Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Nemáte někdo zkušenost s kočárkem Bebe Confort Trophy Air 4? Nebo s jinými kočárky od této firmy? S manželem totiž teď prohlížíme všechny možnosti kočárků a tenhle se nám zdá celkem idealní ale mám pocit, že jsem ho v životě neviděla v „reálu“ na ulici, zatímco podobných kočárků (Jane Slalom Pro, Quinny Freestyle 3XL Comfort, Mutsy atd.) je Praha plná… tak jen nevím, jestli nám něco neuniká?
Tak prosím, jestli někdo o tomto kočárku máte info, budu moc ráda
. Díky moc.
Ahojky!
Já používala tento kočárek u synka před 2 lety a byla jsem moc spokojená - měl by to být ten s tím teréním podvozkem a nafukovacími koly a pouze jako klasicky hluboká korbička - ne kombinace. Sporťák se dá vyměnit místo té hluboké, nebo se nacvakne jen autosedačka. Korbička jse fantasticky velká - podle mých měření téměř největší na trhu. Krásně udržuje teplotu i v obrovských mrazech- asi díky té skořepině, která korbu tvoří a rovněž vyšší výšce. Nacvaknutí autosedačky je taky velice snadné. Autosedačka je taky dobrá - zvlášť ten fusak je opravdu termo, ikdyž vypadá tenký.
My jsme ho zdědidili již po jednom dítěti, a když jsem ho vypucovala a vyprala, nikdo by nepoznal, že je už zajetý 2× a nyní čeká na 3. pasažéra.
Jenom je podle mého jako nový dost drahý
Celkově - mohu jen doporučit
Petit
ahoj Petit a jakou korbičku máš na mysli? já znám jenom tu s rozměry 72×28×33 cm což teda není mnoho.vyveď mě z omylu,ale já nic jinýho nenašla.existuje nějaká klasická?sem s ní!díky!!ahojky
no, myslim, ze ted ma to Bebe jen tu korbicku, ktera se jmenuje „Windoo“ a ta mi prijde velka tak stredne, ale snad to staci, kor kdyz vlastne pak ten sportak je tvarovany (coz je pry lepsi, nez kdyz se zvlast pokladaji zada atd.), tak se do toho mimi od 6 mesicu muze dat…
Bebe,
tyhle kočárky naživo mají v Praze v Baby parku www.babypark.cz
Kočárek se mi taky moc líbil, hlavně kvůli stabilitě + ty otáčecí kola. V realu mě moc nenadchnul. Lepší je Higt trek, ten jsem ale vyřadila z užšího výběru pro malý sporták , jinak se výborně ovládá a je lehčí než Jané, hluboké lůžko je opravdu prostorné , oproti jiným kočárkům. Jinak pořizovací cena kompletu bez autosedačky je asi 22 tisíc. Pravda po republice jich moc není a nakonec mě i odradilo jak by to bylo s případným prodejem.
Apolena
Mám Bebe Confort Trophy,s korbičkou Prelude,sedačkou Opera a autosečkou Elios…
Není to tedy 4Air,ale šestikolka…musím jen pochválit…
Korbička je opravdu veliká (82×40 x ?) změřit to jít nemůžu,spí mi v ní 10ti měsíční dcera
je veliká ![]()
Sporťáček se polohuje jakoby vcelku,ale při pokládání se natahuje,nezůstává jako třeba autosedačka…ten „leh“ tam prostě je,a dětem je to hrozně pohodlné.Je pravda,že rozměrově to není veliké,ale pokud dítko není vyloženě buřtík,tak je to v pohodě.
Autosedačka je také jedna z největších na trhu (záda má 50cm),a také jedna z těch nejbezpečnějších…nacvaknutá na podvozku je během chvilky a vypadá super.
Co mě momentálně dostalo,je servis…máme už po záruce,a při přepravě praskl plast u odendavacího madla.Manžel by to dokázal opravit,takže jsme volali dovozci…ale ten kousek tam nemají,niméně nám okamžitě posílají celý rám sedačky - za cenu toho plastového kousku - jen přehodím potah
koukala jsem jak z jara ![]()
Nemám nic,co bych tomuhle kočárku vytkla,snad jen špatnou manipulaci ve sněhu,což ovšem u čtyřkolky odpadá…zkusila a otestovala jsem hodně kočárků,ale tenhle mi asi vyhovuje nejvíc…DOPORUČUJU
Maminky lze na podvozek BEBÉ CONFORT TROPHY AIR 4 nasadit jake koliv vajíčško? treba chicco? dekuji