Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj maminky. Chtěla bych se s Vámi poradit o jméně. Čekáme jednovaječné dvojčata - kluky a máme vybrané jméno Mateo. Druhé jméno nemůžeme stále rozhodnout. Vybíráme mezi: Max a Mateo, Adam a Mateo, Alex a Mateo. S rodinou a přáteli se nemůžu poradit, protože to bude překvapení až se narodí. Vím, že se mezi vámi najdou i takoví, kterým se jména líbit nebudou. Příjmení máme cizí. Moc děkuji za rady a typy.
Jména se mi nelíbí to je pravda, ale Alex a Mateo se podle mě k sobě hodí ![]()
Max a Mateo bych určitě nedávala. Z vašich se mi zdá nejlepší Alex a Mateo. Ještě by se mi líbilo např. Dorian a Mateo.
@Jammie2 píše:
Ahoj maminky. Chtěla bych se s Vámi poradit o jméně. Čekáme jednovaječné dvojčata - kluky a máme vybrané jméno Mateo. Druhé jméno nemůžeme stále rozhodnout. Vybíráme mezi: Max a Mateo, Adam a Mateo, Alex a Mateo. S rodinou a přáteli se nemůžu poradit, protože to bude překvapení až se narodí. Vím, že se mezi vámi najdou i takoví, kterým se jména líbit nebudou. Příjmení máme cizí. Moc děkuji za rady a typy.
Nedával bych jména které znějí podobně (Max a Mateo). Zkušenost dvojčecího táty.
![]()
@Jammie2 Rozhodně ne obě jména od M, už takhle bude s jednovaječnými dvojčaty zmatků víc než dost, nač to ještě komplikovat ![]()
Dala bych Matheo a Theodor
(nebo Mateo a Teodor) ale nebyva ten Matheo spis s H? Jinak obe na M bych taky nedavala
Mateo je krásné jméno to dejte určitě a další z jmenovaných se mi líbí Adam ![]()
Může být Mateo i Matheo. Theodor se mi taky líbí, ale i Matymu se může říkat Teo. Max a Mateo mi příjde až moc odvážné proto váháme. Alex a Mateo se nejvíc líbí partnerovi ale nechtěla bych, aby mu říkali Sašo. No a nejvíc jsem pro Adama ale zase je to české velmi časté jméno, tak se bojíme, aby to nebylo jako pěst na oko. Nebo aby si pak kluci nezáviděli. Už mi jde z toho hlava kolem ![]()
Z vašich kombinací je nej Alex a Mateo! Nevím proč, ale k MaTeovi bych dala něco na T: Teodor, Tim, Tom, Tobias, Thomas
Matheo a Thomas nebo bez h pak Mateo a Tom…Nebo pak na to A: Andrej, Adrian..
Příspěvek upraven 26.11.16 v 15:15