka nebo to detske piskoviste - mokry plast dost klouze a padnout na hranu neni nic moc… ![]()
zuzouš píše:PetkaK píše:Já myslela jako že ten bazének přizvednu, tý vody přece není tolik, a tou dírkou tak jako že do kyblíčku třebazuzouš píše:
Představila jsem si jak bazének na balkóně v devátém patře vypouštím tím špuntem
My máme klasicky pidi bazén nafukovací a spokojenost. Navíc za pár kaček a přes zimu nezabírá tolik místa jako vanička nebo pískoviště.A šikovný manžel to bude z druhé strany přizvedat…no asi to taky sranda nebude
Naši vodu pouštívali ven, je fakt, že jsme byli první patro, žádný mydlinky tam nebyly a teklo to přímo do zahrádky na trávu.
Chápu, rozhodně to je lepší, než když já ho musím celý nadzvednout a pomalu překlopit do kyblíků - a pravda i když té vody není tolik (asi 3cm na výšku), tak zvednout i ten pidi bazén dá zabrat ![]()
já plánuju na balkon koupit malej nafukovací bazének . s těch dvou možností co jsi sem dala bych asi nevybrala ani jednu. To pískoviště je moc velký, to by jsi musela mít óóbr balkon a ta vanička se mi zdá na tohle cachtání dost vratká ![]()
Ahoj, ještě když jsem se synem bydlela v paneláku, tak měl na balkoně taky nafukovací bazének. Bylo to super. Vodu jsem měnila podle potřeby. Když jsem ho vylívala ,tak většinu do kýblíku, zbytek(bylo to málo) rovnou z balkonu. Upřesňuji, že to bylo na vesnici a pod balkónem byl trávník a zahrádky. V centru Prahy bych si asi netroufla
A výhoda naf.bazénku je taky cena. Teď jsme kupovali dceři na zahradu bazének v Kauflandu - metr průměr za 90Kč. ![]()
A k těm tvým možnostem. Měla jsem obr balkón (6×2,2m) a tu mušli bych tam nedala. To jsem tam klukovi dala raději k bazénku ještě stan
A ta vanička je naprd. Dceři je teď 8 měsíců a převrhne ji jak nic, když tam dělá skopičiny.
My jsme loni měli vodu v pískovišti s poklopem. Ten náš byl obyčejný čtverec, ale nemůžu ho najít, něco na podobném principu:
http://www.zlatarybka.eu/detail.php?…
To by se myslím mohlo na balkon hodit a i s tím bude lepší manipulace než s tou mušlí
madi píše:
My jsme loni měli vodu v pískovišti s poklopem. Ten náš byl obyčejný čtverec, ale nemůžu ho najít, něco na podobném principu:
http://www.zlatarybka.eu/detail.php?…
To by se myslím mohlo na balkon hodit a i s tím bude lepší manipulace než s tou mušlí
tak to už je něco jinýho než ta mušle
. Tohle je moc pěkný.
Ahoj, prosím o radu - chci dát dceři (20m) na balkon nějakou nádobu na koupání. Nafukovací bazénky mi přijdou choulostivé a navíc se špatně čistí, suší, nafukují a zase vyfukují.
Tak mě napadl plast - buď pískoviště, které se dá využít i jako bazének, např. toto:http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
nebo vana, např.:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Vaničky mají vyšší okraj, to by mohlo být plus i mínus (hůř se do ní poleze, ale zase se tak nenacáká.
Co poradíte? Samozřejmě i cena hraje roli