Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z tech tri rozhodne nejhezci. Rikala bych ji Beatko, Bao, Beusko, vsak vy na to prijdete ![]()
@chs.jasmin no já obecně nemám ráda jména, kde jsou vedle sebe dvě samohlásky - Tea, Lea, Mia a různé modifikace…Patří sem i ta Beáta, špatně se mi vyslovuje. Takže já bych nedala, ale je to jméno, které jde do módy.
Beí, Beuška, Beatka, Bejísek, je to moc hezké jméno! Ale Edita taky, neotřelé a super… Viola nééééé!
Mi se líbí i Edita. Spolužačka na střední byla Edita, ale víc se mi líbí oslovení Edit.
@Kristyna.Vechtova píše:
@chs.jasmin krásné jméno, z uvedených 3 to nejhezčí a věř že ji budeš říkat jak budeš chtít. Máme doma Jáchyma a říkáme mu Jášo, Jášulo, Jáchy, ale taky bambulko nebo myšátko
No gratuluji
a kdy se narodil
?
@chs.jasmin píše:
Mám dva měsíce do TP a stále se nemůžeme shodnout na jméně pro holčičku. Už 2× měla jisté jméno a muž si to nakonec vždy rozmyslel. Teď přišel s Beatou - neustále se k ní vrací.Prosím, máte ji někdo doma? Jak na ni voláte? Mě to docela láme jazyk :/Děkuji.
Nedala bych, ale teď jde Beata hodně do módy, určitě tím jménem nic nepokazíte. Mně se vlastně u holky nelíbí žádné jméno na 100%, u kluka bych měla jasno, to by byl Jáchym, moje vysněné jméno snad od 10ti let.
My říkáme neteři „Bea“ nebo „Borůvka“