Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, máte některá tento kočárek. Jste s ním spokojené? Jak dlouho tak mimčo vydrži v hluboké korbičce? Má se narodit začátkem května, jestli v tom ještě přežijeme zimu.
Vypadá asi nějak takto:
http://enfant.vivastreet.fr/…_pics3897318
Máte zkušenost s BéBé Confort Elea?
Přidejte zkušenost s BéBé Confort EleaTo vypadá na korbičku Windoo, ta má v nejužšim místě 28 cm (v nejširšim 33) a výrobce udává použití do 6 měsíců. Myslim, že květňátko se do ní v zimě vejít nemůže, ale nemám osobní zkušenost, jenom jsem ho okukovala s kamarádkou.
Já mám tento kočárek, ale už rok výroby 2003. Naše hluboké lůžko bylo v té době snad vůbec největší dostupné, ale teď už není v nabídce. Malý se tam vozil určitě do 10 měsíců a to je abnormáně velký. V zimě ani s fusakem není problém. To nové lůžko vypädá podstatně menší, takže doporučuji spíše zkusit sehnat ten starší typ.
Petit
Ahoj.
Tento kocik mame a urcite to nieje korba Windoo, lebo na neho nesedi.
Idu na neho Lozka Prelude a Calypso a tie su vacsie ako Windoo.
Inac kocik je perfektny, super na ovladanie, super do terenu aj do snehu, lahucky…
Ma dve nevyhody…trosku horsie skladny a v sportovej verzii sa do kosika pod sedackou tazko dostava… inac nemam voci nemu ziadne vyhrady. Je tam variabilne odpruzenie, chodime sme s nim po velmi drsnom terene aj po meste, aj na inline.
Ak mas nejake otazky kludne sa pytaj.
Pre uplnost-je to bebe confort kart.
www.la-kart.com
Tak to se omlouvám za mystifikaci, na tom odkazu mi ta korbička právě jako Prelude nepřišla a že existuje Calypso jsem nevěděla
Prodává se vůbec v čechách? že jí BBC na českých stránkách nemá…
uz sa nepredava ani Prelude ani Calypso, pretoze sa nevyrabaju.
daju sa zohnat len cez mimibazar, aj to zriedka.