Řízky z bedly

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Hodaka
25.8.10 08:57

Bedla

Včera jsem dostala bedly,manžel chce řízky,ale jíst je bude až zítra ráno…a já teď nevím,mám je obalit a usmažit až zítra ráno,a nebo usmažit teď a dát do ledničky.Nebo co mám dělat :nevim:

Příspěvek upraven 25.08.10 v 09:04

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14335
25.8.10 09:00

Ahoj určitě až zítra v lednice to pak zblatovatí a neni to ono, dobrou chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.10 09:03

Mám je tam dát teda neobalený? :zed:

• Citovat
  • Upravit
14335
25.8.10 09:05

obalit můžeš, ale smažila bych to až ráno,v lednici nevadí bedly obalené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.10 09:09

Děkuji,jsem z toho jelen,vždycky si na mě vymyslí nějakou kravinu :zed:

• Citovat
  • Upravit
ave
837
25.8.10 09:20

Já bych doporučila dát neobalené do lednice a komplet udělat až zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
25.8.10 09:22

Ano to je opravdu lepší, ale říkala jsem si, zakladatelka, jestli má čas se s tím ráno piplat, nevím, jak je ráno vytížená, jestli má děti a tak :-D
Já ráno bych asi nic neobalila a neosmažila, jsem ráda, že se oblečem, umyjem, najíme, do půl 10 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.10 09:39

tak já je obalím až zítra,mě šlo o to aby se neskazily,mě je to fuk ráno vstávám brzo takže až kluci dorazí budu svěží :mrgreen: a aspoň budu za hvězdu,teplá snídaně :mrgreen: i když já bych to po ránu nejedla :poblion:

• Citovat
  • Upravit
14335
25.8.10 10:02

no jako ranní jíddlo nevím :nevim: aby to tvojého pořádně nerpohnalo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.10 10:04

Chce to dostane to :mrgreen: mě je to jedno
On bude celou noc vzhůru,a když přijede tak to bude vlastně večeře

• Citovat
  • Upravit
14015
25.8.10 10:50
Hodaka píše:
Včera jsem dostala bedly,manžel chce řízky,ale jíst je bude až zítra ráno…a já teď nevím,mám je obalit a usmažit až zítra ráno,a nebo usmažit teď a dát do ledničky.Nebo co mám dělat :nevim:

Vykašlat se na to, ať si je udělá sám, protože předsmažené to nebude k jídlu a smažit po ránu je šílenství :twisted: (jestli on není trocha rozmazlený :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
25.8.10 12:02

Ahoj, jak už tu holky psaly - dát do lednice neobalený, nic se jim nestane. Doporučuju do nich před smažením vetřít česnek utřený se solí a kmínem (dávám do toho trochu oleje aby se to líp vtíralo zespodu do klobouku). Je to fakt dobrý.

Jestli jsem pochopila, tak manža má noční, tak to až takový rozmazlování není, když je to pro něj večeře :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
25.8.10 12:14

No rozmazlený :think: .....možná trošku :wink: ale bude dělat 24 hodin,a až skončí pojede autem 50 km domů,nevím jak by reagoval kdybych mu řekla ať si to obalí a usmaží sám :nevim: asi bych se proběhla :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14015
25.8.10 21:55

Dobře, dobře, ale smažení po ránu, to je i na mě moc (a to je můj chlap rozmazlený fest :lol: - no nebudu mu říkat, že i takhle to někde funguje).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný