Beata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16915
4.12.16 16:38

Beata

Mám dva měsíce do TP a stále se nemůžeme shodnout na jméně pro holčičku. Už 2× měla jisté jméno a muž si to nakonec vždy rozmyslel. Teď přišel s Beatou - neustále se k ní vrací.

Prosím, máte ji někdo doma? Jak na ni voláte? Mě to docela láme jazyk :/ :think: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
427
4.12.16 16:42

Ahoj asi bych rekla Bety, Beatko zvlastni jmeno, ale pekne. :) A ty dve dalsi jmena jsou jaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.12.16 16:46

Beo, Bei krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
4.12.16 16:47

Beo, Bei krásné jméno :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 16:49
@chs.jasmin píše:
Mám dva měsíce do TP a stále se nemůžeme shodnout na jméně pro holčičku. Už 2× měla jisté jméno a muž si to nakonec vždy rozmyslel. Teď přišel s Beatou - neustále se k ní vrací.
Prosím, máte ji někdo doma? Jak na ni voláte? Mě to docela láme jazyk :/ :think:
Děkuji.

Je to krásné jméno znamená „blažená“, „šťastná“ - Volat jí můžete jako Bea, Beatrix, Trixi, Beat nebo prostě česky Blaženo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16915
4.12.16 16:49

@Nikca200 velice dlouho to měla být Viola a teď cca 2týdný Edita… Já právě nevím, jak bych na Beatu volala napadá mě snad jen Beato, Bei, Beuš, Beo… a to mi tak divně křiví pusu :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.16 16:53

@chs.jasmin krásné jméno, z uvedených 3 to nejhezčí a věř že ji budeš říkat jak budeš chtít. Máme doma Jáchyma a říkáme mu Jášo, Jášulo, Jáchy, ale taky bambulko nebo myšátko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
484
4.12.16 17:05

Mně se Beatka líbí. Poprvé jsem se s ním setkala až ve svých 11 letech a připadalo mi zvláštní, ale to jen proto, že jsem ho do té doby neznala. Jmenuje se tak kamarádka mé mámy (ona je tedy Beáta). Je jediná nositelka tohoto jména, kterou znám a právě ona se mi vždy vybaví, když toto jméno slyším. Je to už starší paní, ale neuvěřitelně inteligentní, vzdělaná, kultivovaná, hodná a milá. Takže na mě tohle jméno působí pozitivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
4.12.16 17:10

Beata za me super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
4.12.16 17:21

Bea, Beátka, Bety, Betinka. Hezké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
4.12.16 17:23

Moc hezké jméno :palec: Z těch 3 nejhezčí, šla bych do něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
4.12.16 17:23

Mně se jméno líbí, oslovovala bych: Beátko, Beo, Bety, Betko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2127
4.12.16 17:25

Moc krádné jméno, ze 3 uvedených pro jednoznačně nejhezčí. Oslovvovaní- Beo, Beuško, Beátko, Beato, Bety,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.12.16 17:41

Hezké jméno, z těch třech nejlepší. A pokud teď nevíš, jak ji oslovovat. Neboj, ono ti to zdrobnělé oslovení přijde na jazyk samo. Ani nebudeš vědět jak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
4.12.16 17:49

To je moc hezké jméno :) známá má Beatku a druhou dceru Adrianku a to se mě také moc líbí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze