Dvojčata - kluci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
23.11.16 15:33

dvojčata - kluci

Ahoj maminky. Chtěla bych se s Vámi poradit o jméně. Čekáme jednovaječné dvojčata - kluky a máme vybrané jméno Mateo. Druhé jméno nemůžeme stále rozhodnout. Vybíráme mezi: Max a Mateo, Adam a Mateo, Alex a Mateo. S rodinou a přáteli se nemůžu poradit, protože to bude překvapení až se narodí. Vím, že se mezi vámi najdou i takoví, kterým se jména líbit nebudou. Příjmení máme cizí. Moc děkuji za rady a typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2649
23.11.16 15:38

Jména se mi nelíbí to je pravda, ale Alex a Mateo se podle mě k sobě hodí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.11.16 15:38

Max a Mateo bych určitě nedávala. Z vašich se mi zdá nejlepší Alex a Mateo. Ještě by se mi líbilo např. Dorian a Mateo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.11.16 15:39

Napadl mě ještě Patrik. Pat a Mat :andel:

• Citovat
  • Upravit
2649
23.11.16 15:41
@Anonymní píše:
Napadl mě ještě Patrik. Pat a Mat :andel:
8o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
23.11.16 15:44
@Jammie2 píše:
Ahoj maminky. Chtěla bych se s Vámi poradit o jméně. Čekáme jednovaječné dvojčata - kluky a máme vybrané jméno Mateo. Druhé jméno nemůžeme stále rozhodnout. Vybíráme mezi: Max a Mateo, Adam a Mateo, Alex a Mateo. S rodinou a přáteli se nemůžu poradit, protože to bude překvapení až se narodí. Vím, že se mezi vámi najdou i takoví, kterým se jména líbit nebudou. Příjmení máme cizí. Moc děkuji za rady a typy.

Nedával bych jména které znějí podobně (Max a Mateo). Zkušenost dvojčecího táty. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
23.11.16 15:54

@Jammie2 Rozhodně ne obě jména od M, už takhle bude s jednovaječnými dvojčaty zmatků víc než dost, nač to ještě komplikovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
23.11.16 16:04

Dala bych Matheo a Theodor :pankac: (nebo Mateo a Teodor) ale nebyva ten Matheo spis s H? Jinak obe na M bych taky nedavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
23.11.16 16:05

Nevím proč, ale k Mateovi mi první naskočil Antonio

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
23.11.16 16:13

Co třeba Samuel a Mateo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
23.11.16 16:14

Dala bych T(h)eodora, Mateo a Theo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2438
23.11.16 16:19

Mateo je krásné jméno to dejte určitě a další z jmenovaných se mi líbí Adam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.16 16:40

Může být Mateo i Matheo. Theodor se mi taky líbí, ale i Matymu se může říkat Teo. Max a Mateo mi příjde až moc odvážné proto váháme. Alex a Mateo se nejvíc líbí partnerovi ale nechtěla bych, aby mu říkali Sašo. No a nejvíc jsem pro Adama ale zase je to české velmi časté jméno, tak se bojíme, aby to nebylo jako pěst na oko. Nebo aby si pak kluci nezáviděli. Už mi jde z toho hlava kolem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
959
23.11.16 16:41

Z vašich kombinací je nej Alex a Mateo! Nevím proč, ale k MaTeovi bych dala něco na T: Teodor, Tim, Tom, Tobias, Thomas ;-) Matheo a Thomas nebo bez h pak Mateo a Tom…Nebo pak na to A: Andrej, Adrian..

Příspěvek upraven 26.11.16 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
23.11.16 16:47

Nejvíc mi sedí Alex a Mateo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...