Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nějak jsem nemohla najít, kam to zařadit - ale snad pomůžete i odtud
už dlouho jsem si na sebe nic nekoupila (cca 2 roky) a tak jsem si ted rekla, ze bych si koupila nejake rifle, trika, nove spodni pradlo a tak. Nemam vsak rada chozeni po obchodech, tak bych nejraději toto našla v jednom obchodu a nechtěla bych utratit majlant. Máte nějaké osvědčené obchody, kde je levno a je tam hezké oblečení a dá se tam najít všechno? Takové tesco nepočítám. Díky za rady. Jo ještě, mám velikost 44, tak aby tam byl i výběr pro mě
![]()
U nás teď otevřeli Kik a koupila jsem si tam 4 hadérky a platila 560Kč. Kvalita asi nebude nějak extra závratná, ale za ty prachy nekup to. Jinak kamarádky nakupuji i v Takku, ale to já neporadím, pač mám vel. 36 a tam je mi všechno velké.
Dál se mi spoustu věcí líbí i v H&M, ale tam chce vychytat výprodej.
Kik je super, souhlasim ![]()
A pridavam typ na C&A, maji tam hadriky specialne pro boubelky, cely oddeleni vetsich velikosti a hlavne prima lichotivy strihy. ![]()
Tak já ráda nakupuji v CaA,tam mají v těhlech velikostech fakt výběr,taky kupuji 44.
V Marks&Spencer mají i větší velikosti a my tam nakupujeme rádi. Některý věci jsou sice dražší, ale mívají dost slev ![]()
Hlasuju pro CaA. Překvapil mě krám Vögele. Mile.
Kik a podobné - tam se mi moc věci nelíbí.
Slusne ceny mivaji v Cherokee, maji i dobre velikosti. Velikosti 44 a vys byvaji fajn v Marks and Spencer a v Nextu, Next je teda krapet drazsi, ale obcas mivaji dost vyrazne slevy. CA a HM jsou taky v pohode. Jinak je to s tema velikostma docela bida ![]()